Ενώ είχα σχέση πηγα σε ψυχολογο.μαζί με τη σχέση μου πηγαμε.και ευτυχως για όλους που υπάρχουν ακομοι ανθρωποι που αγαπουν και μπορουν να υποστηριξουν καποιον.
Printable View
Ενώ είχα σχέση πηγα σε ψυχολογο.μαζί με τη σχέση μου πηγαμε.και ευτυχως για όλους που υπάρχουν ακομοι ανθρωποι που αγαπουν και μπορουν να υποστηριξουν καποιον.
Με τον νυν πηγα.ο πρωην ήταν άλλη περιπτωση άσε.
Είναι πολύ καλός και μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν αυτόν. Αλλά το προβλημα παραμένει και εγώ αγχώνομαι γιατί πόση υπομονη μπορει να έχει ενας ανθρωπος.
Όχι. Τι είναι αυτό?
Διάβασε εδω,και ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
Ελπίζω να σε βοηθάει η κουβέντα.
https://www.clickatlife.gr/your-life/story/87104
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια.και να καταλαβα τι εννοεις.Αλλά δεν ισχύει η αυτοεκπληρουμενη προφητεία γιατί αν ισχυε θα είχα χωρίσει και με τον νυν.
Έχεις δικιο.απλα η δική μου θέση είναι δύσκολη σε αυτή τη σχεση γιατί δεν προσφερω ότι προσφερει μια γυναικα σε μια φυσιολογικη σχέση.
Γενικά δεν με βοήθησε πολύ η ψυχολογος το αντίθετο θα έλεγα τουλαχιστον σε μένα γιατί σε άλλους βοηθανε πάρα πολυ.
Αποστολια θα σου πω εγω δουλευω απο τα 15 προβληματα απειρα λεφτα λιγα εγω φερομουν ετσι στισ κοπελεσ οχι γτ δεν τισ αγαπουσα αλλα γτ δε με καταλαβαιναν εγω ημουν παιδι και δουλευα κι οι αλλεσ πλεκαν πουλοβερ δε γινοταν να συνενοηθουμε και τισ παρατουσα τωρα που μεγαλωσα εμαθα οτι δε δουλευουν ολοι και τισ δικαιολογησα ολεσ τωρα για να καταλαβεισ εμαθα ποσο σκληρη ζωη ζω κι οταν καμια παει να μου πει καμια καλη κουβεντα τη μπινελικιαζω δεν ειναι επειδη δεν τισ αγαπαω ειναι επειδη ειμαστε απο αλλο πλανητη αν δεν πιστευεισ μπορεισ να ρωτησεισ τη ναταλια που δουλευει σερβιτορα και σπουδαζει να σου πει ειναι βεβαια μικρη για μενα αλλα τισ ειπα οτι ηξερα για δουλειεσ για να γινει πλουσια μην περασει τα ιδια ηθελα να ζησει καλυτερα απο μενα