οταν λεμε να πλησιασεις καπια ενοουμε να τη πλησιασεις οχι νσ μιαζει οτι τη πλησιαζεις και απο μεσα σου να σκεφτεσαι οτι δε θες να τη πλησιασεις γι αυτο εχεις αγχος
διαλεξε αυτη που θες και μιλησε της ξεκαθαρα.
Printable View
οταν λεμε να πλησιασεις καπια ενοουμε να τη πλησιασεις οχι νσ μιαζει οτι τη πλησιαζεις και απο μεσα σου να σκεφτεσαι οτι δε θες να τη πλησιασεις γι αυτο εχεις αγχος
διαλεξε αυτη που θες και μιλησε της ξεκαθαρα.
Μεγαλο λαθος να τους ξεγράψει ολους αν βρει συντροφο.
Πρωτον εαν χωρισει θα βρεθεί ολομοναχη γιατι οσους γνώριζε θα την εχουν ξεγράψει και αυτοι και καλα θα εχουν κανει.
Δευτερον εαν ο σύντροφος ειναι νορμαλ ανθρωπος, δηλαδη κοινωνικος κτλ μολις αντιληφθεί οτι η κοπελα δεν εχει παρεες θα προβληματιστεί αρνητικα, διοτι ειναι γνωστο οτι αν ξεγραψεις τις παρεες σου ευκολα μολις βρεις συντροφο, το ιδιο ευκολα θα ξεγραψεις κι αυτον μολις βρεις κατι πιο φρέσκο.
Τωρα όσον αφορα το προβληματισμό την νηματοθετριας, πιστευω εαν βρει καποιον για ερωτικη σχεση, θα απολαμβάνει και την παρεα των φίλων της χωρις αγχος.
Δεν την παρακίνησα στο να ξεγράψει φίλους μόλις βρει σχέση ....είμαι εντελώς κατά σε αυτή την άποψη.......απλώς πολλοί το κάνουν δυστυχώς....Όταν βρουν σχέση να μη τους τραβάει η παρέα με γνωστούς . ...Δν είναι καλο γτ όλα πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας
Απλα της το έφερα ως ένα παράδειγμα γτ όπως λανθασμένα συμβαίνει σε πολλούς μπορεί και εκείνη άμα βρει σχέση να μη βρίσκει νόημα σε πολλές άλλες επιφανειακές σχέσεις ...Και το τόνισα προκειμένου να της δείξω το εφήμερο της κατάστασης αυτής της συναναστροφής με γνωστούς .....
Γτ οι τόσο μεγάλες παρέες είναι κάτι το εφήμερο κατ' εμέ.....Που μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή...
Η θεματοθετρια δεν το έχει καταλάβει αυτό και προβληματίζεται άδικα νομίζοντας πως όλο αυτό το τσούρμο θα το κουβαλάει μια ζωή και θα τη δεσμεύει για παντα .....συνήθως αυτές οι μεγάλες παρέες κρατάνε για λίγο και μετά διαλύονται είτε επδ η θεματοθετρια βαρεθεί και το αφήσει για χίλιους λόγους....είτε επδ κάποιοι θα σπάσουν για χίλιους λόγους είτε επδ μέσα σε τόσα διαφορετικά άτομα μπορεί να αρχίσουν οι κακίες και τα ξεκατίνιασματα.......
Οταν η θεματοθετρια βρει σχέση που τη γεμίζει θα κρατήσει μόνο όσους φίλους τη γεμίζουν πραγματικά....το παρεάκι θα το βαρεθεί γτ ήδη δεν τη γεμίζει.....
Δεν ξέρω τι έχει συζητήσει με την λαιφ κοουτς που λέει ότι πάει ....Αλλά νομίζω ότι έχει πιεστεί αρκετά στο να γίνει πολύ κοινωνική και ανοιχτή και έχει μπει σε μια διαδικασία να αλλάξει τον εαυτό της προκειμένου να ταιριάζει με τους άλλους για να μη μείνει στην απέξω....Και αυτό τη βαραίνει γτ κάπου χάνει τον εαυτό της .....εξάλλου και η ίδια η θεματοθετρια λέει ότι έχει θέματα με τον εαυτό της που πρέπει να λύσει και πως καταβαθος δεν της φταίει η συμπεριφορά των άλλων.....
Τα θέματα που έχει δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε εμείς οπότε εκείνη ξέρει καλύτερα τι πάει στραβά στο πράγμα .....
Δεν θέλει πίεση και άγχος όμως...
Επίσης το πρόβλημα της είναι ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη αυτο που της λέμε....ότι μια παρέα που προϋπήρχε δεν μπορεί να τη φτιάξει στα μέτρα της για να ταιριάζει με όλους εφόσον όταν μαζεύτηκαν όλοι αυτοί κάτι κοινό θα υπήρχε ανάμεσα τους κ έγινε το παρεάκι......Που μπορεί εκείνη να μην έχει και το βλέπει και λίγο συμφεροντολογικα το θέμα... ότι εντάξει καλά χωθηκαμε σε νέα παρέα τώρα κάτσε να δω ποιους από εκεί μέσα θα "κλεψω" για φίλους μου και στη τελική τη πιάνουν οι τύψεις γτ όντως θέλει να διαλύσει τη παρέα....
Αμα δεν εχεις ή δεν βρίσκεις παρέα φτιάχνεις ιστορίες στη φαντασία σου μέσα στις οποίες ζεις και περνάς ευχάριστα, νοείται όχι αρνητικού περιεχομένου. Αμα δεν μας τραβάει ή δεν μας πάει μια παρέα φεύγουμε, και κυρίως δεν παρακαλάμε κανένα να μας κάνει παρέα διότι τότε ξεκάθαρα δεν ταιριάζουμε.
Η Παρεα σαν παρέα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη....ασχέτως αν κάποιοι γνωρίζονταν από πριν ... Η φίλη μου είναι που γνώρισε ένα από τα παιδιά που κάνουν παρέα με αυτούς του 4ου έτους που είναι κολλητοί και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η όλη φάση ... το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να βγαίνω με όλη την παρέα κάθε μέρα...τώρα αυτό που δεν ξέρω είναι το εαν ανοιχτω πέρα από την παρέα και θέλω να κρατήσω επαφή με συγκεκριμένα άτομα αν γίνεται αυτό... Επίσης με πιάνει άγχος και φόβος γιατί δεν θέλω να ξεκοψω παλι από ατομα όπως με την άλλη παρέα που μόνο με ένα παιδί θα βγω πλέον (ο οποίος είναι και μακρυά και τον βλέπω σχετικά σπάνια) ....επισης σαν παρεα όντως κάνω πράγματα είχαμε πάει εκδρομή τσαμπα γιατί είχε ένα παιδι σπίτι και είχαν και 2 παιδιά αυτοκίνητο, ξέρω ότι αν θέλω να πάω κάπου σίγουρα έχω 2 3 άτομα να θέλουν... απλά δεν ξέρω πώς θα αποβαλλω τις τύψεις του να διαχωρισω τον εαυτό μου από την παρέα .... Ίσως αν το κάνω να αισθάνομαι εκτός από το σύνολο καθώς όπως είπα και η φίλη μου η πιο κοντινή θέλει σίγουρα να κράτησε επαφές και με τα παιδιά....Ίσως η επιφανειακοτητα της μάζας να πρέπει να με κάνει να δω ότι δεν πειράζει και να μην είναι η βασική μου παρέα και να βγαίνω με άλλα άτομα ...
Ουσιαστικά το θέμα μου είναι ότι θέλω να είμαι ανεξάρτητη να βγαίνω και με άλλα άτομα αλλά δεν θέλω να χάνομαι με κάποια ατομα της παρεας οπότε θέλω να λέω σε αυτούς που θέλω... δλδ δεν μπορώ να ακολουθώ στο Τι θα κάνει η παρέα πάντα ούτε θέλω να βγαίνω εγώ με καποιο άλλο άτομο και να λέω σε όλους
Ε κάντο τότε αφού σου είναι τόσο δύσκολο. Μην συμμετέχεις τότε στην παρέα και κράτα μόνο τα άτομα που ταιριάζεις. Η φίλη σου, σου πρόσφερε μια διέξοδο, τώρα από εκεί και πέρα όπως είπε και εκείνη, κάνε ό,τι θέλεις.