Μην γράφετε μπούρδες κάποιοι, δεν είναι πλάκα κάτι τέτοιο, όποιος και να ήταν, ό,τι σκοπό και αν είχε...
Printable View
Μα δεν είναι πλάκα μου έδειξε που του έστειλαν φωτογραφίες δικές μου γυμνές και έπαθε σοκ και αυτος
το χειροτερο απ ολα ειναι οτι αξιολογεις τους αλλους με βαση ολα αυτα και τα "πυρα" παιρνουν και αλλους ασχετους...
πχ πιστευεις οτι ολοι προσπαθουν να στη φερουν με καποιο τροπο κλπκλπ εξαιτιας ολων αυτων που περιγραφεις
.............................
Καλησπέρα. Πρέπει να καταγγείλεις το περιστατικό στην Αστυνομία. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ποιός το έκανε, θα το βρει η Αστυνομία, όποτε το βρει.
Αν δεν το καταγγείλεις ίσως να αποθρασυνθούν και να σε εκβιάσουν κιόλας. Δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο θα κινηθούν αν δουν οτι μένουν ατιμώρητοι...
Άμα κάνεις την καταγγελία να το πεις στον κολλητό σου να ενημερώσει αυτούς που του έδειξαν τις φωτογραφίες. Είναι πολύ πιθανόν να το μάθουν αυτοί που το έκαναν και να "χεστούν επάνω τους" και να μην το ξανακάνουν.
εγω πιστευω οτι αυτο το εκαναν επειδη υποθετουν οτι με αυτο το τροπο θα τη κανουν αρνητικη και εχθρικη με τα παντα αυτο τους ενδιαφερει οπως το εκαναν και σε μενα απειρες φορες οπως το να δω ενα τρειλερ σε ενα βιντεο που διχνει κατι που μαρεσει και πετανε απο πανω κατι που μισω γιατι νομιζουν οτι ετσι θα αλαξω μυαλα
αν το ενστικτο σου λειτουργουσε θα το καταλαβαινες αμεσως...
το πιο πιθανο ειναι να σου εκανε πλακα μπορει να σου εδειξε τις φωτογραφιες αλλα να μη τις δημοσιευσε το θεμα ειναι ο πολεμος νευρων...
θα σου πω ενα παραδειγμα μια μερα περπαταγα στην αθηνα και εμφανιστηκε ξαφνικα ενας τυπος που ανοιξε τη τσαντα μου και μετα οταν γυρισα το κεφαλι μου κατα 90 μοιρες μου τα εδωσε πισω τα πραγματα και μου ειπε σορυ και εγω ειχα την εντυπωση οτι αυτο που τον ενδιαφερε ειναι να μου προκαλεσει το μισος για το ολο θεμα...
μηπως ο σκοπος ολου αυτου ηταν να σε κανει να μισησεις το φβ και τις ομαδες και να υπονομευσει την επικοινωνια σου με τους αλλους? αλλιως τι νοημα εχει ολο αυτο
Δεν γνωρίζω αλλά όπως είπαν και πιο πάνω πρέπει να πάω στην αστυνομία για να μην γίνει χειρότερο το όλο θεμα
το θεμα ειναι οτι αν δεν μιλας καν και εμφανιζονται διαφοροι επιτειδιοι και υπονομευουν την ολη επικοινωνια σου με το κοσμο στο τελος θα γεμισεις μισος για τα παντα και θα εκπληρωσεις το σκοπο που ειχαν
αν δε μιλας πχ εμεις που να ξερουμε τι επαθες η τι σκεφτεσαι