Τι να πω ποτε δεν πεφτω εξω με ανθρωπους κι εμενα μου την ελεγε και τσακωθηκαμε, δεν ειναι κακος, χαζος ειναι χαζοφερνει εχει κατι αποψεις 100 χρονια πισω
Printable View
Τι να πω ποτε δεν πεφτω εξω με ανθρωπους κι εμενα μου την ελεγε και τσακωθηκαμε, δεν ειναι κακος, χαζος ειναι χαζοφερνει εχει κατι αποψεις 100 χρονια πισω
Μαλον εχεις δικιο. Αν κι ο τροπος που το εγραψα δεν ειχε καμια πρωτροπη αλλα εαν καποιος το αντηληφθει ετσι τωτες ειναι λαθος μου.
Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να της πω να κανει κατις κακο! αν κι δεν νομιζω να περιμενει εμενα να της πει το τι θα κανει με την ζωη της! Ημαρτον δλδη, υπαρχει περιπτωση να κανει οτι τεις πω εγω ρε παιδια? αν ειναι ετσι ας καμει τωτες αυτο που τις εγραψα! ΝΑ ΖΗΣΕΙ!
Υ.Γ. θα το αλλαξω το μηνυμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Η παραθεση ακριβως της Αποστολιας δειχνει οτι και προτροπη, και παραθεση μεθοδων ειχε η αναρτηση του πανου, και προφανως αυτο ειναι που τον "καιει" τωρα. Και για αυτο φωναζει.
Το διωρθωσα το μηνυμα. Αν κι δεν νομιζω οτι το κειμενο την προετρεπε στο να αυτοκτωνησει! ειναι πολυ αστειο το πορησμα αυτου που διαβασαι το μηνυμα μου κι λεει κατις τετοιο! απεναντιας με ολουε τουε τροπους της λεω το αντιθετο ,αλλα,,,,, τι να πω.
Παντος επειδη υπηρξε θεμα , μαλον επειδη εγινε το λεγωμενο "ραδιοαρβιλομα" το εσβησα το κειμενο.
Συγνωμη σε οποιον νωμιζει οτι προσβληθει με το προηγουμενο κειμενο.
Καλό είναι όταν καταλαβαίνετε το λάθος σας να μην το ρίχνετε σε άλλον στην προκειμένη περίπτωση σε μένα. Καλό είναι γι αυτό το ποσταρα και εγώ να το δεις κάποιος υπεύθυνος ώστε να απαγορευονται σε ορισμενους τετοιου είδους δημοσιευσεις και να αποκλειονται από το φορουμ
Αποστολια μην το σβησεις να το δουν οι moderators, δεν πιστευω οτι η κοπελα θα το παρει στα σοβαρα, εχει εμας να την υποστηριζουμε!!
Καλύτερα να μιλάς σε ποστ που αφορούν σεξουαλικα θέματα όπως αυτό που συζητουσες πρίν σου ταιριάζουν καλύτερα νομιζως.και μετά αντε να απολογηθεις στο Θεό και άσε εμάς της αμαρτωλες γυναίκες να παμε στην κόλαση. Ο Ουμπερτινιος έπρεπε να μιλάει και για το μισογυνισμο ορισμενων ανδρών πριν μιλήσει για τις ίδιες τις γυναίκες
[QUOTE=λουλούδι;1026986]Αποστολια μην το σβησεις να το δουν οι moderators, δεν πιστευω οτι η κοπελα θα το παρει στα σοβαρα, εχει εμας να
Γι αυτό το λόγο το αφήνω για να μην ξανά υπαρξει αντιστοιχη προτροπη