Ελισαβετ αυτο θα το αποφασισει η κοπελα του κατ εμε αυτο ειναι το δικαιο, αφου αυτος εχει το προβλημα. Μην αντιστρεφουμε ομως τα πραγματα οτι η γυναικα εχει αδικο!! Σαν να λεμε φταις που ειμαι μαλακας και σε απατησα..
Printable View
Μα το εγραψα ηδη ... οτι μιλαω περισσοτερο απο τον νηματοθετη.
Και απο οτι αντιληφθηκα (τα τελευταια 10 χρονια) ... γραφω πολυ
περισσοτερα (απ'οσα λεω). Ομως ο γραπτος λογος ειναι αλλιως.
Μπορεις να τον διαβασεις οποτε θελεις, κατα τμηματα και δεν
χρειαζεται να του απαντησεις (χαχαχα, ευτυχως δηλαδη).
Παιδια, ο νηματοθετης χρειαζεται αλλη κοπελα, αλλο χαρακτηρα
και ιδιοσυγκρασια κοπελας. Δεν ειναι ολες οι κοπελες σαν αυτην
που γνωρισε. Επισης η κοπελα του χρειαζεται αλλον τυπακο.
Απλο δεν ειναι ?
Κάτσε ρε συ Remedy, φλυαρία δεν είχε η κοπέλα όταν την γνώρισε ο θεματοθέτης; Μετά τον πείραξε; Δηλαδή δεν κατάλαβε από τα πρώτα 2-3 ραντεβού τους, πως αυτή η κοπέλα φλυαρεί;
Άρα κάτι άλλο τον τράβηξε σε εκείνη, κάτι που παρέβλεψε την φλυαρία της και δεν τον πείραζε. Είμαι λάθος σε αυτό;
Δεν το πάω επί προσωπικού, αλλά μου φαίνεται αλλόκοτο να μας ενοχλούν συμπεριφορές από τους συντρόφους, όταν τις ίδιες συμπεριφορές είχαν και στην αρχή της γνωριμίας μας. Άρα τι άλλαξε και ξαφνικά ενοχλείται;
Επίσης από τι κατάλαβα, ο θεματοθέτης δεν έχει μιλήσει στην κοπέλα του, ότι ενοχλείται από αυτή τη συμπεριφορά, άρα την γνώμη της κοπέλας, δεν την είδαμε κάπου. Πήραμε απλά την άποψη του ενός και βγάλαμε συμπέρασμα και για τους δυο.
Σε σπάνιες περιπτώσεις η κοπέλα έχει θέματα από μόνη της. Συνήθως αποκτάει μια κοπέλα τέτοιο κόμπλεξ, όταν της έχει δώσει αφορμή ο άντρας. Άρα την γνώμη της κοπέλας, για τον θεματοθέτη, δεν την ξέρουμε, απλά εικασίες κάνουμε.
Επιμένω στο θέμα πως η φλυαρία υπήρχε ΕΞ'ΑΡΧΗΣ, δεν βγήκε μετά από έναν χρόνο σχέσης. Άρα ξανά λέω, πως κάτι τον έκανε και παρέβλεψε το γεγονός της φλυαρίας ο θεματοθέτης. Δεν περιπλέκω τα πράγματα, αλλά συμπεριφορές όπου μερικοί τις θυμούνται μετά από έναν ή δυο χρόνια σχέσης, ενώ τις έχουν βρει ακόμη και από τα πρώτα ραντεβού, ξαφνικά αποτελούν αιτία χωρισμού.
Αν την βαρέθηκε την κοπέλα ή υπάρχουν άλλοι λόγοι, να το δεχτώ. Το να "χτυπάει" μια συμπεριφορά που την ήξερε εξ'αρχής, εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Άποψή μου...
Όχι τα ίδια δικαιώματα έχουν και οι δύο σε μια σχέση για το πότε θα την λήξουν, δεν είναι οτι το δίκαιο είναι να χωρίζει ο ένας και όχι ο άλλος. Βασικά οι σχέσεις ενώ χρειάζονται και τους δύο για να ξεκινήσουν, αρκεί ο ένας από τους δύο για να τελειώσουν.
Η διαφορά μας λουλούδι είναι ότι εγώ δεν ρίχνω δίκιο στον έναν και άδικο στον άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά είναι διαφορετικοί και δεν ταιριάζουν. Δεν φταίει κανείς, έτσι είναι η ζωή. Τώρα έτσι όπως είναι δεν περνάει κανείς τους καλά. Άρα όποιος βάλει το τέρμα πρώτος, χάρη θα κάνει και στον άλλον.
Ρε συ Κώστα αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα χωρίζαμε ποτέ οι άνθρωποι!!!
Φυσικά κάτι που σου άρεσε στην αρχή μπορεί να γίνει σουπερ ενοχλητικό στην πορεία ειδικά όταν ζεις 24/24ωρο με κάποιον. Στο 90% των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει!!
Επίσης παίζει το ενδεχόμενο να μην είχε όντως αντιληφθεί ότι η κοπέλα μιλούσε πολύ. Δεν μιλάμε πολύ όλοι άνθρωποι πάντα. Εγώ γενικά πχ δεν μιλάω πολύ, αμα είμαι αγχωμένη για κάτι όμως....δεν αντέχει άνθρωπος δίπλα μου, μπορεί να τον διαλύσω στην πολυλογία!!!
Απ ότι κατάλαβα το χαρακτηριστικό αυτό της κοπέλας το εντόπισε όταν μείνανε μαζί και μετά. Που μου φαίνεται και λογικό γιατί στην καθημερινότητα μας βγάζει ο καθένας μας τις παραξενιές του και τα χουγια του και εκεί που νιώθει οικειότητα. Στα ραντεβουδάκια μας όλοι ωραίοι είμαστε.
Για ποιο κόμπλεξ μιλάς; Την κοπέλα απλά την πιάνει πολυλογία!!! Μπορεί να το κάνει γιατί έχει άγχος για κάτι, μπορεί να θέλει συνεχώς την προσοχή του άλλου πάνω της, μπορεί απλά έτσι να είναι ο χαρακτήρας της. Και τι σημασία παίζει η γνώμη της για το θέμα όταν ο άλλος λέει οτι ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΤΑΙ;; Τι να μας πει εκείνη δηλαδή; Οτι όχι αυτός δεν έχει δίκιο, δεν σκυλοβαριέται; Να σου πω εγώ την γνώμη της; Αν μπορούσε να συμμετέχει στην κουβέντα θα έλεγε προφανώς ότι ο άλλος δεν την καταλαβαίνει, ότι την γράφει συνεχώς και ότι την έχει βαρεθεί και δεν της δείχνει ενδιαφέρον. Να ένας λόγος ακόμα για τον οποίο αυτή η σχέση πάει προς το τέλος της.
οχι μονο δεν θα χωριζαμε ποτε, αλλα θα καναμε σχεση με οποιονδηποτε συναντουσαμε βγαινοντας απο την πορτα του σπιτιου μας!!!
ολοι εχουν καποιο χαρισμα. γιατι να μην τα φιαξεις με οποιον δεις μπροστα σου τοτε;;;; κατι καλο θα χει κι αυτος!!!
ωρες ωρες ο κωστας μιλαει σαν να τον εχουν κλεισμενο σε σπηλια...
κανουμε σχεσεις με καποια ΚΡΙΤΗΡΙΑ ο καθενας. διαφορετικα ο καθενας. και απωθουμαστε απο καποια ελλατωματα ο καθενας. αν καποιος εχει αυτα τα ελλατωματα, παμε παρακατω, τι υπαρχει να εξηγηθει περισσοτερο δηλαδη;;;;
και ΝΑΙ, οταν την γνωρισε ειτε δεν ηταν ετσι, ειτε δεν το παρατηρησε αυτος επειδη δεν εμεναν μαζι. ΤΩΡΑ τον ενοχλει ομως!το ειπε ξεκαθαρα οτι τους τελευταιους μηνες το ειδε.
δεν ειναι και παντρεμενοι να τον ρωταμε γιατι την παντρευτηκε αφου δεν του κανει! δεν του κανει, φευγει! τι αλλο να πουμε;;
Ότι πείτε παιδιάααααααααααα εγώ γι'αυτό δεν θέλω να μπαίνω σε αυτό το σάιτ, βρίσκουμε όλοι τις εύκολες λύσεις, χωρισμός - ψυχολόγοι ελπίζω να σας χωρίσουν όλους επειδή μιλάτε πολύ, άντε γειά
λουλούδι, αν ο άλλος βλέπεις ότι δεν σου κάνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο συμβιβάζεσαι για μια ζωή; Αν εσύ αισθάνεσαι άνετα με αυτό δικαίωμά σου, όπως δικαίωμα των άλλων είναι να το βλέπουν αλλιώς.
Σονια μου απλα δεν ξερετε να αγαπατε, δεν ειναι λογος χωρισμου αυτος, αφορμη ειναι μαλλον τη βαρεθηκε ο τυπος η την ειχε εξαρχης μονο για το σεξ δεν μπορει ολες τις γυναικες που μιλαμε πολυ και ειμαστε πολλες να μας χωριζαν με το παραμικρο, ειναι προφανες οτι δεν την αγαπαει και ναι, να την χωρισει να βρει εναν καλυτερο οχι ομως να μου τον βγαζετε και ηρωα.........Και στην τελικη ειναι μια κατασταση που αλλαζει περναμε περιοδους που μιλαμε πολυ και αλλες λιγοτερο, δεν ειναι παντα στοιχειο του χαρακτηρα μας αυτο απλα ειστε υπερβολικοι αλλα με κανατε να καταλαβω πως το αγορι εχει προβλημα δεσμευσης και οντως πρεπει να της αφησει ελευθερο το πεδιο να βρει ενα σωστο αντρα και οχι παιδαρελι της κακιας ωρας.
Τα βλέπεις πολύ μαύρο ή άσπρο λουλούδι. Κανείς δεν τον έβγαλε ήρωα, όπως και δεν συμφωνώ ότι δεν την έβλεπε την κοπέλα σοβαρά ή είναι παιδιαρέλι της κακιάς ώρας.
Εσύ γιατί συγχύζεσαι τόσο; Συζήτηση κάνουμε.
Συγχυζομαι γιατι μου τον βγαλατε και ηρωα και μερικοι λενε οτι εχω απωθημενα. Δεν ειχα, απλα εδω μεσα μου δημιουργουνται!!
Γενικά νομίζω ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος. Δεν το λέω σαν καλό ή κακό, απλά τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα.
Θα σε απογοητεύσω αγαπητή μου Remedy, μακάρι να ήμουν πιο συμμαζεμένος, δυστυχώς ένας τύπος χύμα σαν και εμένα, μόνο σε σπηλιά δεν τον βρίσκεις χαχα
Εξήγησα πως αν ήταν κάτι άλλο θα το δεχόμουν, μια συμπεριφορά του τύπου "πολυλογία" δεν τη θεωρώ άξια χωρισμού. Αν πει το θέμα του, θα αλλάξει και η κοπέλα.
Αναρωτήθηκε τι άλλαξε στην κοπέλα τους τελευταίους μήνες και είναι έτσι εριστική; Θεωρώ Remedy πως για να προχωρήσει κάποιος/α σε χωρισμό, πρέπει να έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για λύση του προβλήματος. Ο τύπος θεωρείς πως τις έχει εξαντλήσει; Ούτε καν το έχει συζητήσει μαζί της κιόλας.
Ντάξει εγώ το βλέπω το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία. Όσο για τα κριτήρια, τα έχουν θέσει τα κριτήριά τους και οι δυο, ήδη από τα πρώτα ραντεβού τους, γι'αυτό είναι και ένα χρόνο μαζί. Μετά από έναν χρόνο όμως, δεν μιλάμε πλέον για κριτήρια...