Originally Posted by
Sagk86
Εγώ διαβάζω και διαβάζω και θα πω την αλήθεια μου παρόλο που μάλλον θα πέσουν να με φάνε στο τελευταίο που θα πω
Πρώτον, τι θέση έχει πλέον αυτή η κοπέλα που διαρκως μιλάει για την τρομερή δουλειά κ τη θέση της;; Είναι ιδιοκτήτρια πολυεθνικής;;
Γενικά η κοπέλα προφανώς μεγαλοπιαστηκε και κυνηγάει την καλύτερη και άνετη ζωή, θεωρώντας πως η ίδια είναι κάτι ιδιαίτερο επαγγελματικά ενώ δεν είναι. Πολλες γυναίκες το κάνουν αυτο και δεν είναι αυτο τόσο το κακό, αλλά ότι κορόιδεψε εσένα. Θα μπορούσε να σου πει φίλε θέλω μεγαλύτερα πράγματα αντίο. Αυτο δεν είναι κακό, ο καθένας μας παλεύει για ότι καλύτερο μπορεί σε αυτή τη ζωή.
Τώρα θα πάω σε εσένα. Από όσα λες μου ακούγεσαι πολύ καλό και σωστό παιδί, αλλά.. ίσως πέρα από τα χρήματα δεν την κρατούσε και αυτο το συμβατικό του χαρακτήρα σου. Δηλαδή μου ακούγεσαι για το κλασσικο καλό παιδί που θέλει τη θεσούλα του, το σπίτι του, το σκύλο του, τα κουλουράκια το πρωί απ το φούρνο ζεστά και το καναπε του. Δε το λέω να δεν προσβάλλω, μη το πάρεις επιθετικά. Απλά από όσα λες κ τον τρόπο που μιλασ ακούγεσαι λίγο σαν φίλη μου που μ λέει Ε βεβαια ο λεγάμενος εγώ του σφουγγαριζα κάθε μερα και του μαγείρευα παστίτσιο αλλά εκείνος με άφησε. Δε μετράνε πάντα μόνο αυτά για να κρατησεις κάποιον, απ ότι έχει δείξει η ιστορία, αλλά να κρατάς και ζωντανό το ενδιαφέρον του.
Επίσης, ο αντρας καλό είναι να είναι λίγο πιο «στιβαρός» ας το πούμε. Δηλαδή σου έχει κάνει όλα αυτά και εσυ καθόσουν κ της έλεγες Α μια χαρά ηλικία διάλεξες, κ αν κάνετε παιδί αυτός θα είναι 66 κ όλα αυτά, αντί να της πεις ένα μεγαλοπρεπές Αι και.... και να εξαφανιστείς με αξιοπρέπεια. Σε κορόιδεψε, σε εξαπάτησε και εσυ 31 χρόνων αντρας κάθεσαι κ της λες ποσό θα είναι αυτός αν κάνουν παιδί και ποσό εσυ ήθελες ένα σπίτι με κήπο μαζί της. Δεν είναι αυτή η συμπεριφορά κάτι που θα φέρει τον άλλο στα συγκαλα του σε αυτή τη φάση.. αυτά από μένα, καλή δύναμη και τα καλύτερα!!