Originally Posted by
rainbow96
Μουν εχουν πεσει τοσο βομβα αυτα που μου λες που νιωθω οτι πρεπει να τα επεξεργαζομαι για ωρα :O θα σχολιασω ο,τι μπορω και μαλλον μετα θα προσθετω :P Εχεις δικιο στο οτι επρεπε να κανω σαφεις ερωτησεις. Αλλα μου φαινεται περιεργο να ρωτησω τον αλλον τοσο ευθεως αν ειναι ερωτευμενος μαζι μου. Ισως απλα φοβομουν να ακουσω την απαντηση . Δεν μου περασε καν βασικα απο το μυαλο να ρωτησω κατι τετοιο. Απλως το επαιξα διαφορετικα στη αρχη. Του ελεγα " οκ απο οτι βλεπω τελειωσε, φαινεται οτι δεν θες" και εκοβα αντιδραση.
Το σεναριο που ειπες για τον φιλο του..Χαχα σοκ! Θα μπορουσε.. Απλως στην αρχη οντως ημουν ανετη και χαλαρη, δεν υποκρινομουν. Μολις ειχα βγει απο σχεση κιολας. Εμενα μου αρεζε η κατασταση οπως ειχε. Μου αρεζε που δεν μιλουσαμε πχ ολη μερα. Μου αρεζε αυτη πιο κουλ κατασταση. Απλως ηθελα να μεινει ετσι. Που δεν εμεινε γιατι αλλαξε η δικη του συμπεριφορα ξαφνικα. Καταλαβες? Δεν αλλαξε η δικη μου συμπεριφορα. Αυτουνου αλλαξε. Δεν του ζητησα ξαφνικα να μου στελνει ολημερις και οληνυχτις ή να με παει ταξιδακι :P Εγω ηθελα απλα να συνεχιστει αυτο, οπως ειχε ξεκινησει.
Βεβαια δεν περιμενα οτι τον ειχα ερωτευτει, δεν το ειχα καταλαβει. Ενιωθα ενθουσιασμο, εβλεπα οτι κι αυτος νιωθει και ημουν κομπλε.
Μετα οκ αρχισε η κατρακυλα . Στο τελος του ειπα οτι δεν θελω να κουραζω καταστασεις, ας κανουμε απλα μια ειλικρινη συζητηση για να ηρεμισω και τελος. Και δεν απαντησε καν για 3 μερες....Του ειπα οτι μου χρωσταει μια εξηγηση και παλι δεν απαντησε. Και μετα μου ειπε να βρεθουμε απο κοντα..(ολοι ξερουμε γιατι.)
Σορρυ αν κουρασα με τις λεπτομερειες. Αλλα πραγματικα νομιζω πως η ριζα του προβληματος ειναι η θολουρα, που δε μου μιλησε ειλικρινα.
Και στο παλιο περιστατικο που μου ειχε συμβει, εγινε ακριβως το ιδιο. Ειχα πει σε εναν τυπο να μου πει απλα την αληθεια γιατι φαινεται οτι με κοροιδευει. Και ειπε μια ακραια ηλιθια δικαιολογια και οτι οκ αφου δε θελω εγω ας μη μιλαμε. (!!!)
τελος παντων, εχω αρχισει να νιωθω πως απλα δε θα μου περασει ποτε αυτο :P