Originally Posted by
Stella94
Καλησπέρα.
Εχω γράψει ξανά εδώ όπως και τώρα. Ο λόγος είναι ότι είμαι μπερδεμένη πολύ. Το προηγούμενο θέμα ήταν μια σχέση που με βασάνιζε. Τώρα είναι κάτι ανάλογο. Δηλαδή.. Πριν 2 μήνες είχα γνωρίσει ένα παιδι και αρχίσαμε να μιλάμε. Από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον και μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε. Ηταν διαφορετικός. Και στο Πως μιλούσαμε. Μου είπε πως είχε μια σχέση 1,5 χρόνο και επειδή ήταν από απόσταση και μένει Αθήνα χώρισε. Και απο κει και πέρα ήθελε να δει τι θα προκύψει. Εντωμεταξύ μου έλεγε να βρεθούμε και ότι η θα πάω η θα έρθει εδώ.. Εγώ μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και βρεθήκαμε. Πήγαμε για καφέ μιλήσαμε. Και έδειχνε ενδιαφέρον. Και όταν του είπα πως είμαστε από άλλη πόλη και τι γίνεται μ αυτό είπε ότι το χει ξανακάνει. Αν σε νοιάζει και πας και έρχεται Ο άλλος. Δεν εκανε κινηση εκείνη τη φορά. Αλλά συγκεκριμένα 2 μέρες μετά που βγήκαμε. Και ήρθαμε πολύ κοντά. Και μου έδειξε ότι του άρεσε όπως και μενα. Μετά από όλο αυτό λοιπόν έφυγα και είχαμε να βρεθούμε 4-5 μέρες ενώ μιλούσαμε κανονικά. Αλλά μου φαίνεται ότι έχει μαζευτεί. Και μου πέταξε κάτι του τύπου είμαστε σε άλλη πόλη δε ξέρω πως θα γίνει και τι θα υπάρχει. Και αν έχει μέλλον. Και άλλα τέτοια. Και του είπα πως έτσι κι αλλιώς του είχα πει πως δεν είχα σκοπό να τον πιέσω και να τρέξω κάτι αλλά να δω πως θα βγει το οτιδήποτε γιατί δεν βιάζομαι για κάτι.
Και. Του είπα να μη με συγκρινει με την πρώην σχέση του και όπως και εγώ δεν το. Έκανα. Και ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει αν δεν προσπαθήσεις. Απλά όλο αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και δεν μου άρεσε ως συμπεριφορά και αισθάνομαι σαν να είναι κοροϊδία.. Και από την άλλη θέλω να τον δω να περάσουμε χρόνο μαζί. Και είναι περίεργος και δε μ αρέσει αυτό.. Δε ξέρω τι να κάνω και αν έκανα κάπου λάθος.. Το. Θέμα είναι ότι με πείραξε και ενώ ήθελα να του στείλω δεν έκανα κάτι. Και δε ξέρω αν ειναι καλό αυτό ή κακό.. Επίσης μπορείτε να μου πείτε τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην με έχει δεδομένη και να δει τι διαφορά