Δεν πιστευω στο θεο μακαρι να τιμωρηθει σ αυτη τη ζωη!! Οντως *******!!!!!!!
Printable View
Ήδη πληρώνει
Ακριβά!
Εστάλη από SM-J730F στο E-Psychology.gr Mobile App
Πω πω ρε συ μαυρο ..κριμα και μενα με βλεπουν και κλαινε πως με καταντησαν ..ημουν ευτιχισμενη και θα χα μια νορμαλ ζωη και απ τ16 εχω καταθλιψη και χιλια αλλα περναω μια κολαση εξαιτιας τους ..τι θελουν και χωνοντε οταν βλεπουν το παιδι τους χαρουμενο δεν καταλαβαινω .οσο γ αυτους που λενε οτι μενουν οι αλλοι με ολες τις συνθηκες δεν ισχυει γιατι εγω ξερω τι ειχαμε ισως ο μονος λογος που μπορει να χωρισει ακομη και το πιο ευτιχισμενο ζευγαρι ειναι η πεθερα . ισως να το λενε για να το ξεπερασω αλλα δεν παιζει. Τοσα χρονια περασαν και σκεφτομαι καθε μερα πως περνουσα μαζι του ..ειχα ακουσει μια ιστορια απο εναν ψυχιατρο που ο μπαμπας καποιας εδιωξε τον φιλο της και το κοριτσι πηρε το οπλο του σκοτωσε τον φιλο της και αυτοκτονησε..τι να πω μετα θελουν τα παιδια τους ευτιχισμενα κ ολα τα κανουν για το καλο τους .να ειχα σχεση με κανενα καθαρμα να πω οκ ..αλλα και παλι δικια μου ηταν η ζωη
Κάνε το κουμάντο στη ζωή σου εσύ
Αυτοί έζησαν τη ζωή τους..
Κάπου εκεί έξω θα βρεις τον άνθρωπο σου
Υπομονή κουράγιο πίστη!
Πόσο χρόνων είσαι?
Τι να πω ρε παιδια ανοιξα και θεμα για τους γονεις να πανε να πνιγουν ολοι τους, να αφησουν τα παιδια τους ομως ησυχα γιατι ειναι πολυ παρεμβατικοι οι περισσοτεροι!!!
Αποστολια εχουν περασει περιπου δεκα χρονια δεν θελω να πω ακριβως ποσο γιατι τα χω πει ολα και φοβαμαι οτι οποιος τα διαβαζει καταλαβαινει ποια ειμαι αν με ξερει ...10 χρονια καταθλιψης με κρισεις πανικου και οτε μια νορμαλ σχεση ...εκμεταλευση μονο σεξουαλικη και συναισθηματικη .εχω περασει χρονια με καποιον που ουτε καν με αγλαλιαζε και μου κανε την ζωη κολαση δεν ηξερα τι εκανα μετα τον πρωτο .το μυαλο μου ηταν τοσο μπερδεμενο μου κανε τοσο κακο αυτος ο χωρισμος οσο δεν φανταζεσαι ..ανεχτηκα πραγματα π φυσιολογικα δεν θα τα δεχομουν ποτε ..δεν θελω να γνωρισω κανεναν αλλο μαζι του μονο ηθελα να ζησω ..
Και εγώ άνοιξα ένα θέμα χθες για τις παλιές σχεσεις που σκεφτόμαστε ακόμη. Και εγώ σκέφτομαι ακόμη μια παλιά σχέση. Η διαφορά μας όμως είναι ότι εγώ δεν θα γύρνουσα ποτέ πίσω γιατί δε μου φερθηκε καλά. Όσον αφορά εσένα τώρα τι να σου πω βρε κορίτσι μου.εγώ πιστεύεις πάντα ότι οποιος θέλει να είναι με κάποιον κάνει τα πάντα και είναι. Πως σκεφτεσαι τι ζωή σου μετέπειτα?αυτός γιατί να είναι καλά και να απολαμβανει τις χαρες τις οικογενειας του και εσύ 26 χρόνων κοπέλα να μην μπορείς να κάνεις τη ζωή σου?είναι κρίμα.δεν βλέπεις ότι αυτός έφυγε από τη ζωή σου.Κάνε κάτι για τον εαυτο σου κορίτσι μου
Αποστολια παντα μου φαινοταν τοσο παραξενο οταν εβλεπα τους αλλους ανθρωπους να κανουν μια σχεση να χωριζουν να ειναι με αλλον και ολα καλα .. εγω στην πρωτη μου σχεση τα βρηκα ολα δεν ηξερα τι να κανω μετα εχασα την γη κατω απ τα ποδια μου ...κανονιζαμε την ζωη μας μαζι μεχρι την τελευταια μερα που τον ειδα .για σενα νομιζω θα ειναι πιο ευκολο να τον ξεπερασεις γιατι ηταν δικι του αποφαση να χωρισετε και σ φερθηκε ασχημα .. .αλλα εισαι ευαισθητη και σκεφτεσαι αυτα που ενιωσες και εζησες πρωτη φορα μαζι του .
Καί μένα ντολορ μου μου φαινοταν παράξενο πως προχωράνε σε μια σχέση και είναι ευτυχισμένοι. Και εκατσα και σκέφτηκα ότι και εγώ θέλω και μου αξίζει να είμαι ευτυχισμενη.αν εμενα στο παρελθόν και εγώ θα είχα ακόμη καταθλιψη και εγώ θα βασανιζομουν.και είπα ποιος ο λογος?θα συνεχίσω αφού δεν μπορώ να αλλάξω τιποτα από τα παλιά. Και εσύ αυτό να κάνεις όσο βουνό και αν σου φαίνεται.Θα σου πω και κάτι που δεν είναι σωστό αλλά θα στο πω γιατί έπιμενεις οτι σε αγαπουσε πολύ. Προσεγγισε τον ακόμη και τώρα ας έχει οικογένεια ας έχει παιδια ας έχει ότι θέλει. Κάνε κάτι όμως για να ζησεις.αν σε αγαπαει θα γυρίσει αν δεν σε αγαπάει θα έχεις πάρει την απάντηση σου και δενθα περιμενεις αλλο
Εγω κοριτσια διαφωνω με το να τον προσεγγισει τωρα γιατι εχει οικογενεια και ειναι λαθος. Ντολορ μου, ολοι το καλο σου θελουμε, δεν πρεπει να το περνας αυτο......κι εγω εχω καταθλιψη αλλα δεν ειναι λυση να πας στον πρωην..........ουτε να τον σκεφτεσαι.......επειδη εχεις καταθλιψη ελκυεις τους λαθος ανθρωπους πιστευω, για σκεψου το λιγο, τοτε που ησουν καλα και μικρη ηρθε αυτος στη ζωη σου........ενω τωρα σε θελουν μονο οι μαλακες γιατι οι καλοι δεν μπορουν να αντεξουν τη θλιψη σου..........ετσι πιστευω για παρε τα πανω σου και κοιτα να βρεις εναν σαν τον πρωην η και καλυτερον που δεν θα σε αφησει για κανενα λογο μιας και θα ειναι πιο ωριμος λογω ηλικιας........
Και εγώ λουλούδι διαφωνώ με το να μπαίνεις ανάμεσα σε μια οικογένεια αλλά βλέπω την ντολορ που είναι απελπισμενη και λέει και ξανά λέει ότι την αγαπά. Αν και αυτος δεν είναι ευτυχισμενος μέσα στο γάμο του και έχει απωθημένα από την προηγουμενη σχέση δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένει σε ένα γάμο τέτοιο. Εγώ βέβαια πιστεύω ότι δεν τρέφει αισθηματα όπως παλιά αλλά αν δεν το κάνει θα μείνει πάντα με την απορία. Τουλαχιστον ας προσπαθησει
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ..τον ειχα παρει τηλ οταν ηταν αργα ειχε σχεση σοβαρη ..δεν θα χωριζε ποτε .δεν θα εχει τα ιδια αισθηματα οπως παλια για μενα το ξερω τοσα χρονια ειναι με την γυναικα του ...απλα εχω μεινει μ αυτο το γιατι? Γιατι απο μια οικογενεια αγαπημενη εχουμε καταντησει να μαλωνουμε για αυτο το θεμα χρονια ..που μου σταματησαν την ευτυχια τοσο βιαια και χωρις λογο . Αν το ξερα τοτε θα ειχε γινει χαμος και θα θα τον αφηνα να παει πουθενα ..
Κοίταξε αφού έκανες το βήμα σου τότε δεν χρειαζεται να αναπολεις το παρελθόν.ο ανθρωπος έκανε τηνα επιλογή του και από ότι φαίνεται είναι καλά. Οπότε αφού σου έχει δώσει την απαντηση του τι άλλο μπορεις να κάνεις τώρα?Σου αρέσει που βλέπεις τον εαυτό σου να λιώνεις από κατάθλιψη? Γιατί δεν έχω κάνεις κάτι να το αλλάξεις. Και κυρίως γιατί μένεις με τους γονεις σου ακομη που σου θυμίζουν πάντα αυτό το γεγονός που σου κάνανε?