Originally Posted by
giorgos panou
Φιλε μου! αναθεμαμε εαν σε προσκαλω προς το να παρεις ναρκωτικα! λαθος μου μεγαλο εαν περασε κατις τετοιο! Θα μπορεσεις να εχεις μια υπεροχη ζωη εαν δεν παρεις πωτες σου αυτες τις ουσιες! Απλα δεν θεωρω το χασις τοξικη ουσια, οπως δεν τοθεωρουν πλεον και οι μισες πολητειες των ΗΠΑ, η μισηΕ.Ε. ο Καναδας κι αλλες χωρες.
Σχετικα με την ποιοτητα του, εκει υπσρχει θεμα κι λογικο να φοβασαι,αλλα πηστεψε καποια μερ θα βρεθει καποιος που θα εχει μια αξιολογη και καθαρη "ακρη" ειτε διοτις μπορει να την καλληεργει ο ιδιος ειτε επειδη μπορει να βρεθεις καπου στην επαρχια κι να την βρεις εκει!Οπως και εδω, Αθηνα, εαν γνωρησεις καποιον οπου πινει μια συγκεκρημενει ποιοτητα και ειναι μια χαρα τωτες γτ. να φοβασαι? εξαλου δεν ειναι χαπι ωστε να το παρεις ολοκληρο κι μετα να φοβασαι τι σε περημενει! ειναι τσιγαρο καπιζεις λιγο κι τερμα!
Δυστυχως ξερω πολυ καλα τι ειναι το "σισα" αφου το εκανα χρηση καθε μερα σχεδον εναν χρονο με την τωτες κοπελα μου!,τα υγρα μπανταριας οπου λες τα εχει στο "μαγειρεμα" διοτις πρεπει να γινει "χαρμανι" κοκαινη με μεθαμφεταμηνες καιχρειαζετε καποια υλικα ωστε να γινει η διαληση! και φυσηκα ειναι πολυ ανθυγειηνο!
Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι οπως φοβασαι τα κακης ποιωτητας χασις ετσι θα πρεπει να φοβααι και το χυμα κρασι! κι αλλα που πουλανε στην επαρχια ωρις κανενα ελεγχο!
Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι δεν πρεπει να ακους τις βλακειες οτι το χασις τρελενει η οτι φερνει ψυχικες ασθενειες!! δεν υπαρχει αυτο! το αντιθετο προκαλει! το χασις εαν δεν ειναι σκαν, δεν υπαρχει φοβος! Το οτι υπαρχει μια μικρη μεριδα του πληθυσμου οπου του κανει κακο ναι ,υπαρχει, αλλα αυτο συμβαινει ακομα και στα ρεβιθια!