Παιδια αν τον αλλο μηνα η στις 8 απριλη παω Αθηνα ειστε μεσα ολοι;
Printable View
Παιδια αν τον αλλο μηνα η στις 8 απριλη παω Αθηνα ειστε μεσα ολοι;
YOLO μέσα :)
Τελικα δεν μαζευτηκαμε πολλοι!! Τι θα κανουμε ρε παιδια δεν θελετε;
Μεσα και εγω
Και γω μέσα
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Για δειτε ολοι λιγο και αυτο το θεμα!! https://www.psychology.gr/forum/showthread.php?t=32812
Εφτιαξα φεισμπουκ ψευτικο να μιλαμε ολοι μαζι, σαν τσατ!! Φτιαξτε κι εσεις αν θελετε!!
Κανείς από Τρίκαλα ή γύρω περιοχές? Ισχύει αυτό είμαστε από όλες τις περιοχές άλλη μακριά άλλη από κοντά
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
Ρε κοριτσια παρτε κι εσεις μερος ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!
@giorgos panou φτιαξε ενα ψευτικο προφιλ στο φεισμπουκ να τα λεμε!!!!!! :)
καλησπερα σε ολη την παρεα και καλη σαρακοστη
ελα, συγνωμη που απαντω τωρα αλλα τωρα το ειδα!! αληθεια γιατι δεν στελνεις μηνυματα ωστε να γινοντε αμεσα αντηλιπτα αυτα που θες να πεις! μπορει να μην το δει και καθολου ο αλλος που απευθηνεσαι! γω ,δλδη μπαινω συχνα για αυτο και ετυχε να το δω! αν ομως απευθυνθεις σε καποιο αλλο ατομο που μπαινει πιο αρεα μπορει να μην το δει καθολου! κι να νομιζεις εσυ οτι σε αποφευγει! για ολα αυτα λοιπον βρεθηκε λυση! και ειναι τα προσωπικα μυνηματα!! χαχα
Οσο για το ζητουμενο εχω φεισμπουκ, εξαλου δεν ειμαι τοσο χαζος να λεγομαι γιοργος πανου και να τοβαζω φατσα καρτα!! χαχα. Γιωργος Πανου λεγωταν ενας φιλος οπου μας αφησε νωρις για αλλους κοσμους, ενας ανθρωπος πολυ ξεχωριστος και οπως καταλαβαινεις εχω χασει πολλες και πολλους φιλους-γνωστους απο ναρκωτικα και απο αλλες ασχημες στιγμες αλλα αυτος ειναι που μου εδωσε τοσο μεγαλη βοηθεια ωστε να ειμαι ακομα ζωντανος! για αυτο κι γραφω με το ονομα του εδω μεσα!
Καλησπερα και απο εμενα και αν και καινουργιος στο forum δεν θα ειχα αντιρρηση να γνωρισω ανθρωπους
..........
τελικα τι θα γινει? προσωπικα εαν ερθει η ελισαβετ θα ερθω κι εγω! θελω πολυς να την γνωρισω αυτην την τοσο ενδιαφερουσα προσωπικοτης! την τοσο οορφη και συναισθηματικη κοπελιτσα! οπου μποω να πω οτι ενας πλστονικος ερωτας εχει αρχησει να χαιδευει την καρδια μου