5 χρονο ησουνα ξυπνα που να ξερες απο αυτα. κατσε καβαλα και μετα αποφασιζεις
Printable View
5 χρονο ησουνα ξυπνα που να ξερες απο αυτα. κατσε καβαλα και μετα αποφασιζεις
Το γεγονός ότι μου βγαίνει να πω την κοπέλα μου ρε μαλακά δεν είναι κακό σημάδι ;
Γτ να το πεις αυτό στη κοπέλα σου ; Εκτός αν την βλέπεις σαν φίλη ;
Μη κολλας σε τιποτα, κοιτα να γινεις επιβητορας και θα ρθουν απο μονα τους ολα μετα τωρα οτι και να αναλυσεις οτι να ναι θα νε.
Έχω απορία και ξέρω ότι έχω κουράσει , ένας gay γίνεται να καυλώσει στην ιδέα ότι γαμαει μια κοπέλα ή όχι ; Και αν όχι gay , bi .
Συνηθως φιλε ειναι τη σου αρεσει ο αντρας η γυναικα αλλα εσυ ετσι οπως εισαι εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου γι αυτο πηγαινε με κοπελες και βλεπεις μετα. Ενας αντρας γινεται να καυλωσει και με κατσικα.
Γιατί ψέματα λεώ, μη κοιτάς εδώ στη πόλη στα χωριά και ειδικά παλιά γινόντουσαν. Μας έχουν ζαλίσει με τη σεξουαλικότητα λες και εμείς δε ξέρουμε πως πάει το ζήτημα. Ο μπάμπης ο σουγιάς είσαι φίλε;
δε θελει κοκκινα σπιτακια θελει να εχει για πολυ ωρα γυναικα.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο ακόμη , ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή όχι στην περίπτωση αυτή ;
Ναι φίλε και σκοπος σου ειναι να καρφωσεις 50 φορες.
Εξειγήτε φίλε γιατί εχεις γλυκαθει, αλλα αμα αλλαξεις εμπειριες και κανεις αυτο που σου λεω θα ξεγλυκαθεις, ειναι φυσιολογικο αυτο που σου έχει συμβει και να το σκεφτεσαι αφου ειναι η μονη σου εμπειρια και μαλιστα ησουν 5 χρονων σου εχει χαραχτει στο μυαλο γι αυτο αποκτησε εμπειριες με γυναικες να σου βγει. Σε έχω παρει μονοτερμα αλλα οτι και να σου πουν εκτος απο αυτο που σου λεω να κανεις 50 φορες σεξ θα σε μπερδεψει και πρωτου κανεις πεντε φορες κοιτα να προσπαθεις να μη βλεπεις πορνοταινιες να σου βγει απο το μυαλο.
Αιρετικε βρίσκομαι σε απόγνωση , καταρχάς να σου πω ότι δεν είναι η μοναδική μου εμπειρία , με κοπέλες έχω πάει 7 φορές και έχω τελειώσει τη μια σκεφτόμενος ότι την αξίζει την ******* να την γαμανε και άλλοι γιατί είναι μια ***** , με αυτή τη σκέψη είχα τελειώσει . Μετά από καιρό ξανά τράβηξα μαλάκια με την σκέψη ότι κάνω στοματικό σε άντρα και τελείωσα . Νιώθω τύψεις και δεν θέλω αυτό το πράγμα για εμένα . Μήπως είμαι γκέι ? ....