Originally Posted by
airetikos
Γι αυτο καντε και ψυχαναληση . Γιατι αλλο να φοβασαι και να λες φοβαμαι γιατι φοβαμαι, κι αλλο να λες φοβαμαι για αυτο που δεν ισχυει και ειναι παπατζα. Αμα βγαλεις ενα σπιρακι και λες οτι φοβαμαι μην εκραγει και εξφεδονιστει στο ματι κανενος και του κανει ζημια, ειναι σκοπιμο να θεσεις τα ερωτηματα στον εαυτο σου μπορει να γινει αυτο και εστω οτι μπορει τοτε να δουμε το τροπο η γενικα πως γινεται αν εχει γινει τι ειναι. Εσεις λετε α εχω το σπιρακι θα εκραγει θα του βγαλω το ματι. Δεν ειναι ετσι θα πατε σε ενα ψυχαναλητη θα σας μαθει να κανετε πεντε πραξεις και να θετετε πεντε ερωτηματα για να μη περναει η παπατζα που σκεφτεσαι απο το μυαλο σας ως σωστη. Λες κατι περασετο και δικαατηριο. Αθανατος δεν ειναι κανενας αλλα δε σημαινει ολοι κτυπα ξυλο οτι θα πεθανουμε αυριο. Απλα αν ειναι σωστος ο ψυχιατρος θα σας κανει να νη κοροιδευτε τον εαυτο σας και να ψαχνεται να του δινεται επαρκεις απαντησεις. Στο καφενειο να πατε θα γελανε αμα τους λετε οτι να ναι, ουτε για καφενειο δεν ειστε εδω οχι για γιατρο. Ειμαι νεος στο φορουμ αλλα δε το βλεπω να μενω πολυ μου χουν βγει τα ματια μ αυτα που διαβαζω και οι ψυχιατροι τι στο διαολο κανουν μονο κοροιδευουν και συζητανε τι παπατζα σας. Γιατι αλλο να ξερεις ιατρικα τη συμβαινει και να φοβασς κι αλλο να μην εχεις ιδεα και να κατασκευασεις δικη σου ιατρικη και να φοβασε. Δουλεια του ψυχιατρου ειναι να θεση τα ερωτηματα ωστε να θεσεις εσυ τα ερωτηματα και τις απαντησεις στο προβλημα που σε απασχολει. Αθανασια δε σου προσεφερει κανεις ουτε κανενας θα σου πει ποτε ακριβως θα πεθανεις (σου ευχομαι σε περισσοτερο απο 100 χρονια) αλλα υπαρχει ιατρικη επιστημη που φτιαχνει καποια μοντελα και κανει προσεγγισεις για τη ζωη και τη λειτουργια του σωματος.