Είναι κρίμα που πολλοί ψυχολόγοι πιστεύουν αυτά τα αισχρά πράγματα... Για μένα είναι μη επαρκείς ενημερωμένοι και εκτός επί τούτο παρακινουν ανθρώπους να πάρουν χάπια. Δεν υπάρχουν πουθενά αποδείξεις ότι έχουνε κάνει μετρήσεις στην χημεία του εγκεφάλου, και ότι έχει βρεθεί ότι η χαμηλή σεροτινινη είναι η αιτία για την πρόκληση ψυχικών διαταραχών... Και ότι με τα χάπια διορθώνεται αυτήν η χημεία.. Το άρθρο αυτό το λέει ξεκάθαρα... Διάβασε το και μην μπλέξεις με ψυχοτροπα.. Είμαι εδώ να σε δώσω τα φώτα μου για εναλλακτικές θεραπείες..
https://www.maniokatathlipsi.gr/2013...cal_imbalance/
Όσο για αυτό που λες ότι τα προβιοτικα συνδέονται με ψυχικές διαταραχες η απάντηση μου είναι ίσως! αν σκεφτούμε ότι βοηθούν στο να μεταβολιζουν σωστά την τροφή μας, άρα εδώ δεν κολλάει το η τροφή ην το φάρμακο μας του Ιπποκράτη;; από ένα διαταραγμένο έντερο προφανώς ο οργανισμός δεν παίρνει όλα τα στοιχεία από τις τροφές...
Μην εμπιστεύεσαι τους ψυχιατρους και μην τους θεωρείς ως αυθεντία και ότι αυτοί ξέρουν τι σου χρειάζεται... Έχει γίνει πολύ της μόδας να παίρνουμε χάπια σήμερα λες και είναι παστιλιες και καραμελες.. Πάω πάσο για όσους έχουν σχιζοφρένεια... Μερικοί μπορεί να γίνουν επικυνδινοι και για τον εαυτό τους όταν δεν έχουν κάτι να τους θολώνει λίγο.. Τα αντιψυχωτικα είναι κάποια προσωρινή λύση για αυτούς...