Quote:
Originally posted by Nora
Εμένα πάντως με φωνάζουν γκέισα:D:D:D
... enw emena me fwnazun tigri :D:D:DQuote:
Originally posted by dodis
εμένα... εχίδνα...!!!
Printable View
Quote:
Originally posted by Nora
Εμένα πάντως με φωνάζουν γκέισα:D:D:D
... enw emena me fwnazun tigri :D:D:DQuote:
εμένα... εχίδνα...!!!
[/quote]
... enw emena me fwnazun tigri :D:D:D [/quote]
τίγρη? χιχιχ!! σαν αυτον στο \"και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή\"??:D:D:D:D:D
Quote:
καλημέρα σας.....με συγχωρείς πόσο χρονών είναι δε μας είπες....
συμφωνώ με τους προγράψαντες....!!
πρέπει να πεις όχι...δείξε και λίγο αδιάφορος βρε παιδί μου...και φυσικά μην το βλέπεις έστι.το ότι την αγαπάς και δεν της λες όχι δεν σημαίνει ότι έχεις γίνει γυναικωτός!!!!!
μακάρι και ο δικος μου να μην μου έλεγε όχι και να με είχε στα ωπα ωπα....
φυσικά έχει καταλάβει τι νοιώθεις και σε εκμεταλλέυεται...για πάτα και λίγο πόδι...άντε γιατί όπως το βλέπω θα σε τρελάνει με τα πέρα δώθε...
πρέπει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους...αφου δεν έιχε παράπονο απο την σχέση σας και απο σένα, τότε πως ξενέρωσε???? αβυσσός η ψυχή μας τελικά...!!!
αυτά τα \"εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο\" και \"δεν θέλω να τσακωθούμε\" τα ξέρουμε!!!
μπορείς να της πεις πως΄ούτε εσύ θέλεις να τσακωθείτε αλλά....έχεις ξενερώσει κι εσύ...για να δουμε τότε αντίδραση...
αχ..βρε gentleman μου φαίνεται όλο αυτό \" ας κρατήσουμε και την καβάτζα μας\"
για πάγωσε την λιγάκι γιατί όλο αυτό το σκηνικό μου φαίνεται πολύ εκμετάλλλευση...
και δεν νομίζω πως επειδή τα έδωσες όλα έγινε αυτό, οι απόψεις το στύλ \"κράτα κάτι και για σένα\" \" μην τα δίνεις όλα\" και τα σχετικά δεν νομίζω πως βγαίνουν κάπου...αν αγαπάς τα δίνεις όλα και ας πληγωθείς...αν αγαπάς δεν σκέφτεσαι να κρατήσεις πράγματα, να μην τα δείξεις για να μην πονέσεις...
και στην τελική σκέψου...της τα εδωσες όλα, την αγάπησες...δεν το εκτίμησε...σίγουρα υπάρχει κάπου εκεί έξω μια γύναίκα που θα τα εκτιμησει...πάντα υπάρχει...
το θέμα βέβαια είναι να σε αφήσει να την βρεις...γι\' αυτό γνώμη μου είναι να παγώσεις αυτή την \"ημισχέση\" που λέγαμε...και να σου πω και κάτι, γιατί δεν της λες αυτά που μας είπες εδώ...? τι έχεις να χάσεις? τίποτα.;)
Απορώ! Από μία περιγραφή ιστορίας, με περίγραψες λες και με ξέρεις χρόνια.
Quote:
εντάξει αυτό είναι σίγουρο...να γίνονται πρέπει..!
αν τα έχουν χιλιοπει...τότε πραγματικά δεν θα βοηθήσει σε τίποτα να τα ξαναπουν....και δεν θ\'αλλάξει και τίποτα δηλαδή...μάλλον πρέπει να γυρίσει λίγο πλάτη...
Σωστά.Αρχίζω κουβέντα εγώ για μας <<Πω,πάλι τα ίδια>> ΔΕν λέω τπτ αρχίζει αυτή
Απορώ! Από μία περιγραφή ιστορίας, με περίγραψες λες και με ξέρεις χρόνια. [/quote]
τι να σου πω...σ\'ευχαριστώ...
για να μην ξεχνιόμαστε...τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά?
Σωστά.Αρχίζω κουβέντα εγώ για μας <<Πω,πάλι τα ίδια>> ΔΕν λέω τπτ αρχίζει αυτή [/quote]
ωχ!!! κατάλαβα! είναι πολυβόλο!!!
ε! με το που θ\'αρχίσει σήκω και φύγε και παράτα την σύξηλη...αυτό είναι το χειρότερο, θα τρελαθεί!τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς βρε αδερφέ!
Σας ευχαριστώ όλους.
Ευτυχώς, τα περισσότερα από αυτα τα ξέρω και τα καταλαβαίνω.Δυστυχώς, είναι κάτι που τραβάει και δεν με αφήνει να φερθώ σαν γαιδούρι (μ.......).Έχτε δίκιο.Μία σχέσεη που ο ένας αγαπάει και ο άλλος εκμεταλεύεται.Δε ξέρω πραγματικά τα συναισθήματα της ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ μου(22).άλλον ούτε και αυτή.
Μία έτσι μία αλλιώς.Όταν χάνομαι έρχετε αυτή.Όταν κολλάω το παίζει.
>>Χτες της έστειλα μήνυμα (αν δεν έχει κανονλισει κάτι να βγούμε), δεν μου απάντησε καθόλου.Ούτε γραματόσημο να ήμουν με τόσο φτύσιμο.......Και σήμερα το πρωί με πήρε τηλ.Δε το σήκωσα.Και μετα από λίγο μου έστειλε μήνυμα <Δεν σε ήθελα κάτι,Απλά νόμιζα μήπως είσαι στο τει>
Πίστευα λοιπόν,ότι όταν κάνεις μία σχέση πρέπει να τα δίνεις όλα. Εξάλλου γι αυτό και κάνεισ μία σχέση.Βλέπεις από την αρχή αν τα πράγματα πάνε καλά.Αν ναι.Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο ευτυχισμένο. Για μας εδώ , ο πατέρας μου με φωνάζει από μικρό ο Ξανθόπουλος της εποχήσ μας.Έχω ρίξει τόσο κλάμα, τόση στεναχόρια που απορώ με μένα καμμιά φορά πως αντέχω αλλά και γιατί αντέχω.Λες και δεν υπάρχουν γυναίκες έξω?Καλ\'υτερες?Δεν είναι αυτο ρε παιδιά. Είναι αυτό το πράγμα που νιώθω όταν αγκαλιάζω τη μπουμπου.Κοιμάμαι δίπλα της και ξεχνάω τα πάντα.
Επίσης, έχει κάνει πολλά πράγματα που αν ήταν 2 χρόνια πίσω θα έτρωγε μία σφαλιάρα και θα της έλεγα άντε στο καλό κοπέλα μου.Αλλά εγώ εκεί.Πάνω της.
Αλήθεια σας λέω,δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μην τη σκέφτομαι, να μην κανονίζω τη ζωή μου γύρω απ αυ΄την!
Επίσης, έχω ψιλοχαθεί από τους φίους μου, γιατί βλέπω μία αντιμετώπιση από τη μεριά τους όσο αναφορά της γυναίκες.....Δεν μου αρέσει αυτο...και έχω απομακρυνθεί ιατι δεν θέλω να γίνω και εγω έτσι.....
Πάντως, σας ευχαριστώ όλους...
ωχ!!! κατάλαβα! είναι πολυβόλο!!!Quote:
Σωστά.Αρχίζω κουβέντα εγώ για μας <<Πω,πάλι τα ίδια>> ΔΕν λέω τπτ αρχίζει αυτή
ε! με το που θ\'αρχίσει σήκω και φύγε και παράτα την σύξηλη...αυτό είναι το χειρότερο, θα τρελαθεί!τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς βρε αδερφέ! [/quote]
χαχαχαχα
Να σαι καλά μου έφτιαξες τη διάθεση!!!
ε, ναι λοιπόν είμαι φτιαξοδιαθεσού...!χαχαχαχα
να\'σαι καλά και να κάνεις αυτό που λέι η καρδούλα σου...και όλα θα πάνε καλά...
παρ\'όλα αυτα...καντο αυτό...άστην να μιλάει μόνη της και σήκω φύγε!! τεταρταίος θα την πιάσει!!!
αστην βρε παιδι μου κι εσυ για λίγο...μην της δίνεις καμια σημασια, ακόμα και να ερθει σε σενα...το βιολί σου εσυ...μην δίνεις σημασία...θέλει όχι ψήσιμο, αλλά κάψιμο για να σταματήσει να σου κάνει καψονάκια!Quote:
Originally posted by gentleman
Σας ευχαριστώ όλους.
Ευτυχώς, τα περισσότερα από αυτα τα ξέρω και τα καταλαβαίνω.Δυστυχώς, είναι κάτι που τραβάει και δεν με αφήνει να φερθώ σαν γαιδούρι (μ.......).Έχτε δίκιο.Μία σχέσεη που ο ένας αγαπάει και ο άλλος εκμεταλεύεται.Δε ξέρω πραγματικά τα συναισθήματα της ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ μου(22).άλλον ούτε και αυτή.
Μία έτσι μία αλλιώς.Όταν χάνομαι έρχετε αυτή.Όταν κολλάω το παίζει.
>>Χτες της έστειλα μήνυμα (αν δεν έχει κανονλισει κάτι να βγούμε), δεν μου απάντησε καθόλου.Ούτε γραματόσημο να ήμουν με τόσο φτύσιμο.......Και σήμερα το πρωί με πήρε τηλ.Δε το σήκωσα.Και μετα από λίγο μου έστειλε μήνυμα <Δεν σε ήθελα κάτι,Απλά νόμιζα μήπως είσαι στο τει>
Πίστευα λοιπόν,ότι όταν κάνεις μία σχέση πρέπει να τα δίνεις όλα. Εξάλλου γι αυτό και κάνεισ μία σχέση.Βλέπεις από την αρχή αν τα πράγματα πάνε καλά.Αν ναι.Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο ευτυχισμένο. Για μας εδώ , ο πατέρας μου με φωνάζει από μικρό ο Ξανθόπουλος της εποχήσ μας.Έχω ρίξει τόσο κλάμα, τόση στεναχόρια που απορώ με μένα καμμιά φορά πως αντέχω αλλά και γιατί αντέχω.Λες και δεν υπάρχουν γυναίκες έξω?Καλ\'υτερες?Δεν είναι αυτο ρε παιδιά. Είναι αυτό το πράγμα που νιώθω όταν αγκαλιάζω τη μπουμπου.Κοιμάμαι δίπλα της και ξεχνάω τα πάντα.
Επίσης, έχει κάνει πολλά πράγματα που αν ήταν 2 χρόνια πίσω θα έτρωγε μία σφαλιάρα και θα της έλεγα άντε στο καλό κοπέλα μου.Αλλά εγώ εκεί.Πάνω της.
Αλήθεια σας λέω,δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μην τη σκέφτομαι, να μην κανονίζω τη ζωή μου γύρω απ αυ΄την!
Επίσης, έχω ψιλοχαθεί από τους φίους μου, γιατί βλέπω μία αντιμετώπιση από τη μεριά τους όσο αναφορά της γυναίκες.....Δεν μου αρέσει αυτο...και έχω απομακρυνθεί ιατι δεν θέλω να γίνω και εγω έτσι.....
Πάντως, σας ευχαριστώ όλους...
και όσον αφορα τους φίλους....αν δεν τους θες για παρέα, αν δεν σου ταιριάζουν οκ, αν δεν τους θες γιατί φοβασαι μην \"μεταλλαχτεις\"...σου λέω πως αν δεν θέλουμε εμεις κατι, δεν θα γίνει , άρα αν δεν θες ν\'αλλάξεις εσύ , κανείς δεν μπορεί να σε αλλάξει...
Το οτι θελεις να δινεσαι ολοκληρωτικα σε μια σχεση ενω ειναι ομορφα δεν ειναι καλο για σενα...πραγματι αν δεν πληγωθεις δεν μαθαινεις αλλα γιατι καθε φορα να νιωθεις σκουπιδι????
αν δεν ξεκολλας ευκολα, τοτε δες το απο αλλη αποψη...της προσφερες τα παντα και εκεινη δεν τα εκτιμησε....οταν ο αλλος δεν εκτιμαει κατι και κατα συνεπεια δεν σε σεβεται, πρεπει να κανεις πισω...και κατι αλλο....ο ερωτας με ερωτα περναει...και η αγαπη επισης...αρχισε να βγαινεις λιγο παραεξω και γνωρισε αλλα κοριτσια...και στην εν λογω κυρια....μη σηκωνεις τηλεφωνα μην απαντας σε μηνυματα αστην να ψηθει στο ζουμι της. Και αν σου ερθει κλαμμενη και σου πει θελω να γυρισω πισω, δωσε αλλο ενα Χ!!!....βρες μια κοπελα που να ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...γιατι οσο και να την αγαπησες την τωρινη δεν σου αξιζει....
επισης σε τιμαει το γεγονος οτι αντιμετωπιζεις τις γυναικες με διαφορετικο τροπο απο οτι οι φιλοι σου αν ειναι αυτο που φανταζομαι απο τα λεγομενα σου....εισαι συναισθηματικος τυπος ενω η παρεα σου ειναι κυριως....πιο...πως να το πω?? σκληροι...στις συναναστροφες τους με τις γυναικες...εδω που τα λεμε και εκεινοι δεν εχουν αδικο....αλλα το γεγονος οτι δεν θελεις να γινεις τοσο δυσκολος το χαιρομαι και το εκτιμω!!!
Τύποι σαν κι εμενα ξέρεις πως λέγονται?
Μ........ς , με Μ κεφαλαίο.Μακάρι να ήμουν και γω σαν τουσ φίλους μου .Κακός, ψυχρός.Να μην πληγώνομαι. Αλλά από την άλλη δεν θέλω ν αφήσω την οργή να με αλλάξει.Μακάρι να το πετύχω.........
Tύποι σαν εσένα είναι δυσεύρετοι πια και θα έπρεπε να χαίρεσαι που ξεχωρίζεις.
Να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που θες και σε κάνει ευτυχισμένο, αρκεί να αποδεχτείς τον ευατό σου
Χαμογέλα του, γιατί είναι μια χαρά ο εαυτός σου!;)
λέγονται μαλάκες απο γυναικες που δεν ξέρουν να εκτιμήσουν και απο άντρες που είναι συναισθηματικά καθυστερημένοι.....
δεν είσαι μαλάκας...αγαπάς άνθρωπε μου...αγαπας χωρις ανταπόκριση...μην κατηγορείς τον ευατό σου...
δεν υπάρχει λόγος και δεν αξίζει να χάσεις τον ευατό σου για μια γυναίκα που εκμεταλλεύεται την αγάπη σου...
Επαυξανω αυτο που ειπε ο dodis....δεν εχεις κανενα λογο να κατηγορεις τον εαυτο σου για κατι που ειναι εξαιρετικα δυσευρετο και μοιαζει με χρυσαφι στις μερες μας.....πιασε αλλη αγαπη να αφοσιωθεις....και κοιτα παντοτε για το καλυτερο....