Quote:
Originally posted by Empneustns
δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα πως εκανε το σωστο,η να τον δικαιολογω για την πραξη του,παρακαλω αν το λεω καπου να μου το υποδειξετε.Αλλοθι στο τι εκανε ο μπατσος δεν εδωσα πουθενα \"Δεν το συζητω πως ο αστυνομικος δεν επρεπε να πυροβολησει,θα μπορουσε να τον παρει στο τμημα για ανακριση\" αυτα ηταν τα λογια μου και το κριμα ειναι γιατι μου φαινεται πως καποιοι εδω μεσα δεν ξερουν να διαβαζουν.Κανω μια επεκταση των αιτιων.Οποιος θελει διαφωνει εννοειται.Αλλα βρε σαμπ πες μου τον αριθμο κυκλοφοριας του αμαξιου σου να το καψουμε για να τους δειξουμε πως αντιδρουμε και μεις....
IBM 2784 , αν δεν σου αρκεί να σου δόσω μάρκα, τύπο, έτος πρώτης κυκλοφορίας, χρώμα κλπ...Ποιος σου είπε πως επικροτώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος μέσα σ\'αυτό το φόρουμ τα σπασίματα των αυτοκινήτων, των μαγαζιών, την εν γένει χουλιγκανίστικη αντίδραση μιας χούφτας γνωστών - αγνώστων που δεν συλλαμβάνονται ποτέ (γιατί άραγε δεν ρωτάς τον φίλο σου τον αστυνομικό ?) Γιατί εξομοιώνεις μια εγκληματική ενέργεια με τις παρενέργειες της , που αν είναι δικαιολογημένες ή άδικες δεν ανέφερε κανείς - και πολύ περισσότερο ο συντάκτης αυτού του θρέντ - αν θες την θέση μου, οι αντιδράσεις είναι καταδικαστέες γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβιάζει την κοινωνική ειρήνη, αλλά, \"τα δυο λόγια στον Αλέξη\" είναι δυο λόγια στη μνήμη ενός νεκρού παιδιού, για ποιο λόγο μπερδεύεις δυο γεγονότα ταυτόχρονα ? Δεν μπορείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις έτσι, το παιδί πήγε ΑΔΙΚΑ κι αν έχεις παιδί στην ηλικία του, δεν θα πρέπει να μπεις καν στο κόπο να αναφέρεις στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν, ειδικά όταν αυτά προέρχονται από μια πλευρά που εξ αντικειμένου δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη..Αλλά κι έτσι να είναι , όπως λέει ο φίλος σου ο αστυνομικός, ένα 15χρονο παιδί που βρίσκεται άοπλο σε 20 μέτρα απόσταση από τον θύτη του ,είναι εξ ορισμού ΑΘΩΟ, ότι κι αν είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή....Λίγο σεβασμό στη μνήμη του παιδιού, αν δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το \"τεθνεώς δεδικαίωται\" , ας κρατήσουμε την άποψη μας για τον εαυτό μας κι όχι να προσπαθούμε με αστήρικτα επιχειρήματα να προκαλούμε το δημόσιο αίσθημα...