Ακυρο, μη μου απαντήσετε σ\' αυτό το Post...
Printable View
Μη λες σε παρακαλώ ότι δεν είναι αγάπη... Με πονάει πολύ αυτή η κουβέντα...Quote:
Originally posted by Thessalo
apo tin mia les ton apagapas kai to niazesai kai apo apo tin alli anaferese stin atyxia pou eixes gnwrizwntas ton ... afto gia mena mono agapi den legete ...
Ατυχία θεωρώ το γεγονός ότι τον γνώρισα σε μια περίοδο της ζωής του που και εκείνος ήθελε -φαινομενικά τουλάχιστον- τα ίδια με μένα.
Έτσι κόλλησα μαζί του... Διαφορετικά δε θα είχα μείνει σε μια τέτοια κατάσταση αν ήταν όπως σήμερα από την αρχή
Τώρα με έχει μπερδέψει , δεν ξέρω αν υπάρχει απέναντί μου ο άνρθωπος που γνώρισα κάποτε ή ένας άλλος με νέες προοπτικές...
Καταλαβαίνεις ότι με βολεύει να πιστέψω το πρώτο, ξέρω κατά βάθος ότι συμβαίνει το δεύτερο...
ε? τι εννοείς?Quote:
Originally posted by MDASK
Eίσαι τυχερή που έζησες έναν έρωτα, που ξέρεις τι θες (δυσεύρετο στις μέρες μας) και που το διεκδικείς.
Το ότι είσαι ερωτευμένη δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει
Συγνώμη που είμαι της τετράγωνης λογικής αλλά έτσι λύνω τα προβλήματα μου σε όλα τα επίπεδα
Βάζω κάτω τα υπερ τα κατά, κοιτάω τι μπορώ να κάνω και πράττω αναλόγως
Άνοιξε του την καρδιά σου, μίλα του για όλα, τόνισε του αυτά που θες να κάνεις στην ζωή σου, άκουσε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ αυτά που έχει να σου πει και δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι
Αν πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα και ξέρεις όντως ότι θέλετε άλλα στην ζωή σας, πολύ καλά κάνατε και χωρίσατε.
Ποιος ο λόγος να καταπιέζεσαι και να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο?
Είμαι 100% υπέρ της ειλικρίνειας και ιδιαίτερα στις σχέσεις.
Πρέπει να είναι ξακάθαρες!
Η ηλικία σου είναι μια χαρά για να κάνεις τα πάντα (επαναλαμβάνομαι:D:D)
Τιποτα συγνώμη, έγραψα κάτι και το μετάνιωσα και το έσβησα....
Αυτό που δεν ήθελα να μου απαντήσετε δεν υπάρχει...
Πες ότι ήταν ένα κενό post...
ok...τώρα δεν συμπίπτουν όμως...μην κολλάς στο παρελθόν...στο πως ηταν κάποτε...το θέμα είναι ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις υπομονή....αν δεν έσκαγε τώρα θα έσκαγε μετά....κάποια στιγμή θα γινόταν...αφου δεν είναι διατεθειμένος ν\' αλλάξει....
dodis και Nora, είστε πραγματικές συμπαραστάτριες...
Έχετε περάσει από το στάδιο που βρίσκομαι εγώ τώρα, πρόσφατα;
Αν ναι τα δικά σας πως εξελίχθηκαν;
Θέλω πολύ να μου πείτε γιατί αν τα πράγματα είναι καλά για σας τώρα , σημαίνει πως θα είναι και για μένα αύριο...
εγώ είμαι στην φάση που έχω πάρει την απόφαση να χωρίσω....το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι πως θα του το πω...!!
άσε άλλο δράμα αυτό...φοβάμαι μην πληγωθεί το παχυδερμάκι μου!!!
να σου ω...έτυχε να γνωρίσω κάποιον (απλά φίλος όμως) ο οποίος έχει όλα όσα θέλει κάθε γυναίκα! άρα να μην αγχωνεσαι..και να μην στεναχωριέσαι....! εκει έξω είναι και σε περιμένει....για σένα θα είναι όπως επιλέξεις να είναι...;);)
Dodis δεν σε ζύγισα καλά μου φαίνεται...:D:D
Δεν έχεις βρει πως να το πεις?
Quote:
Originally posted by dodis
ο οποίος έχει όλα όσα θέλει κάθε γυναίκα!
orma dodis...
:cool:
Κάτσε καλέ!
Λείπει ένα πολύ βασικό!
ΣΕΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Χ
Κατάλαβα, το πέρασα αυτό με τη σχέση που είχα πριν τον καλό μου... 6 χρόνια παρακαλώ...Quote:
Originally posted by dodis
εγώ είμαι στην φάση που έχω πάρει την απόφαση να χωρίσω....το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι πως θα του το πω...!!
άσε άλλο δράμα αυτό...φοβάμαι μην πληγωθεί το παχυδερμάκι μου!!!
Θα σου πω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να μην τον πληγώσεις. Απλά να μην του το κάνεις πιο δύσκολο από ότι είναι...
Εσύ πόσο χρονών είσαι; Και τότε σκεφτόμουν ηλικίες αλλά σκεφτόμουν τη δική του που ήταν 34.
Εγώ τότε 27, ζούσαμε μόνο από συνήθεια μαζί... μας είχε σβήσει κάθε φλόγα πάθους...
Τι να πω, κουράγιο και σε σένα , αλλά βρες τη δύναμη να του το πεις γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει, δεν είναι ωραίο να ζει το παραμύθι του...
Φιλιά!
γκέισα...σωστά με ζύγισες....!! έχουμε τσακωθεί-μιλήσει πολλές φορές για όλα αυτά που έχει και για όλα όσα δεν έχει...αλλά δεν βγαίνει και τίποτα....
σεξ?? καλά έφτασες κιόλας στο σεξ?!!!! αν και δεν νομίζω πως εκεί θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα...
κρίνε...δύσκολο....
Mdask...είναι 36...και είναι πολύ μεγάλο ζόρι...
Τι θα κάνεις και με τον επόμενο που θα σου σβήσει το πάθος?
Θα χωρίσεις?
Σκεφτόσουν την ηλικία του?Την δική σου ζωή την σκέφτηκες?
Δεν κάνουμε ψυχικά κορίτσια!Χειρότερα για όλους είναι όταν κάθεσαι σε μια σχέση που δεν θες.
Φτου...πολλά τετριμένα λέω σήμερα:P