serie μην κολωνεις πηγαινε και τελιωσε το ιεκ...αυτο που σπουδαζεις ειναι πρακτικο και ολλο καποια δουλεια θα βρεις..... μικρος εισαι ακομα
Printable View
serie μην κολωνεις πηγαινε και τελιωσε το ιεκ...αυτο που σπουδαζεις ειναι πρακτικο και ολλο καποια δουλεια θα βρεις..... μικρος εισαι ακομα
Αν δεν ημου επιχιρηματιας , θαθελα ναμαι χειρουργος .......... αλλα βαριομουν να διαβασω ......
Θα είμαι εκτός θέματος, αλλά 2 λόγια για το θέμα της συμπεριφοράς και της νοοτροπίας που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Όσοι έχουν γεννηθεί πριν το 80 έχουν δει τις αλλαγές, η μεγάλη αλλαγή έγινε το 2010-2013 τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ήμουν επαρχία και όταν γύρισα Αθήνα είδα μια διαφορετική πραγματικότητα, σαν να έχει βγάλει ο καθένας τον κακό του εαυτό και μάλιστα σαν να έχει άλλοθι, χωρίς τύψεις. Έπαιξε ρολό η τηλεόραση και το ιντερνέτ που ακολουθεί τη νοοτροπία της τηλεόρασης στην ενημέρωση. Για το θέμα, έχω κάνει πολλές δουλειές, χωρίς καμία να μου αρέσει ιδιαίτερα, γενικά δεν ήξερα τι μου άρεσε, αυτό που θα ήθελα είναι να κάνω κάτι δικό μου, με τον δικό μου τρόπο και ρυθμό.