Στα κιλά σου πως είσαι?Μήπως είσαι υπέρβαρος??Μήπως αυτές τις μέρες ήπιες και έφαγες λίγο παραπανω.??
Προσωπικά έντονη ταχυπαλμία με έπιανε όταν έτρωγα πολύ η βαριά φαγητά.
Στάλθηκε από το TA-1020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Στα κιλά σου πως είσαι?Μήπως είσαι υπέρβαρος??Μήπως αυτές τις μέρες ήπιες και έφαγες λίγο παραπανω.??
Προσωπικά έντονη ταχυπαλμία με έπιανε όταν έτρωγα πολύ η βαριά φαγητά.
Στάλθηκε από το TA-1020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι φιλε έκανα νηστεία απο μεγάλη Δευτέρα μεχρι σημερα ούτε καφε πινω ούτε αλκοολ ούτε καπνίζω. Τα κιλά μου ειναι λίγα παραπάνω 5-6 μου ειπε να χάσω ο καρδιολόγος για να ερθω εκει που πρέπει. Αγύμναστος ειμαι εχω καιρο να ασκηθώ αλλα το τεστ κόπωσης δεν έδειξε κατι. Φοβάμαι μην ειναι τιποτα που δεν φαίνεται γιατι και ο καρδιολόγος μου το ειπε οτι υπάρχει περίπτωση να ειναι κατι που θα φανεί μονο όταν το παθαίνεις! Δεν ξερω τωρα εχω πίεση μεσα στο κεφάλι πολυ περίεργη όμως.
Κατάθλιψη γιατι; Δόξα το θεό δεν εχει γινει κατι για να εχω κατάθλιψη. Σίγουρα κατι θα ειναι δεν λεω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα δεν νομιζω να ειναι κατάθλιψη. Εχει ενα χρόνο σχεδόν που εχω ταχυπαλμίες αλλα μεσα σε λίγους μήνες χειροτέρεψε αυτο. Γιαυτο εχω κουραστεί!
Μακάρι γιατί ,αν δεν σε βοηθήσει και περάσει κι άλλος καιρός μέχρι να επισκεφτείς τον αρμόδιο γιατρό ,θα είναι πιο δύσκολη η ανάρρωση σου.
Κατάλαβε ότι το νόσημα σου είναι ψυχικό.Οσο το συντομότερο το καταλάβεις και πράξεις σωστά τόσο το συντομότερο θα συνέλθεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μακαρι ο ομοιοπαθητικος να σου να σε βοηθησει, το πιστευω οτι υπαρχουν καλοι ομοιοπαθητικοι αν και ειναι ακριβες λιγο οι επισκεψεις. Εγω ειχα παει σε ομοιοπαθητικο πριν πολλα χρονια (παλευω με τις κρισεις κι ολα αυτα τα διαολια εδω και 20 χρονια), αλλα λογω της ακριβειας και της κρισης που ηρθε αργοτερα δεν μπορουσα να ανταπεξελθω οικονομικα και τον διεκοψα. Δεν μπορω να πω πως δεν με βοηθησε, αλλα ουτε και το αντιθετο. Μια μεση κατασταση. Αν ειχα τωρα την οικονομικη δυνατοτητα θα τον ξαναρχιζα. Ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην.
,biliskov η κατάθλιψη δεν είναι κακή διάθεση, είναι κάτι πολυ πιο σύνθετο. Αλλά σε κάθε περιπτωση, τα αντικαταθλιπτικά δεν χορηγούνται μονο σε κατάθλιψη. Βοηθάνε και σε περιπτωσεις αγχωδους διαταραχής, ocd κλπ.
Αν είναι η πρωτη φορά που το αντιμετωπιζεις ,θα σε συμβουλευα να πας κατευθείαν σε ψυχίατρο να σε διαγνωσει. Κι εγώ το είχα αντιιμετωπισει με πάραπλευρους τροπους στο παρελθον και τώρα είναι χειρότερο απο ποτε. Πηγαινε στον όμοιοπαθητικο,αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν θα λύσει για παντα το πρόβλημα, οι κρίσεις πανικου οφείλονται καπου και πρεπει να ψαξεις και να αναγνωρίσεις ποια είναι η ρίζα τους.
Προσωπικα είχα δύσκολη παιδικη ηλικία και έχω και ocd. Παραλληλα βιωσα μια περιοδο πολυ εντονου στρες. Πρεπει να βρεις τις αιτιες.
Ο συγκεκριμένος ξαναλέω εχει κανει καλα πολυ κοσμο. Ειδικα με τέτοια προβλήματα! Εχω παράδειγμα την πρώτη μου ξαδέρφη που ήταν σε πολυ χειρότερη κατάσταση! Πήγε σε αυτον και την εκανε καλα ο άνθρωπος! Όταν μου τον προτείνει τόσος κόσμος και λεει οτι βοηθάει γιατι να μην παω; Ασε που θα μου βγει και πιο φθηνός απο έναν ψυχολόγο η έναν ψυχίατρο. Δυστυχώς στις εποχές που ζούμε κοιτάω και το οικονομικό! Αν εγω παω σε ψυχολόγο και θελει 40 ευρω τη φορα εγω δεν θα τη βγάζω εύκολα στο σπιτι. Γιαυτο θα παω εκει. Και αποτελεσματικός ειναι απ’οτι λένε και πληρώνεις μια φορα μονο!
Κι εγώ δεν είχα αντιμετωπισει κρίσεις πανικου για πεντε ολόκληρα χρόνια φιλε μου, απο τα 24 που το είχα παθει τελευταία φορά. Αυτά τα προβλήματα θα επανέλθουν. Θα πας στον όμοιοπαθητικο και μπορει να σου φύγουν τα συμπτωματα αλλά θα παραμείνει το πρόβλημα που μπορει να επανελθει.
Σε ψυχίατρο κλεισε να σε διαγνωσει πρωτά απο όλα, να το ακούσεις με τα αυτιά σου ότι έχεις αγχωδη διαταραχή ή κατάθλιψη με ό,τι άλλο αυτό συνεπαγεται. Θα σου κάνει ερωτήσεις για τη ζωή και την καθημερινοτητα σου και θα μπορει να έχει μια εικόνα για να σε διαγνωσει. Ψυχίατρο μπορεις να κλείσεις και στο δημόσιο ,θα μπορουσες να το ειχες κανει ήδη, πιστευω ότι αποφευγεις το πρόβλημα. Πηγαινε στον όμοιοπαθητικο, αλλά κλεισε ραντεβού και σε ψυχίατρο ,στο νοσοκομείο για να μην πληρωσεις. Δεν έχεις να χασεις κάτι.
Για τα κιλά που ανεφερες, καλό είναι να τα χασεις,σχετίζονται με το λαχανιασμα που λες. Γενικά προσπαθησε να αυξήσεις το περπατημα. Οχι κάτι εξτριμ, ηπιο περπατημα. Σίγουρα δεν υπαρχει και πολυς χρόνος, αλλά βρες κάνα μισαωρακι να κινεισαι,μπορει να σε βοηθήσει.
Φιλε υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να περπατήσω απο την ταχυπαλμία. Τωρα έμαθα οτι η προγιαγιά μου πέθανε στα 33 της απο ταχυπαλμία. Πολυ παλιά όμως τοτε ο κόσμος πέθαινε με το παραμικρό τωρα μπορεί να πάρεις ενα φάρμακο και να σε βοηθήσει! Εχω ακούσει πολλές ιστορίες που σε αυτές τις ηλικίες πέθανε κόσμος απο ταχυπαλμίες. Ασε θα δω τι θα κανω προς το παρόν θα παω εκει!
αν μιλας για τον ποδοσφαιριστη της φιορεντινα, οι γιατροί γνώριζαν πολύ καλα τι είχε ο παικτης από χρόνια και δεν έπρεπε να τον αφήσουν να αγωνίζεται
https://www.newsit.gr/athlitika/podo...ntina/2736496/
https://www.newsbeast.gr/sports/inte...tis-fiorentina