Originally Posted by
Meri
Ευτυχώς οι γονείς μου είναι πολύ νεοι και μοντέρνοι και πάντα μου έκαναν όλα τα χατίρια...σε αντίθεση με τους γονείς του άντρα μου οι οποίοι έχουν τελείως γραμμένο το παιδί τους...γι αυτό τον συντηρουσα εξ ολοκλήρου όσο ήταν φαντάρος...το να ειμαι τόσα χρόνια μαζί του ήταν δική μου επιλογή...Ήταν η πρώτη μου ουσιαστική σχέση...οι προηγούμενοι ήθελαν μόνο σεξ αλλά ήμουν πολύ μικρή...ήμουν 15 χρονών...στα 16 προς 17 γνώρισα τον Νίκο ο οποίος δεν με πίεζε καθόλου σε αυτό το θέμα...πέρασε περισσοτερος απο 1 χρονος για να προχωρησω για πρώτη φορά στην ερωτική πράξη...Μετά δεν υπήρχε χώρος να βρεθούμε σεξουαλικά...οι γονείς του όταν έλειπαν από το σπίτι πηγαιναμε κρυφά...Αυτό γινόταν μια φορά τους 2 μήνες...πάντως ο άντρας μου εμφανισιακά είναι πολύ ωραίος άντρας και δεν το λέω επειδή τα έχω 10 χρόνια μαζί του....πολλές φορές οι γυναίκες τον φλερτάρουν μπροστά μου...ζηλεύω εννοείται αλλά μετά τον πειράζω με χιούμορ και δεν το συνεχίζω...το λέω αυτό γιατί αν δεν του αρεσα θα μπορούσε εδώ και καιρό να με χωρίσει για κάποια αλλη...