ΑΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΑΛΙΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΛΙΕΣ.
Printable View
με εχει μπερδεψει το συντακτικο σου σε αυτο το μηνυμα και δεν καταλαβα τι ακριβως λες.
θεωρω παντως, πως τωρα που εμαθε οτι χωριζεις, θα ετρεχε να σου πει οτι θελει να ειστε μαζι αν χωρισεις οριστικα.
αυτος εκανε το αντιθετο. σε πηδηξε ως παντρεμενη ενω ταχα τον ενοχλει το οτι εισια γυναικα φιλου του, ενω δεν ειπε κουβεντα για μια κανονικη σχεση μολις χωρισεις, που θα ηταν μια "καθαρη" εξηγηση εκ μερους του που τον βγαζει απ το διλημμα του εραστη της γυναικας- φιλου.
δλδ... προς το παρον δειχνει οτι δεν δεσμευεται απεναντι σου. του αρεσεις μεν, αλλα σφυριζει αδιαφορα...
αν του φανηκες αδιαφορη για τον δικο του χωρισμου, θα του εφυγαν οι αμφιβολιες, εφοσον οποτε σε καλεσει πας, και δενε χεις αντιρηση για σεξ. δεν νομιζω να εχει αμφιβολιες οτι τον γουσταρεις, οποτε γιατι να εχει αμφιβολιες οτι θελεις να ειστε μαζι οταν χωρισεις;
πιθανον να μην ειναι σιγουρος και γι αυτο δεν μιλαει. οχι σιγουρος οτι θα χωρισεις, αλλα σιγουρος οτι θελει σχεση. πιθανον να ασχολειται και μ αλλες τωρα που ειναι ελευθερος. δεν ξερουμε τι κανει τοσο χρονο. μια φορα βρεθηκατε. τον υπολοιπο καιρο τι εκανε; εκλαιγε για τον χωρισμο του;
Το ότι ήθελε κάποιο διάστημα να μείνει μόνος του μου το είχε πει από τότε που χώρισε.Με τη γυναίκα του ήταν 20 χρόνια μαζί και παρά τα προβλήματα που είχαν σαν ζευγάρι,ήταν μια ήσυχη και καλή γυναίκα οπότε θεωρώ λογικό να ήθελε το χρόνο του για να ξεπεράσει τα χρόνια που έζησαν.Δεν έχασε επαφή μαζί μου,απλά δεν βρισκόμασταν μόνοι στο σπίτι του.Ουτε μου είπε από την αρχή τέλος.Ενας άνθρωπος που χωρίζει μετά από 20 χρόνια πιστεύω πως έχει αρκετά θέματα να λύσει ακόμα και περιουσιακά.Και ο λόγος που μου ζήτησε να τελειώσουμε ήταν γιατί ένιωθε ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσει για μένα και λόγω της νέας του δουλειάς είχε ήδη ανοιχτά πολλά μέτωπα.Σαν ελεύθερος άντρας πια,δε μπορώ να ξέρω αν έχουν μπει κι άλλες στη ζωή του αλλά αφού εγώ έχω το θέμα,εγώ είμαι ακόμα παντρεμένη!
εγω δε μπορω να καταλαβω που βλεπεις το μπερδεμα προσεξε ποσο απλο ειναι! τα δινει ολα για να περασετε ευχαριστα και μετα κανει μια παυση για να επανακαμψει δρυμιτερος ενω εσυ καθεσε και καις εγκεφαλικα κυτταρα τα ενοει η οχι μαλον δε σε νιαζει και πολυ να περασεις ευχαριστα να η διαφορα