Originally Posted by
Reggina
Αυτο ακριβως ολο το αναβαλω...Φυσικα ομως εχω ξεκινήσει ξανα και ξανακυλισα αλλα θελω να προσπαθησω παλι..και ας ειναι ουτε θυμαμαι ποια φορά προσπάθειας..Νομίζω το είναι θετικό που δεν εχω κανεναν γυρω μου που να κανει χρήση..απτην αλλη δεν ξέρουν και ζοριζομαι πολύ..Αλλά απτην αλλη δεν χτυπαει ποτε το τηλ.να μου κάποιος αντε ελα παμε..
Οπως λεει και ο Γιώργος αυτο καλύπτω οταν υπό τρόπο το πονο της ψυχης μου..ΑΛΛΑ δε θελω να το βαλω κατω και θα ξανάπροσπαθήσω..Μου έχει γίνει εμμονή οτι και να κανω αυτο σκέφτομαι πως θα ξεφύγω απλα μαλλον υπερνικα ο φόβος και το αναβαλω αυτος ο πονος και της ψυχης τις πρωτες μέρες..Γιώργο εχω ζουμπο απλα επειδη ειναι xon και οχι tex φοβάμαι τη ναλτραξιονη..ειμαι και στο πρόγραμμα και θέλω απο Δευτέρα να ξαναπαω..λειπω καιρό ελπιζω μην εχω θέμα..αν και εχω και χαρτι απο νοσοκομείο εκανα επέμβαση πολύ πρόσφατα..
Απλα θα θελα να το ξεκινήσω πριν τη Δευτέρα να μην παω εκει με στερητικα και μέχρι να παω ..να χορηγηθω...πφφφφ φτανω να το αναβαλω..σκέφτομαι απο παρασκευη Σάββατο να αρχίσω αλλα εχω τα suboxone kai oxi subotex και φοβάμαι..καποια ιδεα σε παρακαλώ..
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο που με βοηθάτε..και συμβαίνει πραγματικά οντως με βοηθάτε!