To πιο ωραίο φάρμακο!!!!:)
Printable View
To πιο ωραίο φάρμακο!!!!:)
μπραβο Πάνο...και εγω εχω ξυπνήσει με αυτή την διάθεση πολλέσ φορέσ αλλα δεν τα κατάφερα....μακάρι να τα καταφέρω και εγώ κάποια στιγμή
Εγω παιδια δεν ξερω αν το ξεπερασα ή οχι αλλα νοιωθω καλυτερα...Αυτο το πραγμα με ταλαιπωρει εδω και 1,5 χρόνο.Πηγα σε γιατρο και μου εδωσε seroxat μου ειπε πως δεν μου δινει ηρεμιστικο καθοτι ειμαι μικρη ακομα(24 και σε 5 μερουλες 25).Τα πηρα για ενα μηνα μετα τα εκοψα γιατι αρχισα να παιρνω κιλακια και ιδιαιτερη προκοπη δεν ειδα(αν και ειχε καλυτερευση)Εφτασα στο σημειο να μην μπορω να παω πουθενα και να κλαιω..Κανεις δεν μπορουσε να με καταλαβει..Το αγορι μου,μου ελεγε να κανω υπομονη και πως θα περασει μονο του...Του συνεβει και εκεινου και μεσα σε 2 χρονια το ξεπερασε..Μου ειπε πως αυτη που του ελυσε τελειως το προβλημα ημουν εγω και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι...Μου εξηγησε πως τον πιεζα να βγαινουμε και επειδη με αγαπουσε(η ψυχουλα μου)προσπαθουσε οσο πιο πολυ γινοταν απο φοβο μην τον αφησω.Ετσι μια δυο τρεις δεκα εφυγε απο μονο του....Πριν λιγες μερες διαπιστωσα απο μονη μου το εξης...Μου λεει η μητερα μου..Παμε μια βολτα στα μαγαζια?Ηταν Κυριακη...Ντραπηκα να της πω παλι οχι και λεω ναι...Ντυθηκα και ξεκινησαμε....Στα πρωτα 10 λεπτα της βολτας ζαλιζομουν ελεινα και ελεγα μεσα μου τωρα θα λυποθυμησω,μετα και παει λεγοντας....Οχι μονο δεν λιποθυμησα αλλα μετα απο 20 λεπτα αρχισε να μ αρεσει και με παρακαλουσε η μαμα μου να γυρισουμε και εγω ελεγα οχι,θελω και αλλο......Απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μου....Ετσι λοιπον συνεχιζω και τωρα..Κανω ολα αυτα που φοβαμαι..Φοβομουν το αυτοκινητο και παω συνεχεια βολτες με το αμαξι.Οτι μας φοβιζει φιλοι και συνταξιδιωτες μου,πρεπει να το παταμε....Οταν κανεις αυτο που φοβασαι το ξεπερνας...Το αγορι μου,μου ειπε και το εξξης..ΘΑ κανεις ομοιοπαθητικη..Δλδ λεω?Δλδ θα εισαι εξω και θα λες τωρα θα λιποθυμησω....Θα δεις οτι δεν γινεται τιποτα και θα το ξεπερασει ο οργανισμος σου απο μονος του..Τωρα ζαλιζομαι καποιες φορες αλλα παντα προχωραω..δεν μενω στασιμη..Ερχεται μια στιγμη που το σιχαινεσαι..και ως εκ τουτου συχαινεσαι και τον εαυτο σου που κανεις ετσι.....Και μια ερωτηση σε ολους σας...Συνεβει ποτε τιποτα απο αυτα που φοβοσασταν?Λιποθυμησατε?ΚΑ νατε εμετο?Εμενα οχι.......
Πιστευω πως σιγα σιγα τελειωνω απο αυτο...Ξεφουσκωνει ολο αυτο μεσα μου και νοιωθει πιο ηρεμη.Αγαπαω τον συντροφο μου ξανα και ολο το κοσμο γυρω μου...
Και μια τελευταια συμβουλη,οσοι εχετε ετερων ημισυ καντε οσο πιο πολυ sex μπορειτε.....Κανει καλο....Βοηθαει..
Ευχομαι ολα να πανε καλα για ολους μας,γιατι η ζωη ειναι πολυ ομορφη;)