Dodis γιατί δεν φεύγεις?
Φοβάσαι?
Printable View
Dodis γιατί δεν φεύγεις?
Φοβάσαι?
oui!
είμαι ανασφαλής, δεν μπορώ να μείνω μόνη μου...αλλά πέρα απο αυτό, κάθε φορά που τα μάζευα και έφευγα γυρνούσα πάλι πίσω παρ\'ότι είχα την ευκαιρία να ΜΗΝ μείνω μόνη...απλά δεν μπορώ να φύγω...
ε τοτε κατσε, γιατι γκρινιαζεις?
γιατί είμαι γκρινιάρα!
και μ\'αρέσει!!!! (που είμαι γκρινιάρα!!!)
Μάλλον και σε αυτόν αρέσεις που είσαι γκρινιάρα:P
Eίσαι ανασφαλής, δεν μπορείς να μείνεις μόνη, αν και φεύγεις, σου δίνεται η ευκαιρεία να μην μείνεις μόνη αλλά πάντα εκεί γυρνάς
Πρόσεχε μόνο μην σου φύγει αυτός, γιατί αυτός θα φύγει μια και καλή;)
αααααααα!!!! φτου!φτου! φτου!!! μην γκαντεμιάζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
άντε!!!!
ειλικρινά τις τελευταίες μέρες νοιώθω λίγο μπερδεμένη αλλά σίγουρη ότι δεν θέλω να χωρίσω...είναι πολύ αλλαγμένος....αν κρατήσει αυτό τότε όλα καλάαααααααααα!!!!!!!!!!
φοβάμαι όμως ότι δεν θα μείνει έτσι για πολύ...είναι τόσο γλυκός και τρυφερός αυτές τις μέρες...
Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά, ολόψυχα
Αν σκέφτεσαι αρνητικά, θα πάνε χάλια
Μερικές φορές τα προκαλούμε οι ίδιοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε;)
αυτό αυτό καλή μου γκέισα....αυτό νομίζω πως συμβαίνει!!! προκαλώ εγώ τις μαλ....καλά ότι έχω και τον μάλακομαγνήτη είναι γεγονος, πέραν τουτου όμως πιστεύω πως καμιά φορά τα ασήμαντα τα κάνω σημαντικά και τα μικρά τα κάνω μεγάλα...αν και σε μερικες πριπτώσεις δε\' ν κακό δέ΄ν κακό!!!!!!χιχιχιχιχι;);););););)
Είπες κάποια ελαττωματα (φυγόπονος, ανασφαλής και τσιγκουνάκος). Το ευαίσθητος εμένα προσωπικά ως γυναίκα δε με χαλάει. Τα υπόλοιπα όμως είναι κομματάκι δύσκολα να τ αντιμετωπίσεις. Αλλωστε όταν και αν επέλθει η καθημερινότητα του γάμου αυτά που σήμερα είναι ελαττωματάκια γιγαντώνονται στα μάτια μας και γίνονται θεριά ανήμερα. Σκέψου τον λίγο με πυτζάμες, αξύριστο και με αυτά τα ελαττώματα και με κανα δυο παιδάκια να σου γκρινιάζουν και με τη μανούλα του να χώνει τη μύτη της παντού.
Σ αρέσει η εικόνα?
Ε τότε παντρέψου τον και θυμίσου πως οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν.
Σου εύχομαι καλή χρονιά και με αποφάσεις που θα είναι οι καλύτερες για σένα
ΤΕΛΙΚΑ....μάλλον δεν φτάνει μόνο η αγάπη....χωρίσαμε....αλλά νοιώθω σκατά...ξέρω ότι είναι χάλια, ότι στεναχωριέται και πονάει όσο πονάω κι εγώ που έφυγα, δεν ξέρω τι να κάνω πια...κάθε φορά γίνονται τα ίδια, κάθε φορά αλλάζει για ένα μήνα και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά...όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είμαι η αιτία (επειδή του είπα να χωρίσουμε) που πονάει και είμαι με το ένα πόδι να γυρίσω...φοβάμαι όμως ότι αν γυρίσω θα ζήσω μια μίζερη ζωή και θα καταπιέζω συνέχεια τα θέλω μου...
Καλώς το κορίτσι μας το στεναχωρημένο
Δεν είσαι νοσοκόμα ή γιατρός ή κάτι παραπλήσιο έτσι δεν είναι?
Δεν θα παραμένουμε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην πληγώσουμε τον σύντροφο μας.
Τις δικές σου πληγές ποιος θα στις κλείσει?;)
Και ναι, δεν φτάνει μόνο η αγάπη
Το ότι δεν είσαι καλά και πονάς, είναι φυσιολογικό
Δώσε στον ευατό σου την χώρο και τον χρόνο που του αναλογεί για να τον γιάνεις
δεν είμαι τίποτα απ\' όλα αυτά....
χμ...αν μείνουν ανοιχτές πειράζει???!!!
απλά δεν μπορώ ν\' αντέξω ότι εγω προκάλεσα τόσο πόνο...ότι είναι χάλια, ότι στεναχωριέται και φταίω εγω που του είπα να χωρίσουμε...ειλικρινά αυτό δεν ατνέχεται με τίποτα...
Τι πονάει περισσότερο?
Το να είσαι εκεί και να υποφέρεις ή μακριά και να πονάτε?
Οι πληγές πάντα κλείνουν;)