ισως... δεν ειναι σε ολους το ιδιο η βενζοδιαζεπινες....
Printable View
τοτε μην το κοψεις αποτομα..... καλο θα ειναι να περνεις για αρχη μονο 0.5 και μετα απο μερικες εβδομαδες 0.25 και μετα το κοβεις σταδιακα... πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου... παρε τηλ ισως σου πει να περνεις και μονο 0.25 την ημερα την ημερα.. εχει να κανει με τον καθε οργανισμο... εσυ μπορει να το κοψεις και αμεσως... αν μου λες οτι αν δεν το παρεις μια μερα νιοθεις καλα.. τοτε εισαι κομπλε... αλλα πρεπει να μιλησεις σημερα κιολας με τον γιατρο σου...!
επισης πιο αντιψυχωσικο περνεις σε χαμηλη δοσολογια?
το πρβλημα ειναι οτι δεν πρεπει να περνεις βενζοδιαζεπινες/ανχολυτικα για να κοιμασε......... εγω παλευω να κοψω εδω και ενα χρονο το xanax.... και εσυ θελεις απλα να το αλλαξεις με κατι αλλο.... η βενζο ειναι πολυ εθιστικες σε σημειο που μετα απο μακροχρονια χρηση φερνουν τρομερες αυπνιες και ανχος... χειροτερα απο πριν....... ελπιζω ο γιατρος σου να ειναι καλος... γιατι και ο δικος μου γιατρος ειναι κολημενος με τα xanax.... αραγε γτ....?
Οτι με έχουν βοηθήσει με εχουν βοηθήσει. Αλλα εχουν και τις παρενέργειες οπως έχουν ολα τα φάρμακα. Εχω εναν φιλο γιατρο που εμπιστευομαι απολυτα και αυτος μου μιλησε για αντικατάσταση. Δε μιλάω απαραίτητα για βενζο αλλα για οτιδηποτε μπορεινα μου φέρει υπνο γιατι με 3.μινιτραν δε μπορω να κοιμηθώ. Εχω πολυ ενέργεια