μαρια ναι οντως μαζι με την καταθλιψη ειναι χειροτερα αλλα πιστευω θα το ξεπερασεις αν φταιει ο χωρισμος...κι εγω ειχα χωρισει αλλα ενας χωρισμος ξεπερνιεται σιγα σιγα με το χρονο..
Printable View
μαρια ναι οντως μαζι με την καταθλιψη ειναι χειροτερα αλλα πιστευω θα το ξεπερασεις αν φταιει ο χωρισμος...κι εγω ειχα χωρισει αλλα ενας χωρισμος ξεπερνιεται σιγα σιγα με το χρονο..
δεν ηταν ο χωρισμος μονο ακι αλλα μικρα που ολα μαζι συνβαλανε.
εγω εχω σχεση κ δεν τα παμε καλα κ αυτο παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην ψυχολογια μου.προσπαθω να τα πηγαινουμε καλα κανω υπερανθρωπες προσπαθειες αλλα δεν γινεται τιποτα.παιζει κ αυτο ρολο στη διαταραχη πανικου παντως κ πολυ μαλιστα απο οτι με ειπε ο γιατρος.....δεν ξερω αν δεν μπορω να βασανιζομαι κατι πρεπει να γινει
Επειδη 3 βραδια αγανακτω να κοιμηθω και με ψιλοπιανει κριση παν τα βραδια κυριως σημερα πηρα ενα χζαναξ των 0.25.Να κοιμηθω τουλαχιστον καλα για να συνεχισω.Νιωθω φοβο π το πηρα οπως παντα μην παθω κατι σοβαρο γιατι οπως ξερεται ενας ηθοποιος π επαιζε στον μπατμαν κ εκανε τον τζοκερ πηρε καποια φαρμακα μαιζι με ζαναξ κ τον βρηκαν τεζα.Απο τοτε μ χει ακρφωθει στον εγκεφαλο οτι μολις παρω ζαναξ θα πεθανω αλλα παντα μετα γινομαι καλα.Και εκτος αυτο το ζαναξ το εκοψα το εποερνα εναμηνα πολυ ελαφρια δοση και δεν θελω να το ξαναπαρω.ουτε περιστασιακα
μαρια δεν πειραζει που κ που να παιρνεις χαναχ το καθημερινο ειναι προβλημα κ δημιουργει εξαρτηση.τωρα που κ που ενα στο τοσο δεν θα παθεις κατι ισα ισα καλο θα σε κανει.μην φοβασαι δεν θα παθεις τιποτα κ ας πηρες κ αλλο φαρμακο.κ εγω οταν ειχα ιλλιγκο κ επαιρνα τα αντιβον δεν με ειπε ο γιατρος να μη παρω χαναχ.απο οτι εχω διαβασει στο χαρτι απαγορευετε μονο με συνδισμο με το αλκοολ κ μονο τοτε μπορει να οδειγεισει στο θανατο.κ κατι ακομα μην φοβασαι τοσο πολυ τον θανατο ειναι η αιτια που μας πιανει κ ο πανικος...προσπαθησε να μην φοβασαι:):):)
εγω δεν πινω καθολου αλλα καπνιζω 6-7 τσιγαρα ελαφρια την μερα.
καλυτερα θα ηταν να κοψεις το καπνισμα τελιως θα νιωσεις καλυτερα γιατι επειρεαζει κ αυτο.εγω παλια επινα παρα πολυ σε σημειο εξαρτησης αν δεν επινα μεπιαναν τρεμουλες κ διαφορα οπως κ πανικος.τοτε κατα πολεμουσα τους πανικους με το αλκοολ γιατι με χαλαρωνε...το εκοψα ομως μαχαιρι ενα πρωι αλλα τα ξεπερασα τα στερητικα μεσα σε 2 βδομαδες κ δε το ξαναβαλα στο στομα μου:):):)
kai mena me xalaronei to tsigaro.den kano pola.kai auta p kano eine nikotonh kai pisa 1 mg
καθομουν μαρια κ σκεφτομουν σημερα οτι δεν πρεπει να στεναχωριομαστε κ τοσο πολυ για αυτο που εχουμε.δηλαδη αν ειχαμε κατι πιο σοβαρο οπως η επιληψια?θα χρειαζομασταν εφορου ζωης φαρμακα κ ειναι κ πιο γερα απο χειμηε.ευτυχως θεραπευετα αυτο που εχουμε αλλες αρωστιες?θυροειδης καρκινος κ αλλα πολλα?πρεπει να ευγνομωνουμε το θεο που τουλαχιστον δεν εχουμε κατι πολυ σοβαρο:):):)
εγω αυτο το σκευτομαι πολυ καιρο.και ευχαρηστω τον θεο π δεν εχω κατι χειροτερο οπως καρκινο κλπ.αλλα μεν με στεναχωρει αυτο π εχω.περναει ομως.και ο μπαμπας μ ειχε κατ τετια :P
ολα θα φτιαξουν δεν χανω την ελπιδα μου με υπομονη προσπαθεια κ δυναμη ολα θα γινουν δεν πρεπει να το βαζουμε κατω:):):):)
Απο τα διαφορα αντικαθλιπτικα που εχεις δοκιμασει εχεις δει
κανενα να σου κανει διαφορα προς το καλο στα βουητά?
Γιατι τα περισσοτερα αντικαταθλιπτικα συμφωνα με μελετες αλλοτε χειροτερεύουνε και αλλοτε καλυτερεύουνε τα βουητά...
εχω δοκιμασει διαφορα αντιθλιπτικα αλλα κανενα δεν με τεριαξε.ολα με φερναν παρενεργειες κ παρα πολυ ασχημες εμετους,το μυαλο μου ηταν αλου.αυπνιες,πανικους κ γιαυτο δεν τα συνεχισα.δοκιμασα το σιπραλεξ κ το ζολοφτ μονο τα ηρεμιστικα μου καναν καλο αλλα τα επαιρνα για πολυ καιρο κ με δημιουργησαν εξαρτηση
για τα βουητα κ τον ιλλιγκο με εδωσε ο παθολογος το αντιβον κ εγινα καλα πολυ γρηγορα
feskana και γω 5 λογης αντικ δοκιμασα με πολλες παρενεργειες και ειδικα εμετους μεχρι π βρηκα αυτα.θα βρεις και συ σιγουρα καπιο για σενα.