ε αντε δειξτε τες, και δειξε μας και τον εαυτο σου. μας εχεις σκασει με ολες αυτες τις ασχημες που προτιμουν απο εσενα την πενταμορφη.
Printable View
Εμένα δεν σε δείχνω θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου. Εντάξει πεντάμορφη δεν με λες αλλά μέτρια με λες....
οπως λεει και η κυκνα, απο αποψη εμφανισης, το θεμα ειναι πως εισαι κι εσυ. συγκριτικα, παει.
σε αλλα θεματα, για να τις διαλεξαν, μπορει να ειναι καλυτερες...
λες ειναι χοντρες, και πραγματι ειναι, αλλα και για τον εαυτο σου μας λες οτι εισαι χοντρη. οποτε τι μας τις δειχνεις; ποια ειναι η πιο χοντρη ειναι το θεμα;
Εχεις αρκετη πονηρια... θα ελεγα σκεψου πιο απλα.
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι σε εκνευρισαν τοσο... αφου οπως λες .. τα αγορια αυτα δε τα ηθελες και πολυ. Ε αυτες μπορει να τους θελουν πολυ και να τα βρησκουν, τοσο εγω οσο (πιστευω) και πολλοι αλλοι αντρες (και κοπελες νομιζω το ιδιο θα κανουν), αν μια κοπελα δε μας θελει, οσο καλη και ωραια να ειναι... ε καποια στιγμη θα φυγουμε. Ας ειμαστε και με μια λιγοτερο ωραια αλλα να μας θελει.
Ευκαιρια να βρεις καποιον που θελεις πολυ, μη σκας, τα υπόλοιπα ειναι απλα .. ειχαμε να λεγαμε.
Πονηρες (μπορει να) ειναι ολες οι γυναικες ... αλλα γινονται και ικανες σε κατι ακομα.
Πως να σαγηνευουν εναν αντρα και πως να τον κρατουν !!!! Για το πρωτο δεν ξερω
αλλα στο δευτερο ... πασχεις ΧΟΝΤΡΑ. Εδω, υπαρχουν γυναικες που δεν τρελλαινονται
για τους γκομενους τους ... και ομως ... κατορθωνουν και τους κρατουν κοντα τους.
Κατι προσφερουν ... και αυτο δεν ειναι πονηρια. Κατι αλλο ειναι ... !
Καμια επιθετικοτητα.
Ψαξε ΓΙΑΤΙ σε παρατησαν. Ψαξε τι δωσαν οι .... αλλες.
Εσυ μεχρι τωρα (απ'οσα γραφεις) θεωρεις οτι και οι δυο γκομενοι σου
ηταν σχεδον τρελλοι που σε παρατησαν. Ειναι δυνατον ? Και οι δυο ?
Εαν βλεπεις μονο τα μειονεκτηματα των αλλων δεν προκειται ποτε
να βρεις τα δικα σου. Πρεπει να ψαξεις και τα πλεονεκτηματα των αλλων.
Και συγκεκριμενα των κοριτσιων τους. Ειναι οδυνηρο αλλα δεν υπαρχει
αλλος δρομος για αυτογνωσια.
Δεν συμμεριζομαι την αποψη του (προηγουμενου).
Δυο ειναι αρκετοι (για να ψαχτεις).