Originally Posted by
Georgewww
Χαιρομαι που μου δινεις την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω πιο καλα. Το θεμα "παιδια" ηταν μέρος μιας συνολικης απαντηση και οχι η απαντηση/λυση (μπορεις να ανατρεξεις στο αντιστοιχο post, μη τα ξαναγραφω). Ως "λύση" πρότεινα το σύμβουλο, άποψή μου φυσικα, οποιος θελει μπορει να διαφωνίσει.
Θεωρώντας οτι την αγαπαει ΚΑΙ τον αγαπαει (δε γνωριζω αν ισχυει) πιστεύω οτι το να μην εχεις στο μυαλο να κανεις παιδια ειναι μεγαλυτερο "προβλημα" απο το αλλο θεμα. Δηλαδη σα να παει καποιος στο γιατρο και να λεει εχω ενα αγκαθι που ποναει πολυ στο νυχι μου (αουτς) και αυτος του απανταει οτι .. ασε το αγκαθι, ποναει αλλα μικρο το κακο... το μαχαιρι που ειναι καρφωμενο στο λαιμο σου με απασχολει πιο πολυ και ας μη ποναει τωρα. (σε αυτο το πλαισιο το ειπα, την ταπεινη μου γνωμη φυσικα εκφράζω). Εξου και λεω.. τι πιστευει οτι θα του λεγαν οι γονεις τους σημερα, για το θεμα?
(ξαναλεω, τα παιδια τα κανεις και μεσα στο προβλημα, γιατι μπορει ποτε να μην ειναι ιδανικες οι συνθηκες, δοθεντος των ηλικιων τους, ΟΧΙ ως λυση στο προβλημα)
Δημητρη αν θελεις πες μας λιγο πιο συγκεκριμενα τι εννοεις με τις παρακατω φρασεις ... νομιζω θα βοηθουσε ολους μας να καταλαβουμε τι γινεται.
"ότι και να του κάνουμε" "είχαμε βάλει κανόνες άλλα τούς παραβίαζαν" "άρχισαν πάλι τα ίδια"
Γιατι αλλο το πχ να σε βριζουν αισχρα καθε μερα και αλλο πχ να επιβαλουν τη γνωμη τους για το χρωμα της κουρτινας (καταλαβαινεις τι ρωταω)