Σε βοήθησε καθόλου... Είδες κάποια βελτίωση?? Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάω σε ψυχολογο.
Printable View
Σε βοήθησε καθόλου... Είδες κάποια βελτίωση?? Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάω σε ψυχολογο.
Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια βελτίωση αλλά έχω λίγο καιρό σχετικά
Κατάλαβα... Εσένα έτσι ξαφνικά ξεκίνησε όλο αυτό? Γτ εγώ είχα περάσει μια ίωση πρώτα και μετά παρουσιάστηκε αυτό το θέμα
Εμένα μου παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αρχικά θεώρησα ότι θα είχε πειράξει κάτι, οποτε του έδωσα σημασία μετά από καμία βδομάδα
Κατάλαβα.... Απλά είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό και θέλει πάνω από όλα ηρεμία και καθαρή σκέψη .. Αυτό πιστεύω είναι η λύση στα ψυχωσωματικα!!
Αγχος ειναι! Το ιδιο παθαινω κ εγω...μονιμα αναγουλες καθε φορα που θα πιεστω ή θα αγχωθω...πριν 6 χρονια ειχα για 2 μηνες καθε μερα αναγουλες...μετα απο πολλες εξετασεις κ με διαγνωση γαστριτιδας ξεκινησα χαπια για στομαχι κ αντικαταθλιπτικο...περασαν ολα..τωρα οταν ειμαι καλα ειναι κ το στομαχι μου καλα...αν αγχωθω με χτυπαει εκει κατευθειαν...νευρωση δηλ...θελει διατροφη γτ ταλαιπωρειται κ ναι εφοσον δν ειναι παθολογικο ισως να δεις ενα ψυχολογο...ελπιζω να βοηθησα????
Και εγώ απο το άγχος το έχω πάθει και από το λάθος να το ψάξω στο ίντερνετ που πραγματικά όταν έχεις κάτι είναι ο, τι χειρότερο να το ψάξεις ... Και σε συνδυασμό ο, τι είμαι σε μεγάλο βαθμό αρρωστοφοβικος ολο αυτό επιδεινώνεται και γίνεται όλο και πιο έντονο μερικές φορές
Καλησπέρα, έχει βελτιωθεί κάπως, αλλά δεν έχει υποχωρήσει εντελώς ακόμα
Ακριβως..το πεπτικο συστημα ειναι ο δευτερος εγκεφαλος...ολοι ψαχνουμε στο ιντερνετ κ φοβομαστε...αλλα ειναι κατι που θα μας ταλαιπωρει συχνα οποτε χαλαρα εφοσον εχουν αποκλειστει παθολογικα αιτια
Παιζει ξεκαθαρα ρολο κ η γαστριτιδα αλλα κ αυτη απο το αγχος δημιουργειται κατα κυριο λογο
Λογικο...κ μενα στα 26 ξεκινησαν τα οργανα