Έγινε φίλε σε ευχαριστώ που απαντάς σκέφτομαι να πάρω να τον ρωτήσω αμμα αυτό που συμβαίνει είναι σύμπτωμα της αληλεπιδραση του χορτου με το αντικαταθλιπτικο(cipralex)
Printable View
Ναι θα σου πει. Η δυσπνοια ειναι συνηθες συμπτωμα καπνισματος.Τα ξυδια η αφυδατωση φερνουν και ταχυπαλμιες εκει που δεν το περιμενεις. Εισαι σε μεγαλο διλλημα και πιεζεσαι. Εκτος απο γιατρο αν μπορεσεις καμια γνωσιακη συνεδρία να κανεις ακομα καλυτερα.
Αλλος αλκοολ εννοει ενα ποτηρι κρασι και αλλος 5βοτκακια (ισως νοθευμενα) ποτε δεν ξερεις. Θα δεις οταν ρωτησεις πως θα γινει σαφης. Θα σου περασουν. Κοψε λιγο ουσιες ομως
το cipralex δεν εχει καμια αλληλεπίδραση με αλκοόλ.....
επινα καθημερινα...
επισης οσο επερνα το cipralex εκανα καμια φορα χορτο... μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι οκ... εγω ομως εκανα το χορτο για να σταματησω να περνω xanax... πραγμα που το καταφερα..... αλλα μετα γυρισα ξανα στα xanax..... τωρα οταν φυγο απο το xanax θα κοψω και το rivotril το οποιο ειναι πιο ευκολο στην σταδιακη διακοπη του.... και μετα θα το ριξω στην σωστη διατροφη.... θα σταματησω την ζαχαρη θα πινω φυσικους χημους κλπ.... και φυσικα το cbd στο ηλεκτρονικο μου τσιγαρο :p
Εσενα ο γιατρος σου μαλον σου χει πει κι αλλα πράματα, το ποσο θρασσηδιλος κι κομπλεξικος εισαι, θα σου χει πει κι να βγαζεις το κόμπλεξ σου σε δυαφφοορα φορουμ, χαχα. Διοτι αλλιως δεν εξηγητε το κόλλημα σου να νιωθεις δυναμη προζβαλωντας των αλλων τη γνωμη ,αλλα δε σου πε μαλον οτι οι αλλοι γελανε με σενα που νομιζεις οτι μας προσβάλλεις.χαχα