Τι να σου πω τώρα γι αυτό. Ότι νιώθεις θα κάνεις.. Αν δε θες και νιώθεις ότι πιεζεσαι να μη πας. Όποιος θέλεις εδώ βρίσκει δουλειά. Θέληση να υπάρχει
Τώρα θεωρώ ότι προέχει η ψυχική σου υγεία.. Και πρέπει κάπως να ισορροπήσεις
Printable View
Θα μου κάνει καλό η δουλειά ίσως..από εκεί και πέρα ίσως υπάρχουν και καλύτεροι γιατροί?
Τι δουλειά?400 ε ε?
Δεν ξέρω τι να κάνω..
Να έχεις πάντως κατά νου ότι ναι μεν στη Γερμανία υπάρχουν δουλειές αλλά δε παίρνεις ανάσα. Εχω πολλα άτομα εκεί και κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν την πίεση και γύρισαν πίσω. Κοίτα μεταξύ μας μπορεί να είναι λίγα τα λεφτά αλλά τουλάχιστον δε σκοτωνομαστε και στη δουλειά, και εμένα όσοι φίλοι μου δουλεύουν εδώ παίρνουν κοντά στο 1000ρικο.τωρα αν πας για ντιλιβερι εννοείται ότι θα είναι λίγα τα λεφτά και λογικό είναι. Αλλά μην ακούω ότι όλες οι δουλειές σου δίνουν 400 ευρώ
Με πιέζουν στήλ να φύγουμε από βδομαδας
Δεν έχω και καλούς φίλους εδώ...και είναι όλα μαζί ένα χαλί τι να σου λεω
Απο αθηνα ειμαι φιλε μου,και ειμαι και εγω σε ψυχολογικα ζορια ,κατάθλιψη,αγχώδης διαταραχη με εντονα σωματικα...τωρα αλλαξα γιατρο και ξεκινησα και θεραπεια προσφατα, με abilify και zoloft,οι προηγουμενες θεραπειες δεν μου κανανε τιποτα,για να δουμε.το καλο ειναι οτι εργαζομαι και προσπαθω να το παλευω και μονος μου !αν θες στειλε μου ενα μαιλ σου να τα πουμε
Κάνω μάχη για να κρατηθώ..σταματώντας την θεραπεια
Την θεραπεια μην την σταματας ,πιθανόν να σε κανει χειροτερα αυτο,η αν το κανεις πρεπει να το κανεις πολυ αργα ,σιγα σιγα και να βλεπεις τι επιπτώσεις εχει και αν βλεπεις οτι πας να γινεις χειροτερα να μενεις λιγο στην μικροτερη δοσολογια. Το κυριοτερο ομως ειναι να βρεις ενασχολήσεις ,να βρεις κατι που σου αρεσει να κανεις και το σημαντικότερο να εχεις ανθρωπους διπλα σου να σε καταλαβενουν και να μιλας,πρεπει να βγαινουν απο μεσα σου.
Δεν έχω τίποτα από αυτά...
Είμαι σε μια παραλία και δεν ξέρω τι να κάνω ποια
Δώσε μου το email sou δεν μπορούμε να μιλήσουμε privqtr