Originally Posted by
vickympou
Ας τα πάρουμε με την σειρά. 13 χρόνια είστε μαζί και σου κρύβει το φετίχ του. Γιατί δεν νομίζω να τίθεται θέμα άλλης γυναίκας. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια, δεν ξέρεις πότε τι γίνεται.
Είναι πολύ σοβαρό το ότι δεν μιλάει γι αυτό. Κρύβει ντροπή και ενοχές και θυμό για τον εαυτό του. Δεν νιώθει καλά με αυτό που κάνει, ας υποθέσουμε στην προκειμένη ότι τα φοράει.
Συνήθως οι φετιχιστες όπως αυτό για πχ με τα γυναικεία εσώρουχα μπορεί να κρύβει χίλια δυο για την ψυχοσύνθεση του. Μπορεί να υπάρχει ένας κλονισμός ταυτότητας και να μην μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι και το τι θέλει. Ο θυμός και η άρνηση που βγάζει δεν είναι καλά.
Εγω θα έκανα τρελές υποθέσεις, είναι στην φύση μου να σκέφτομαι το χειρότερο.
Πρέπει να σταθείς σε αυτό. Αν δεν σαρεσει φύγε, αν το θυμάμαι καλά.
Πρέπει να του εξηγήσεις, αν σε αφήσει και δεν επιτεθεί μαινόμενος, πως έτσι σε βάζει να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα και πληγωνεσαι, πως έχει; κατανόηση και καταλαβαίνεις αν του αρέσει κάτι ιδιαίτερο στο σεξ η στον αυνανισμό. Όμως, πληγνεται η εμπιστοσύνη σου όταν αρνείται να το συζήτησει και κάνει κακό και στους δύο σας, στην σχέση σας. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν δικάζεται κάνεις για τις προτιμήσεις του. Αυτό πρέπει νάτο καταλάβει και να νιώσει ασφάλεια να ανοιχτεί γιατί νιώθει πως κάνει κάτι πολύ κακό. Εξήγησε του πως πρέπει να μιλά, για να σωθεί κια σχέση. Ουσιαστικά και όχι αερολογίες. Αν δεις ότι δεν μπορεί και θυμώνει και επιτίθεται, τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα, για την αξία σου και για αυτόν στο κατά πόσο είναι ειλικρινής και πίστος.