KAI TI EJETASH EKANES KAI S BRHKE AYTO
Printable View
KAI TI EJETASH EKANES KAI S BRHKE AYTO
EINAI KANENAS EDV NA MILHSV DEN EIMAI POLY KALA DEN MPORV NA KOIMHUV GIATYI PONAV POLY
IBER
NAI MAIRH ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΙΤΕ
λοιπόν μαίρη θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ.βέβαια δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά υπάρχει εκ γενετής.είναι συγγενής καρδιοπάθεια.είναι μια ανατομικά δυσλειτουργία της μητροειδούς βαλβίδας στην οποία το ένα ή και τα δύο μέρη της βαλβίδας είναι μεγαλύτερα από ότι θα έπρεπε να είναι.αυτό το βρήκα με υπέρηχο καρδιάς.δεν παίρνω καμμιά θεραπεία και αυτό γιατι μια ασυμπτωματική πρόπτωση όπως έχω εγώ δεν απαιτεί καμμιά θεραπεία.σταμάτα να φοβάσαι.δεν έχεις τίποτα όλα είναι μέσα στο μυαλό σου.καλημέρα να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
ααα νονιζα οτι ισωσ να εχω κι εγω απο αυτο. σε ευχαριστω καλη σου μερα
μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι.το ότι έχω εγώ κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα πως το ίδιο έχεις και εσύ,εξάλλου εδώ δεν κάνουμε διαγνώσεις.
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
τέτοια ακριβώς συμπτώματα είχα πριν απο 2,5-1,5 χρ .. ήταν μια παραξενη περιοδος της ζωης μου.. μεγαλες αλλαγες, μεγαλες στεναχωριες, ξαφνικη απωλεια 2 ανθρωπων, οικογενειακα προβληματα, μπαχαλο στο πανεπιστημιο κ ολα αυτα μαζι.. αισθανομουν απιστευτα ασχημα κ ψυχολογικα κ σωματικα, τοσο χαλια δλδ που μπερδευτηκε κ ενας ειδικος κ εβγαλε λαθος διαγνωση :) φανταζομαι ποσο χαζή με θεωρούσε κ ο αντρας μου όταν ξαφνικα επαιρνα τηλεφωνο κ παρακαλούσα να μου μιλησει λες κ πεθαινω.. έλεος.. πόσο ντρέπομαι τωρα που το θυμαμαι.. :P
τωρα που ησυχασα... μπορω να πω οτι ειμαι μια χαρα... αν και δεν προκειται να ξεχασω εκεινες τις στιγμες.
τωρα επι της ουσιας .. η δικια μου \"ιατρικη συνταγη\" ητανε η εξης.. είναι βεβαια τελειως υποκειμενικη αλλα μπορει κ να βρεις κτ χρησιμο για σενα..
1) επικοινωνία. οταν ενιωθα χαλια επαιρνα τηλ σε εναν φιλο / μια φιλη, ή αρχιζα να γραφω βλακειες στο δικτυο,
2) ή έβγαινα έξω, έστω στο μπαλκόνι κ προσπαθούσα να επικεντρώσω τις σκέψεις μου σε κάτι ευχάριστο,
3) ή άνοιγα τηλεοραση
4) ύπνος κ καλό φαγητό σίγουρα βοηθάνε.. μιλάμε να τρως τακτικά κ να κοιμάσαι κανονικα, δηλ 8 ωρες. κ τέλος τα ξενύχτια. νταξ να κάτσεις μέχρι τις 2 αλλά οχι κ μέχρι τα χαράματα... και συχνές βόλτες..
5) αλλά όλα αυτά δεν είναι τπτ χωρίς το κυριότερο.. να μην έχεις χρόνο να τα σκέφτεσαι αυτά.. κ να μάθεις να \"ξεχνιέσαι\" όσο κ να φοβάσαι... να συνειδητοποιήσεις ότι κανείς μα κανείς δεν πεθανε απ αυτο.
έτσι το ξεπέρασα εγώ... ενταξει.. μερικες φορές έχω κτ πόνους στον θωρακα η πονοκεφάλους αλλά ξέρω ότι δεν είναι τπτ κ φταίνε μόνο τα νεύρα..
αυτά.. κ χωρίς φάρμακα.. τελος παντων μαλλον σας ζαλισα παιδια ειναι μονο προσωπικη μου εμπειρια κ δεν ειμαι καθόλου ειδική ;)
EXEI TYXEI SE KAPOION NA TOY KOBETE H ANAPNOH TOY? EPISHS PONAO ARISTERA STO METOPO K EXEI FOYSKOSEI H FLEBA (EXO KAPOIO DONTI spasmeno me thn riza mesa) einai apo ayto k an nai einai epikyndino?? an xerei kapoios as m pei giati den eimai kala... den xero t na kano
iber
Βρε Μαιρη μου απο τα δοντια κανεις δεν επαθε τιποτα...οκ μπορει να πονεσεις αλλα οχι να ειναι και επικυνδινο...Αντε να σου τραβηξει η οδοντιατρος μια απονευρωσουλα...Ε δεν εγινε και τιποτα...Εσυ να σαι καλα...Τοσο ωραια μερα σημερα γιατι δεν την αδραξες να πας μια βολτουλα..Απο προσωπικη εμπειρια ενα εχω να σου πω..Οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο χαλια γινεσαι..Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι...Κανε αλλα πραγματακια...μια βολτουλα,ή κατι αλλο.......Ευχομαι να περασουν ολα...Ροδα ειναι και γυρναει...Θα τελειωσουν ολα αυτα καποια στιγμη....:)
ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. (ΔΗΣΤΥΧΩΣ) ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.. ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ.. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΗΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Να σε ρωτησω κατι?Ειλικινα οσες φορες φοβηθηκες μην λιποθυμησεις ή κανεις εμετο ή οτιδηποτε αλλο το επαθες?Μονο αυτο πες μου καλη μου
οχι αλλα μονο κ μονο ο φοβοσ κ η ταραχη που περνασ αρκει..
επισησ δεν ειναι μονο ο φοβοσ αλλα κ τα συμπτωματα τα οποια ειναι τρομερα...
Τα συμπτωματα τα ξερω καλα...Το εχω περασει-περναω,αλλα ενα απλο πραγμα πρεπει να σκεφτεσαι...Δεν πρεπει να φοβαμαι γιατι απλα δεν θα συμβει αυτο το πραγμα......Οσο το φοβασαι τοσο θεριευει...Σταματα να το φοβασαι και τα συμπτωματα θα γινουν μπουχος.....Στο εγγυομαι...