Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by kgana
Remendy κάποιες φορές στο χειμώνα έφερνε φίλο του και έλεγε οτι ο λόγος ήταν οτι ο φίλος του είχε σπίτι (και εμείς δε μπορούμε στα δικά μας)
ή τη δικαιολογία οτι επειδή κάποιοι φίλοι του με ήξεραν τον πιέζουν να έρθουν κ αυτοί
δε ξέρω αν το\'κανε ποτέ για να με υποτιμήσει αλλά το χειμώνα που λέω ήταν 2-3 φορές που το ανέχτηκα για να τον δώ
το καλοκαίρι δεν ήταν έτσι. αλλά τώρα τελευταία δε μπορούσα να μη τον δώ..
του έχω πει ήδη κάποιες φορές να σταματήσουμε
και τη τελευταία ήμουν κ αποφασισμένη (υποτίθεται) αλλά βρεθήκαμε μιλήσαμε κ παλι τα ίδια μου έλεγε.
εγώ 20 είμαι (κ αυτός 26)
μα για κατσε βρε κοπελα μου...
αλλο ειναι \"θελω να κανω σεξ με 200 γιατι γουσταρω\" κανε και με 300!κι αλλο να σου λεει να κατσεις στον φιλο του γιατι εχει το σπιτι!!! ειναι αυτη τωρα περιπτωση που εσυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελες να πας?δηλαδη επειδη ο φιλος ειχε σπιτι, αυτοματωςαποκτησες διαθεση να κανεις ερωτα μαζι του? σα να μη ταλες καλα στον εαυτο σου..\"η δικαιολογια\" ηταν οτι καποιοι φιλοι πιεζουν????και τι ειναι το κορμι σου? ο κουβας των πιεστικων φιλων αυτου του μαλακα?
για ξεκαθαρισε ταλιγο μεσα σου και τραβα μια γραμμη στα πραγματικα σου θελω και σαυτα που συρεσαι για να μην σε παρατησουν...
το σωμα σου ειναι ιερο, δεν ειναι στην διαθεση του καθε παπαρα που θελει να πουλησει μουρη στους λιγουρηδες τους φιλους του