Λουλου μην φοβάσαι δεν κόλλησες τίποτα..αν θες σε 20 μέρες πήγαινε στο τσεκποιντ αθηνα η Σαλόνικα να κάνεις εξέταση εντελώς δωρεαν...
Printable View
Λουλου μην φοβάσαι δεν κόλλησες τίποτα..αν θες σε 20 μέρες πήγαινε στο τσεκποιντ αθηνα η Σαλόνικα να κάνεις εξέταση εντελώς δωρεαν...
Συγχωρεμένη και εσυ.. Ξέρεις επειδή ολοι μου οι φιλοι ειναι είτε ομοφυλοφιλοι ειτε απο άλλη χωρα βιωνω σχεδον καθημερινά τον ρατσισμο μαζι τους οπότε ειμαι παραπάνω αυστηρή απο οτι ίσως θα επρεπε. Πάντως για να σου απαντήσω, δεν κολλας έτσι. Πρέπει να έχεις ανοιχτή πληγή μονο με παρανυχιδα εισαι καλυμμένη
Μάλλον η μόνη ασυγχώρητη είμαι εγώ. Που υποστήριξα την κοπέλα που έχει τον ίδιο γολγοθά με μένα....
Νοσηρή φαντασία και οι λοιποί αν ξέρετε, δεν έτρεχε αίμα από την πληγή, απλά ήταν πιο κόκκινο το δέρμα εκεί, επειδή τρώω καμία φορά τα πετσακια. Δλδ.ηταν πιο λεπτό το δέρμα. Έτσι μπορεί να κολλήσεις?
Επίσης αν μια πληγή δεν έχει επουλωθει τελείως (δλδ.αν την πιέσεις μπορεί να ματώσει, αλλά μόνο αν την πιέσεις), έτσι θα μπορούσε να εισχωρήσει κάτι?
μη κανεται διαγωνισμο ποιος την εχει πιο μεγαλη....την ασθενεια ρε παιδια.επισης υπαρχουν κ σοβαρες ιδψ περιπτωσεις και ξερω χρειροτερες απο μετρια -ηπια ψυχωση....επισης υπηρξα κ υπαρχω ως εξαρτημενο ατομο...και καταλαβα οτι ολοι οι εξαρτημενοι ημαστε ολιγον drama queen στοιχειο τυ χαρακτηρα μας,χωρις να σβηνω τα δεινα που περναμε και δε καταλαβαινουν κομματια της κοινωνιας....αυτα δε μ αρεσει να κρινω περαιτερω για ατομα που δε ξερω τι εχουν περασει οπως δε θελω να το κανουν κ γ εμενα
Έχετε καταλάβει το μοτίβο σε όλα αυτά ε? Όλοι οι αρρωστοφοβικοι δεν φοβούνται μην κόλλησαν γρίπη η ότι έχουν θλάση στους μύες. Όλο ανίατες ασθένειες HIV, σκπ κλπ και θανατηφόρα όπως εγκεφαλικά, εμφράγματα, τελικούς καρκίνους και τέτοια.
Πίσω από αυτά βρίσκεται ένας βαθύς φόβος για το μέλλον, γιατί το μέλλον εμπεριέχει την τυχαιότητα άρα είναι αβέβαιο.
Και κανείς δεν ελέγχει το αβέβαιο. Ο φόβος της απώλειας του ελέγχου είναι ένα κοινό μας χαρακτηριστικό
Για να κολλησεις HIV , θαπρεπε αυτος που το οδηγησε ναχε ανοιχτη πληγη στη παλαμη ( και HIV ) , δλδ ναχες κι εσυ Λουλου ανοιχτη πληγη στο σημειο που επιασες ( και επιασε εκ των προτερων ) εκ των υστερων το τιμονι ......................αλλιως δεν κολλας ετσι ......
τωρα αμα σουχει μπει η ιδεα , τι να κανω ? μπορω να στη βγαλω ? να μπορουσες να το ξεχασεις ..........ειναι αβασιμος φοβος.......
σεβομαι την ασθενεια σου βεβαια .......τον Ιδεοληπτηκο ιδεασμο .....
Ποιος λεει οτι ολοι φοβομαστε το μελλον ? τοτε ναρχισουμε να φοβομαστε οπλοι μην παθουμε το ταδε , το δεινα , κλπ.
αυτο ειναι αρνητισμος .......
τιποτα προσωπικο geodim .......αλλα αμα τα βαλεις με την αρρωστοφοβια ( που προφανως δεν εχεις και δεν εχω ) πρεπει να τα βαλεις με το μισο φορουμ .........ναι , ειναι παραλογο , αλλα ειναι ασθενεια η ΙΔΨ......
Καλα κανει κ επισημαινει την εθνικοτητα γιατι ως γνωστον ξερουμε οτι εκεινες οι περιοχες π προερχονται οι συγκεκριμενοι ανθρωποι εινσι γεματες hiv και αλλες αρρωστιες,εφοσον δν εχουν παιδεια και ζουν μαζικα σε σπιτια,ειναι λογικο να ειναι φουλ.Εγω δεν το βρισκω ρατσιστικο,μαθατε ολοι να λετε ρατσιστικο και μπουρδες με οτιδηποτε.Τωρα στο θεμα μας, εαν ερθει σε επαφη το μολυσμενο αιμα με μια πληγη,η ακομα με το στομα,η καποια αλλη πηγη εισοδου, του μικροβιου στο σωμα μας τοτε ειναι πιθανο να κολλησεις, αν οχι τοτε δν θ κολλησεις...στα χερια σου που αναφερεις ειχαν πληγες η τα εβαλες στο στομα? Επισης νομιζω οτι οταν το μολυσμενο αιμα ερθει σ επαφη με τον αερα ειναι πιο αδυναμο ωστε να μεταδοσει τον hiv.Χωρις να το λεω ρατσιστικα ,καλυτερο θα ειναι ν αποφευγεις καποιους ανθρωπους ,εφοσον εισαι αρρωστοφοβικη, οπως μεταναστες που προερχονται απο τριτοκοσμικες χωρες και πρεζακια.ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους ειναι φορεις διαφορων μολυσματικων ασθενειων.
Ο αντίχειρας μου είχε μια πληγή αλλά δεν είχε αίμα. Ήταν απλά λίγο πιο κόκκινο το δέρμα εκεί.
@Xfactor
Η αποφυγή δεν είναι λύση.Η λύση είναι να εκτίθεσαι στο φόβο σου(στα πλαισια της ασφαλείας βεβαια)και να τον καταπολεμάς.Το πρόβλημα πιστεύω δεν είναι η εθνικότητα καθώς η κοπέλα έχει αναφέρει και άλλα τέτοια περιστατικά ακόμα και με άτομα της οικογένειάς της.