Εγω φιλε καθάρισα το αμάξι μεσα εξω όπως σου ειπα. Ήρθα να ξαπλώσω μολις ξάπλωσα χειρότερα. Ένιωθα τα πόδια μου πολυ κουρασμένα όταν ξαπλώνω Αποτωμα η σηκώνομαι Αποτωμα δεν μπορώ να παρω καλή ανάσα και επίσης τωρα σηκώθηκα να παω τουαλέτα και παλι με έπιασε και νιώθω και περίεργα στη καρδιά! Σου λεω δεν εισαι ο μονος πολύς κόσμος τα περνάει αυτα που περιγράφεις! Εγω κανω υπομονή Τρίτη πρωι φεύγω απο εδω και θα παω στον γιατρο μου να συνεχίσουμε τη θεραπεία. Δε γίνεται να τρέχεις συνέχεια στους γιατρούς τα εχεις κανει ολα! Εγω σου ειπα αν εισαι τοοοοσο σίγουρος πια οτι εχεις πρόβλημα να πας να κανεις τις εξειδικευμένες εξετάσεις να δεις και εκει οτι θα βγουν καθαρές να ησυχάσεις! Αν και μετα κανεις ετσι τοτε φιλε μου εχεις πολυ χοντρό θέμα! Περνάω τα ίδια ακριβώς και εγω με σενα αλλα δεν γίνεται να κανω ετσι. Μεσα σε 3 μερες εχεις γράψει 5 διαφορετικές ασθένειες! Άραξε λιγο δες το αλλιώς. Θα φύγει το άτιμο! Αλλα για να φύγει θελει να προσπαθήσεις και εσυ! Ολα στο μυαλό ειναι! Και αν παλι κολλας σου ειπα πάνε κάνε εξετάσεις για τα αγγεία και τη καρδιά σου και για ολα! Μετα όμως μη λες τα ίδια. Αν δεις οτι δεν σου περνάνε όμως αυτα τοτε φύγε σε έναν ειδικό ψυχίατρο η έναν καλο ψυχολόγο και βρες μια άκρη εκει να ηρεμισεις! Περνάω ακριβώς τα ίδια με σενα αλλα δεν κανω ετσι! Τρομάζω ναι αλλα όχι και ετσι! Πιστεύω πως εισαι μια χαρά δεν εχεις κατι παθολογικό όποτε κάτσε ηρέμησε! Οτι θέλεις στείλε μου πμ μη τα γράφουμε ολα εδω. Πάντως βλέπω τα παιδιά ολοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν με τον τροπο τους και τους εχεις αγανακτήσει! Μην εισαι σε άρνηση μονίμως για οτι σου λένε! Αν ήταν κανεις δε θα απαντούσε. Άκουσε τα παιδιά κατι ξέρουν. Ολοι τους έχουν τραβήξει τα ίδια που τραβάς άλλοι χειρότερα άλλοι όχι τοσο! Χαλάρωσε φιλε μου γιατι το πας αλλου!