Απλα θα ζησω το παθος και τον ερωτα που εχω χρονια να αισθανθω.δεν θελω κατι αλλο απο αυτον αφου ειναι και αυτος σε σχεση.
Printable View
Το να περιμένεις απο τον σύντροφο σου να ειναι πιστός δεν είναι ροζ συννεφο και όπως και να χει δεν κάνεις σχέση για να φας κερατο. Εσυ εισαι εγωίστρια και βολεμένη και χωρίς ερωτα μένεις με εναν άνθρωπο συμβιβαστικα για να μη μείνεις μόνη πράγμα που θεωρώ τραγικό. Ασε τον άνθρωπο ησυχο να βρει μια κοπελα που του αξίζει γιατί πρέπει να εισαι πολυ κακοψυχη για να λες οτι σε εχει βοηθήσει σε θέματα υγείας και εσυ για το ευχαριστω τον φορτώνεις κερατα..... Δε θα σε σχολιάσω παραπάνω.
αλλο το να περιμενεις ο συντροφο σου να ειναι πιστος και αλλο να λες απολυτα οχι δεν με εχει απατησει ποτε.αυτο θεωρω εγω εγωισμο να μην παραδεχεσαι οτι ισως καποια στιγμη θα απατηθεις.
σου ευχομαι να μην αντιμετωπισεις ποτε θεμα υγειας στη ζωη σου σοβαρο και να μην βρεθεις ποτε στη θεση μου να εισαι με εναν ανθρωπο που θα εχεις μετρια συναισθηματα.σου το ευχομαι απο καρδιας.
Οχι δε θα ήμουν ποτε με άνθρωπο που δεν ένιωθα κάτι δυνατο πολυ απλα γιατί δεν κοιτάω να βολευτώ. Και σου εύχομαι ειλικρινά κάποια στιγμή να γίνεις πιο υπεύθυνη στον εαυτό σου και στους άλλους γιατί δεν εισαι κανα μωρό εισαι 33 και λειτουργείς σαν έφηβη. Και εν πάση περιπτώσει εαν δε μπορείς να φερθεις οπως του αξιζει αστον ελεύθερο. Αυτό που κάνεις ειναι μεγάλη πουστι@ κατ εμε
Που ξέρεις εσυ τι ηλικια εχω; νομίζεις ότι εισαι η μόνη με τετοια ζωή και με προβλήματα; μη πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα η στάση σου ειναι τραγική και ανευθυνη. Ειναι σα να μιλαμε με κανα κοριτσακι στην εφηβεία. Συνελθε να πουμε 33 χρονων ολόκληρη γυναίκα
Ρε συ Σουλα τα θέματα υγείας δεν είναι επιλογής σου να έτυχαν σε εσένα δεν τα ήθελες. Αλλά τον σύντροφο εσύ τον διάλεξες είναι ΜΌΝΟ δική σου επιλογή.
Και όταν λες σε βοηθάει στα θέματα υγείας τι εννοείς? Ψυχολογική στήριξη? Υπάρχουν ψυχολόγοι για αυτό δεν βρίσκουμε σύντροφο για αυτό
Οικονομικα σε βοηθάει? Είσαι ανήμπορη και σε βοηθάει στην καθημερινότητα? Δεν κατάλαβα.
Καθόλου βολεμένη δεν ειμαι. Αν ήμουν βολεμένη θα ήμουν σαν εσενα. Αλλα συγγνώμη το θεωρώ κατάντια. Δε θα κάνω μια σχέση χωρίς να νιώθω κάτι δυνατο μονο κ μονο για να εχω μια βοήθεια. Δε μπορείς να αντιληφθείς ποσο τραγικό ειναι; Και εσυ για το ευχαριστω τον κερατώνεις.εχεις απαράδεκτη συμπεριφορά. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσει ο συντροφος σου και να σε αφήσει. Να δω τοτε τι θα κάνεις. Γιατί τωρα όπως φαίνεται κοιμάται όρθιος
Ναι αλλά υπάρχουν ειδικοί για αυτόν τον σκοπό. Ψυχολόγοι, ψυχίατροι.
Άλλο να υπάρχει μια υγιής σχέση και να έχεις στήριξη από τον σύντροφο σου και άλλο να λες ότι μένεις μαζί του επειδή σε στηρίζει.
Από ότι κατάλαβα δεν έχεις στηρίξει από την οικογένεια σου? Δεν έχεις κάποιον άλλον εκτός του συντρόφου σου?
Αφου δεν εξαρτάσαι οικονομικά απο αυτόν, υπάρχουν ομάδες στήριξης αναλόγως την ασθένεια που έχεις υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι για ψυχολογική υποστήριξη. Το έχεις ψάξει?