Γιατι εκεινη δεν εχει τα μεσα και δεν εχει κανεναν ενω εγω που τα ειχα και τα εχω δεν τα αξιοποιησα και τα σπαταλησα δεν τη βοηθησα να βγει απο αυτο.Ειτε θα γυριζε στο χωριο να την ξευτιληζουν ειτε θα πεθαινε μεσα στμε 4 τοιχους..
Printable View
Τώρα ακριβώς τι θέλεις να δικαιολόγησεις!? Δεν έχω καταλάβει πραγματικά ποιον κατηγορείς, στο πρώτο μήνυμα σου την κατηγορείς και τώρα την δικαιολογείς
Και εγώ δουλεύω από τα 18 μου δνε έχω βοήθεια από κανέναν και ούτε πρόκειται να έχω αλλά δεν βρήκα ένα γκομενο να μου πληρώνει όλα τα έξοδα και εγώ να κάθομαι απαθής περιμένοντας να αλλάξουν μαγικά τα πράγματα. Θεωρείς ότι μόνο για αυτήν είναι δύσκολη η ζωή? Για όλους είναι αλλά κάποιοι απλά δεν τα παρατάνε.
Μαλλον δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα. Μιλάμε για μια γυναίκα 42 χρόνων, όχι μία κοπελίτσα 17 18
Μη νομιζεις οτι και το δικο μου το μυαλο ειναι στη θεση του απολυτα εχω μπει σε μια λουπα και δεν ξερω τι να κανω πλεον..
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι εχει καποια μορφη καταθλιψης και οτι απλα ο καθενας πρεπει να παει σε εναν ψυχολογο να λυσει τα θεματα του οποια και αν ειναι αυτα..
Εχω καταντησει-μου εχει "περαστει" οτι εαν παθει κατι η οτιδηποτε οτι ο υπευθυνος ειμαι εγω
Όταν μιλάμε για ενηλίκους ανθρώπους ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατο του, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον ευατο σου ότι και αν συμβεί, δεν είσαι ο κηδεμόνα της, η σχέση της είσαι και έτσι πρέπει να φέρεσαι..
Μου φαίνεται πολύ παράξενο ότι εννω λες ότι αυτή η κατάσταση είναι χρονιά και ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ψυχολογικά καλά δεν της έχεις ποτέ ποτέ για ψυχολόγο και συνεχίζετε να είστε μαζί σε μια άρρωστη κατάσταση.
Πάντως εγώ δεν σε βλέπω για ανεύθυνο, ευθυνόφοβο κτλ. Το αντίθετο, έχεις αναλάβει μια ευθύνη που δεν είναι δική σου. Και μου κανε εντύπωση που την ίδια ευθύνη ένιωσες και με την μάνα σου, ότι έπρεπε να μείνεις μαζί της μετά τον θάνατο του πατέρα σου και να την στηρίξεις.
Εσύ είσαι θετικός στην ψυχοθεραπεία; Θα πήγαινες σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη;
καλησπερα.
πως συμβιβαζεται το να λες οτι ειναι περηφανος ανθρωπος και δεν ζηταει λεφτα απο πουθενα, οταν δεχεται επι τοσα χρονια να της πληρωνεις τα παντα;
γενικα, περα απο την ανεργια της, πως προεκυψε αυτο;
της ειχες ζητησει εσυ να μην δουλευει;
ειχατε καποιο πλανο συμβιωσης η γαμου ας πουμε οπου της ειχες πει οτι δεν χρειαζεται να δουλευει γιατι εχεις λεφτα εσυ;
αν τιποτε τετοιο δεν εχει συμβει, πως γινεται να σου λεει οτι δεν προσφερεις τπτ οταν προσφερεις τοσα χρονια τα χρηματα για να ζει;
και γιατι κακολογει μονο εσενα που δεν δουλευεις;
εχει καποια αποψη οτι οι γυναικες δεν πρεπει να δουλευουν αν εχουν συντροφο, η εχετε κανει τετοιου ειδους ξεκαθαρισμα;
αν οχι δεν μου φαινεται μονο υπερβολικο, αλλα και παραλογο και καπου δεν μου κολλαει ολη αυτη η συζητηση...
επισης, αν δεν γινομαι αδιακριτη, πως εχεις χρηματα εφοσον τοσο καιρο δεν εργαζεσαι και μαλιστα δινεις και στον τζογο;
ειναι ατελειωτα αυτα τα χρηματα η κινδυνευουν να σωθουν;
και τελικα, θα ηθελα να μου πεις, ποιο ειναι το ιδανικο σου ζητουμενο απο εδω και περα απο αυτην την σχεση και ποιο ειναι το δικο της;
πχ, θελεις να συζησετε; να παντρευτειτε; να χωρισετε ; τι;;
εκεινη αντιστοιχα τι θελει; να βρεις δουλεια; να την παντρευτεις; να κοψεις τον τζογο; τι;;
φιλε αν ειναι το κοριτσι που ξερω ειναι φοβερο κατι το ανεπαναληπτο κι ειχε προβλημα με τον τροπο που μεγαλωσε το κοριτσι ειναι πανεμορφο νταρντανα και ψηλη ειδε σημερα εναν απο οικογενεια κι εκλαιγε γτ ειναι κατα πολυ καλυτερη του εμφανισιακα και ιση σε ολα εγω την ξερω γτ εγω μικροσ δουλευα στα χωραφια κι ενω πηρα πτυχιο τει μηχανικοσ παλι στα χωραφια δουλευω για 15 ευρω ενω μπορουσα να δουλευω κανονικα τωρα γιατι δε μεγαλωσε με τουσ γονεισ τησ ασ πουμε στην επαρχια κοβουνε κωλουσ δεν παιζουν αυτα
για οσουσ νομιζουν οτι σκορπαω λεφτα παιρνω 15 ευρω δε φτανουν για τιποτα ο πατερασ μου εχει λεφτα ο αδερφοσ μου εχει λεφτα ο θειοσ μου εχει λεφτα αυτοι ολοι δε με γουσταρουν και με εχουν σκλαβο για 15 ευρω και μενα μου τι δινει και τα ξοδευω ολα πινω και τα καφεδακια μου παιρνω και κανα ρουχο αυτα καπνιζω κι ολα τι να κανω με 15 ευρω
για σασ που δεν ξερετε στη δουλεια παμε και οι δυο αλλα δεν μπορουμε να δουλεψουμε λογω ψυχολογιασ κι εγω ωσ πιο σκληροσ αφηνω και κανα μπουρμπουρι γιατι εγω ενα πιατο φαι το εχω κι ενα κρεβατι επισησ πηγα και στρατο οποτε μπορω να επιβιωσω καπωσ
το κοριτσι το λατρευω
Εγω προσφερθηκα και της ειπα οτι θα σε βοηθησω οσο χρειαστει μεχρι να βρεις δουλεια εκεινη δεν ηθελε με τιποτα.
Φταιω κι εγω μαλλον γιατι δεν τα αναλυω ολα με τον γραπτο λογο.εχω δωσει υποσχεσεις τις οποιες δεν τηρησα με συνεπεια να δενεται με αυτες και οταν δεν γινονται πραξη να απογοητευεται (πχ κανε υπομονη του χρονου θα ειμαστε καλα και θα ειμαστε μαζι στο σπιτι μας κλπ)
Χρηματα υπαρχουν απο παθητικα εισοδηματα και απο τον τζογο με μεγαλες αυξομοιωσεις κατα καιρους χωρις ομως να μου δημιουργει αυτο προβλημσ στη δικη μου καθημερινοτητα αλλα να μην μπορει να το καταλαβει και να της δημιουργει ανασφαλεια.
Να υπαρχει ηρεμια και να ειμαστε καλα μαζι θελω αλλα δεν ξερω πως μπορω να το επιτυχω.
Κι εκεινη λεει το ιδιο θελει
please... απο τον τζογο ΔΕΝ ειναι τα εισοδηματα. απο τον τζογο ειναι μονο η χασουρα, "με αυξομειωσεις" οπως λες κι εσυ...
προφανως τα εισοδηματα αντεχουν για να ζειτε και να πετας και στην μαυρη τρυπα που λεγεται τζογος, χωρις να πεινασετε.
ευχομαι να ειναι παντα ετσι (να μην πεινατε δηλαδη, οχι να συνεχισεις τον τζογο).
περα απο αυτο, λες θελεις να ειστε καλα με ηρεμια.
να ειστε πως καλα, δηλαδη; να ειστε ηρεμα οπως ζειτε και τωρα, μακρια και αγαπημενοι ή να ειστε μαζι;
και με τις υποσχεσεις που δεν τηρησες τι σκοπευεις να κανεις; να τις τηρησεις η να τις ξεχασετε;
αυτα πρεπει να τα ξεκαθαρισεις μεσα σου και να τα ξεκαθαρισεις και σε εκεινην, ειτε για να κανει υπομονη, ειτε για να το παρει αποφαση και να μην περιμενει αυτα που υποσχεσαι.
την βοηθησες να βρει καποια δουλεια;
ειστε και οι δυο σε μια παθητικοτητα και δεν μπορειτε να βγειτε.
εκεινης της την δημιουργει η ανεργια και η στασιμοτητα ενος συντροφου που ειναι παραδομενος στον τζογο και δεν τηρει τις υποσχεσεις του , ουτε εχει στοχους και σχεδια για το μελλον, εσενα σου την δημιουργει το ιδιο το αδιεξοδο του τζογου...
για μενα χρειαζεστε και οι δυο ψυχοθεραπεια μπας και ξεβαλτωσετε..
ρεμ καταλαβεσ τι κουμασι ειναι αλλα εχει απιστευτεσ επικοινωνιακεσ δεξιοτητεσ και ειναι πανεμορφη μπορω να περασω οσο χρονο θελει χρονια μηνεσ συζητωντασ και πινοντασ καφεδακι η παντρεια ειναι ρισκο τα παιδια ξενερωμα τη βλεπω σαν ανθρωπο και τη λατρευω λεφτα εγω δεν εχω αμα βρει να μασ πει να τα φαμε δεν ξερω παρελθον μου πανε κατι χαζα οτι ειναι απο το λονδινο κι εγω ειμαι απο την αλανα στην αλανα ο καλυτεροσ ηταν ο διαβολοσ 7 χρονια παιζαμε ξυλο ντεμεκ παιζαμε μπαλλα ωσ παιδι τουσ αγαπησα οποτε ασ ειναι απο το λονδινο αν εβλεπεσ πωσ ηταν τα παιδια τοτε που εγω επρεπε να επιβιωσω κι ημουνα παναγια θα λεγεσ οτι αυτη ειναι αγγελοσ στρατο ειχαμε κατι αλλουσ τα καλικαντζαρακια μπροστα τουσ ητανε καθηγητεσ πανεπιστημιου πιασαμε πατο βρηκαμε αμυνεσ και συνεχισαμε μετα απο αγωνα ανεβηκε το επιπεδο και τωρα εμεισ οι φτωχοι ειμαστε ισοι με αυτουσ το κοριτσι παντωσ ειναι πραγματικα πανεμορφο σε συγκριση λοιπον με την αλανα τωρα ειναι ολα παιδικη χαρα ειδικα τα κοριτσια ειναι κι ομορφα και καυλερα οι αλλοι και χαλιαμουτρεσ και δε μιλουσαν και δε φεροταν και καλα
εν κατακλειδι ασ ειναι απο οπου θελουν ασ καναν οτι θελουν τισ λατρευω τισ εκτιμαω μονο να μην ειναι πλουσιοπαιδα εκει θα πω οτι με ξεγελασαν κι αν ειναι το καλο που τουσ θελω να κοροιδευουν τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο αυτα