Λιγη ξηροτητα βλεπω. Αν πλενεις πιατα να φορας γαντια.Τα σημαδακια δεν ειναι τιποτα.
Printable View
Σκνιπα δεν ξερω, αλλά έχω κατοικίδια και παρατήρησα ότι έχει ψύλλους στην αυλή,λόγω των θεμάτων υγείας μου δεν έχω μπορέσει να ψεκασω γιατί δεν πάω συχνά στο σπίτι μου πλεον. Λες να με τσίμπησαν ψύλλοι; Παίζει να έχω κολλήσει lyme?
Το έβγαλε ακατάλληλο λόγω του δαχτύλου μάλλον, χαχα.
Έβγαλα όμως και πετεχεια στο πόδι , είναι τουλάχιστον δέκα μικρά σπυράκια και η πετεχεια είναι ένδειξη καρδιακής ασθένειας. Χθες το βράδυ με έπιαναν συνέχεια μουδιάσματα στο αριστερό χέρι και πόνος στο κόκκαλο. Και δεν ήμουν αγχωμενος. Καψίματα κλπ. Πήγαινε και στην ωμοπλάτη. Υπάρχει περίπτωση να είναι μυϊκοί; Όταν πιεσω τα πλευρά μου και το κόκκαλο στη μέση πονάω, μου είπε και ο γαστρεντελογος ότι ίσως είναι μυϊκό, αλλά αυτά τα καψίματα και τα μουδιασματα αποκλειστικά στο αριστερό, με αγχωνουν.
Μπιλ, μου είχε πει ο γιατρός ότι θα μου την γράψει αλλά τώρα δεν θέλει. Θα πρέπει να πάω σε άλλο καρδιολογο. Αλλά λένε ότι δεν δικαιολογείται να μου γράψουν τέτοια εξέταση. Εγώ θα ήθελα να την κάνω, αλλά παράλληλα θεωρώ ότι έχω κολλήσει κάποιον ιό ίσως,ή έχω φλεβική ανεπάρκεια και τα δημουργει όλα αυτά.
Ψύλλοι ναι μπορεί να σε τσίμπησαν, νόσο του lyme λίγο δύσκολο να έχεις και έχει και διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που περιγράφεις.
Πως έβγαλες ακριβώς το συμπέρασμα ότι είναι πετειχια αυτά που έβγαλες? Μόνο ένας δερματολόγος μπορεί να στο επιβεβαιώσει αυτό. Και τα πετειχια δεν είναι ένδειξη μόνο καρδιακής ασθένειας αλλά και άλλων, εσύ όμως γιατί κολλάς εκεί?
Φτάνει Αντώνη και με τις εξετάσεις και με τους γιατρούς και με τα συμπτώματα..
Υπάρχει λόγος που ο γιατρός δεν σου γράφει να την κάνεις. Σκέψου ότι για να σου το είπε ο γιατρος κάτι παραπάνω ξέρει.Μην κάνεις τον γιατρό, δεν μπορείς να βρίσκεις ασθένειες και συμπτώματα ενώ δεν υπάρχουν.
Κάθε μέρα και κάτι ακόμη παρουσιάζεις μια καρδιά, μια παλμούς, μια μυικους πόνους, μια ιό.
Αντώνη,
Στο τέλος θα χρεωκοπησει το δημόσιο σύστημα Υγείας, και θα το πληρώνουν οι υπόλοιποι!
Αντώνη καλό είναι να σταματήσεις δια πυρός και σιδήρου τις αναζητήσεις στο ιντερνετ σχετικά με το τί μπορεί να σημαίνει το κάθε σύμπτωμα ή σημάδι. Άσε τα "μπορεί να έχω" και δες την πραγματικότητα, το τί πραγματικά έχεις.
Πού βρίσκεται αυτή η πραγματικότητα? Στις αναρίθμητες εξετάσεις που έκανες τις τελευταίες 30 μέρες τουλάχιστον, και σου δείχνουν με το νί και με το σίγμα τί λέει το σώμα σου. Ότι δηλαδή δεν έχεις καρδιά, ούτε λοίμωξη, ούτε τίποτα άλλο. Τέλος.
Προσπάθησε με τη βοήθεια ενός γιατρού να ελέγξεις αυτά τα ιδεοψυχαναγκαστικά με μια κατάλληλη αγωγή. Αν παίρνεις ήδη, προφανώς δεν κάνει απολύτως τίποτα και πρέπει να την αλλάξεις.
Δεν έχει καμία σχέση με άγχος όλο αυτό. Ξέρω το σώμα μου και τον εαυτό μου. Βγάζω προοδευτικά πετεχεια σε διάφορα σημεία του σώματος. Έχω σταθερά συμπτωματα εδώ και ένα μήνα. Δεν είμαι ούτε τρελός ούτε ανόητος. Πολλοί γιατροί δεν σε αξιολογούν ως σύνολο. Ένα τυχαίο εύρημα που δεν είχα πριν, αν δεν είναι αρκετά "σοβαρό" το αφήνουν στην άκρη. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ψυχολογία. Είμαι με διάρροια, με δερματικά εξανθήματα ,με κόπωση. Προφανώς θα έπρεπε να μου είχαν δώσει κάποια αντιβίωση έστω και προληπτικά εφόσον δεν φαίνεται να ξεπερνιέται το πρόβλημα. Έχω ξοδέψει ένα κάρο λεφτά λόγω της ανικανότητας κάποιων και των εύκολων λύσεων "άγχος είναι". Ε δεν είναι. Ξέρω τον εαυτό μου. Θα είχα καθυσυχαστει με τόσες εξετάσεις. Δεν φεύγουν τα συμπτώματα όμως. Δεν πα να έχω υπέροχη διάθεση,δεν φεύγουν τα συμπτώματα. Δεν πα να παίρνω ζαναξ, δεν φεύγουν τα συμπτώματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον σωστό γιατρό. Και δυστυχώς υποφέρω και συνεχίζει προοδευτικά το όλο θέμα.
Αντώνη, μιλάμε για ιατρούς με πτυχία, με μεταπτυχιακά, με αγροτικό, που έχουν ανοίξει πτώματα σε νεκροτομεία, δεν παίρνεις τόσο εύκολα πτυχίο στη ιατρική. Δεν μπορεί να είναι όλοι οι γιατροί που εσύ είδες ανίκανοι, αυτά δεν γίνονται ούτε σε τούρκικα σήριαλ. Ειδικά αφού πλήρωσες τόσα πολλά λεφτά, απευθύνθηκες στον ιδιωτικό τομέα, μια μεγάλη μπίζνα όπου ισχύει το "ο θάνατός σου ζωή μου". Η μάνα μου που είχε προχωρημένο καρκίνο, και από κάποια στιγμή και έπειτα απευθυνθήκαμε στον ιδιωτικό τομέα, -βλακεία μας- μας ξεπουπούλιασαν κανονικά. Σε εσένα δεν βρήκαν κάτι το παθολογικό, επειδή δεν έχεις κάτι, και σε έστειλαν σπίτι σου. Δεν θα έχαναν έναν τόσο καλό πελάτη με τόσα προβλήματα υγείας.
Έχεις διάρροια? Φάει ρύζι γλασέ. Δεν καθησυχάζεσαι με τόσες εξετάσεις επειδή δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα ιδεοψυχαναγκαστικά που έχουν πάρει το πάνω χέρι.
Προφανώς το ζανάξ δεν σου κάνει τίποτα. Ίσως να έχεις θέμα με μια ορμόνη την σεροτονίνη και να χρειάζεται να ρυθμιστεί με ένα κατάλληλο χαπάκι ώστε να δεις την πραγματικότητα όπως πραγματικά είναι. Επειδη τώρα, σόρυ αν είμαι ευθύς, αλλά δεν είσαι σε θέση να την δεις.
Αν μένεις Αθήνα, το Αιγηνήτιο αν και ερείπιο σαν κτίριο, έχει ένα τέλειο ψυχιατρικό που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Μόλις έχει εφημερία, βάλε σε ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ ή βαλίτσα όλες τις εξετάσεις που έχεις κάνει (αν χωράνε) και πήγαινε και πες τους "παιδιά, όοοοοοοολες αυτές τις εξετάσεις που έκανα τον τελευταίο μήνα δείχνουν οτι δεν έχω τίποτα, αλλά εγώ πιστέυω οτι όλοι αυτοί οι γιατροί είναι ανίκανοι, και πιστεύω οτι έχω ισχαιμία, ενδοκαρδίτιδα, περίνοια και υποφέρω". Αυτοί θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.
Το εχω σκεφτεί να νοσηλευτω. Γιατρούς έχει και εκεί, τουλάχιστον θα με παρακολουθουν. Αλλά δεν μενω Αθήνα,μενω σε νησί. Εκεί ψυχιατρική το νοσοκομείο,δεν ξέρω όμως τι πρεπει να κάνεις για να μπεις οικειοθελώς.
Φιλε δεν διαφωνω, πριν μερικούς μήνες θα με ελεγα τα ίδια, αλλά αυτά δεν είναι ψυχολογικό. Εχω και χαμηλά αιματοπεταλεια εκτός των άλλων, μπορει να έχω θρομβοπενια. Αλλά λόγω ηλικίας/κλινικής εικονας (καθιστός που με εξετάζουν είμαι οκ) ,έλλειψη παραγόντων κινδύνου κλπ κλπ,θεωρούν ότι δεν συμβαίνει το χειρότερο σενάριο, αλλά είμαι απλα τρελος.
δεν υπάρχει λόγος να μπεις οικειοθελώς σε νοσοκομείο. Πήγαινε στο ιατρό, όταν σε εξετάσει, ζήτα να είσαι όρθιος επειδή τότε καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά. Η λύση μπορεί να βρίσκεται σε ένα πολύ μικρό χαπάκι που θα παίρνεις κάθε μέρα και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και ήρεμα. Τώρα δεν είσαι σε θέση να το δεις, αυτό δεν σημαίνει οτι είσαι και για εγκλεισμό, απλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχίατρο. Βρίσκεσαι σε διαρκή υπερένταση και αν ηρεμήσεις ψυχικά, το σώμα θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω για να ισορροπήσει. Εγώ για παράδειγμα μέχρι πριν δύο μέρες περπατούσα και με έπιανε ζαλάδα, εξάντληση, ταχυπαλμία, σκέφτηκα οτι ίσως έχω καρδιακή ανεπάρκεια, και αυτό με έκανε να νοιώσω ακόμα χειρότερα. Το θέμα που με απασχολούσε και με είχε ρίξει τόσο κάτω λύθηκε ως δια μαγείας, και αμέσως σταμάτησαν όλα τα παραπάνω συμπτώματα. Τώρα όλη αυτή η υπερένταση που είχε μαζευτεί τόσο καιρό, μου φέρνει νύστα, φυσικό, και θα πέσω να κοιμηθώ. Μέχρι να με στενοχωρήσει κάτι άλλο και να αρχίσουν πάλι οι ζαλάδες κλπ. Ίσως χρειάζομαι και εγώ κάτι, κάποιο λεξοτανίλ ωστε να το ελέγχω, Εσύ όμως χρειάζεσαι άμεσα βοήθεια, είναι κρίμα να υποφέρεις τόσο πολύ χωρίς να υπάρχει κάτι το παθολογικό όπως έδειξαν χίλιες μύριες εξετάσεις.
Αντώνη στο λέμε συνέχεια ότι όσο καλή και να είναι η κλινική σου εικόνα και να έχεις και γερό ανοσοποιητικο 20 γιατροί και δεκάδες εξετάσεις μετά θα είχε βρεθεί αυτό που έχεις. Θα είχε όνομα θα στο είχαν πει και θα είχες αρχίσει αγωγή.
Οι γιατροί δεν μπορούν να ρισκάρουν αφήνοντας έναν ασθενή έτσι ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σου έλεγαν ότι είναι απλό άγχος και να μην δίνεις σημασία στα συμπτώματα άμα πίστευαν ότι υπάρχει κάτι.
Είσαι νέο παιδί από ότι κατάλαβα, δεν είναι κρίμα να έχεις φτάσει σε μια κατάσταση να θέλεις να μπεις μόνος σου σε μια ψυχιατρική κλινική ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα? Οι κλινικές είναι για άλλες περιπτώσεις όχι την δική σου, άσε που πιστεύω ότι η νοσηλεία θα σε κάνει χειρότερα στην ψυχολογική κατάσταση που είσαι.
Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο συζήτησε μαζί του το γίνεται, ξεκίνησε και μια αγωγή και θα νιώσεις καλύτερα με τον καιρό.
Ταυτόχρονα μην αφήνεις τα συμπτώματα να σε καταβάλλουν, συνέχισε την καθημερινότητα σου.
Δεν είμαι τόσο νέος,είμαι τριάντα. Και έχω συμπτωματα που δεν είχα πριν .
Πήρα πριν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου που έχουμε εδώ, τους λέω "θέλω να μαθω ποια είναι η διαδικασία για να νοσηλευτεί καποιος" μου απανταει να παρω στην αστυνομία γιατί προφανώς νόμιζε ότι θέλω για καποιον τρίτο, διευκρινίζω ότι προκειται για μένα και ότι θέλω να νοσηλευτω οικειοθελώς και μου έκλεισαν το τηλέφωνο στα μουτρα.