bonjourrrrrrrrrrr!
Printable View
bonjourrrrrrrrrrr!
bonjour
εμαθες και γαλλικα εσυ?
:cool:
Ψιλοχαλια ο καιρος, αλλα δεν μου χαλαει καθολου τη διαθεση, εχω κανονησει ηδη και γεμισα τη μερα μου ...!! Δεν το βαζω κατω αλλο, τερμα...
Μολις γυρισα, καλουτσικα πηγε η μερα, σιγουρα ανανεωθηκα λιγακι , δεν εκλαψα καθολου ολη μερα, παρα μονο τωρα που γυρισα και αρχιζω να πεφτω λιγακι παλι..
Βημα βημα θα κανω καθε μερα..
Κ θα ερθει η ωρα που θα περασει ο πονος..
Που θα παει.. θα ερθει..
υπομονη...Κ ολα θα πανε καλα!!
γεια σας κ από εμένα...
alexloukoumaki θα σου μιλήσω από την απέναντι όχθη...
Έκανα το λάθος κ τον χώρισα σε μία φάση που είχαμε μία κρίση μετά από 8.5 χρόνια σχέσης...
γνώρισα κάποιον άλλο κ τα διέλυσα όλα! του είπα κ την αλήθεια κ αυτό τον πλήγωσε αφάνταστα το σύντροφό μου.
alexloukoumaki το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσει. Αν πραγματικά σε αγαπούσε θα βαράει το κεφάλι του κάποια στιγμή όπως το έκανα εγώ αλλά τότε θα είναι αργά...
Έχουν περάσει 9 μήνες που χώρισα με έναν άνθρωπο που με λάτρευε...τα έχω κάνει σκατά στη ζωή μου πια. Είμαι με τον νέο αλλά το μυαλό μου είναι στη παλιά ζωή που είχα... στη γλυκιά συνήθεια τόσων ετών, στη ζωή που είχα κτίσει με τόσα πράγματα κ εμπειρίες....
Κοίτα να είσαι καλά και να προχωρήσεις μπροστά. Βγαίνε έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποια στιγμή θα νιώσεις έτοιμη για κάτι καλύτερο... κάτι που θα εκτιμήσει ΕΣΕΝΑ!!!
πρεπει να καταλαβουμε οτι οποιοσ παιζει με τη φωτια μπορει να ζεσταθει αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να καιει!
το καψιμο περναει με τον καιρο επουλωνεται η πληγη αλλα το σημαδι μενει αλλα δεν ποναει ......
τα χω περασει και γω και ξερω πως ειναι αλλα τωρα πια ειναι μια πικρη αναμνηση.....οι σχεσεις πανε και ερχονται οι φιλοι οι καλοι μενουν!!!
γιαυτο ποτε μη χαθειτε απο φιλους αν κανετε μια σχεση....συνιστω υπομονη, δυναμη και εξαρση του εγωισμου στο επακρο και αγωνας οχι γιαυτους που μας πληγωσαν....αλλα για τη φουκαριαρα την ψυχουλα μας!!
Να σαι καλα φιλη μου...
Ηδη μου εστειλε σημερα με email καλημερα.. και καλη βδομαδα .. Απο μονος του μετα απο τοσο καιρο ...
Νιωθω οτι αρχιζω να του λειπω..
Και χαρηκα τοσο πολυ για αυτο, ημουν μες στη τρελη χαρα ολη την ημερα.. Δεν τον θελω πισω , οχι .. Ακομα και να γυρισει δεν προκειται ποτε να τον δεχτω πισω μετα απο αυτο που εκανε..
Χαρηκα επειδη ειχα δικιο σε αυτο που ειπα... Η καλυτερη εκδικηση ξεκιναει τωρα... Που δεν εχει εμενα..
Εμενα που αγαπουσα τοσο πολυ, που του εδωσα τα παντα , ολη την καρδια μου , τον νοιαζομουν με ολο μου το ειναι ... τον λατρευα..
Αγαπητη μ sun_again ,
Ησουν αληθινη με αυτον τον ανθρωπο, τον αφησες ΑΛΛΑ δεν τον κοροιδεψες ποτε... Του ειπες την αληθεια , ηθελες να κανεις κατι αλλο στη ζωη σου ... Θα μπορουσες να κανεις κατι παραλληλα , ομως εσυ εξηγηθηκες τιμια..
Εδω εχουμε να κανουμε με πολυ μεγαλο υποκριτη... Ασε μην τα θυμαμαι ξανα κ πεσει η ψυχολογια μου.
Εχεις απολυτο δικιο παντως που ειπες οτι αργα η γρηγορα θα το μετανιωσει... Και ειλικρινα καμια αλλη δεν θα κανει τοσα κ δεν θα νοιαστει οσο εγω..
Ομως θαναι αργα.. Ηδη ειναι πολυ αργα..
Κ αρχιζω να σηκωνομαι κ παλι στα ποδια μου γιατι τον νιωθω, οτι ηδη αρχιζει να μετανιωνει..
Σευχαριστω φιλη μου ,
μου εδωσες κουραγιο..!!
Σε φιλω