Και τι μπορεί να είναι?
Printable View
Τι πέρασες εσύ με γαστρεντερολογικα? Ρε συ είσαι πολύ μικρή για να πας μέσα σε ένα 6μηνο πάλι για μαγνητική. Είχα τρομερούς πονοκεφάλους και έλεγα πονάει το κεφάλι μ έκανα το λάθος και έμπαινα στο Google και διάβαζα τα χειρότερα και γινόμουν ακόμα πιο χάλια. Μην δίνεις απλά σημασία.,και θα φύγει
Ειχα διάρροια μετα δυσκοιλιότητα
Μετα το αντίστροφο
Ακουγα συνέχεια τη κοιλαι μου να γουργουριζει ολη την ωρα
Πονούσε το στομαχι μου πολυ
Γενικα διάφορα
Δε ξερω εχω ανησυχήσει με το κεφαλι μου παλι πφφφφ
Πηρα ibutin
Ναι ειχα παει σε γαστρεντερολογο
Μου πέρασε οταν βρηκα κατι αλλο να ασχοληθώ
Χαχαχχα
Αγχος αγχος αγχος αγχος αγχος
Σου έχω πει την θεραπεία που εκανα. Στην αρχή της κατάθλιψης μου το στομάχι μου ήταν χάλια. Δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Ακόμη και οι μυρωδιές με ενοχλούσαν στο στομάχι. Και όλα ήταν καθαρά άγχος.. Κάθε πρωί έπινα nexium και απόγευμα librax. Αυτό με ηρεμουσε..
Κόπηκε μαχαίρι όταν άρχισα ψυχοθεραπεία, άρχισα θεραπεία με ομοιοπαθητικα (για το στομάχι), σταμάτησα το γάλα με λαχτοζη.. Αυταααααα
Μηηηηπως να βάλουμε στο πρόγραμμα και ένα καλό ψυχολόγο; ο συνδυασμός θα δεις ότι θα κάνει θαύματα.. Αφού ξέρεις τι είναι. Τι συμβαίνει.
Έκανα με αλάτι.. Και μετά με ιγνατια για κρίσεις πανικού και μετά ψευδαργυρο αλλά το σταμάτησα.
Ο κάθε άνθρωπος όμως παίρνει αυτό που του ταιριάζει. Αν μπεις Google και διαβάσεις για το αλάτι είναι σαν και περιγράφει εμένα.. Θα πρέπει να πας σε ομοιοπαθητικο να σου βρει αυτό που σου ταιριάζει. Θα του πεις αυτά που νιώθεις και λιγα πράγματα για σένα..
Δεν σου λέω ότι 100% αυτό με βοήθησε.. Αλλά ποοοοση σύμπτωση;