Ναι, δες αν έκανες τρανσαμινάσες, δηλ AST και ALT.
Printable View
Ναι, δες αν έκανες τρανσαμινάσες, δηλ AST και ALT.
οκ σε ευχαριστω!
Νιωθω οτι εχω δηλητηριαστει με την Ολανζαπινη.Δεν ειναι για συντηρηση οπως επαιρνα το abilify ημουν πιο ευδιαθετη.Και γω θελω να διακοψω αυτο το φάρμακο, 2 γιατρινες μου ειπαν ναι οκ σε ενα μηνα θα γινει η αλλαγη. Μια τριτη γιατρος, μου ειπε θα παρει 3-4-5 μηνες. Δεν νιωθω καλα να κανω αλλαγες μες το καλοκαιρι με την ζέστη,θα προσπαθησω ωστόσο να το μειωσω και απο φθινοπωρο καλυτερα.
Bρε Ελενα ξερεις κανα αντιψυχωτικο που να μην ανοιγει την ορεξη ?
Για σενα ρωτας? δεν εχω εμπειρια περα απο ολανζαπινη και αμπιλιφαι. Κοιτα εγω ημουν πολυ αδυνατη ετρωγα παντα οτι ηθελα,απλα με το φαρμακο τρωω μεγαλυτερες μεριδες μπορω να πω. Θελω να ρωτησω την θεματοθετρια πως κοβουμε το χαπι σε 1.25 ή 0.625 γιατι δεν το ξέρω
καλα elenia , σχευχαριστω για την απαντηση .....
Ευχαριστώ.. Έκανα μια αποπειρα να την κοψω απο τα 5mg, και ειχα αυπνια , αγχος , σφιξιμο στο στομαχι , και σφιξιμο στα δοντια.. επανηρθα στα 5mg για να μπορεσω να κοιμηθω αλλα ακομη δεν εχω σταθεροποιηθει.
Βρηκα και κατι γκρουπ στο Facebook που εκει μιλανε για μειωση 10% καθε μηνα η 5% καθε 15 μερες ..
Ευχαριστω Φιλε .. με την αϋπνία τι εκανες ..? το μαγνησιο σε βοηθησε ..? εγω παιρνω γλυκονικο μαγνησιο και δεν ειδα διαφορες .. τι μαγνησιο πηρες..
Λεω να παρω μια λιμα και μια ζυγαρια ακριβειας και να κοβω 5% καθε 15 μερες, η 10% καθε μηνα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Elendar123 !