Originally Posted by
Remedy
καλησπερα.
δεν ξερω τι ακριβως να σου πω ελισσαβετ.
προσωπικα, οταν μια φιλικη σχεση δειχνει να εχει αλλαξει δρομο, να μην συνεννοουμαστε η να γινονται επιθεσεις, να βλεπω φθονο η περιεργες συμπεριφορες για καιρο, εγω κοβω ευκολα. εχω κοψει κι επειδη δεν τελειωνε πουθενα μια μαυριλα και κακοδαιμονια μιας πολυ καλης φιλης που της συμβαινουν πολλα αγχωτικα, φοβαμαι οτι ισως εχει και παθηση συμπεριφορας και δεν ξερω αν βλεπει γιατρο. ολως περιεργως περα απο την ατελειωτη γκινια και μαυριλα, διαπιστωσα οτι οταν τυχαιναν και καλα, τα μαθαινα παντα κατοπιν εορτης. οταν χαλουσαν δηλαδη. τις ατυχιες τις μαθαινα αμεσα... την αγαπω αλλα δεν μπορω την μαυριλα στηνν ζωη μου. ειχα περασει πολλα χρονια ετσι. απομακρυνθηκα τελικα. ευτυχως μενουμε σε αλλη πολη (κοντινη) κι ετσι βρηκα πολλες δικαιολογιες για τον λογο που δεν εχω χρονο..
απο την αλλη σκεφτομαι κι αυτο που λεει ο γιωργος οτι δεν ειναι ισως λυση να κοβουμε οτι μας ενοχλει.
κι ετσι δεν ξερω αν κανω σωστα, αλλα εγω, αυτο κανω...
αν ψειρισεις ολες τις φιλικες σχεσεις ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, καπου μπαζουν... και λεω να εχουν δοκιμαστει, γιατι τα χαχαχουχα και οι αμπελοφιλοσοφιες , δεν ειναι φιλια, ειναι παρεα.
οι φιλιες δοκιμαζονται οταν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα, οταν υπαρχει δυσκολιες, οταν ο αλλος χαιρεται με την χαρα σου, την σχεση σου, η τα λεφτα σου ... αντι να ζηλευει.
αυτο ειναι φιλια, οχι να τα πινουμε και να γελαμε.
για την δικη σου φιλη και κυριως επειδη οι αλλαγες εγιναν μετα την παθηση της, σκεφτομαι οτι ισως πασχει απο κατι που φερνει αυτην την κυκλοθυμια και την επιθετικοτητα. ισως ειναι η ιδια καταθλιψη που ειχε και τοτε, δεν ξερω ακριβως τα συμπτωματα. ισως να λεει καταθλιψη ενω εχει κατι πιο πολυπλοκο.