Originally Posted by
Kwnantia!
Αυτο ειναι κατι που το ειχα σκεφτει αυτες τις ημερες και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να ξερω το λογο που δεν θελουν εκεινη την παρεα και να ακουω αυτα που λενε. Μπορει να μην συμμετεχω ή να καθομαι λιγο πιο μακρια τους ή να μην τις κοιταω, αλλα αυτες οι κακιες που λενε και παλι ακουγονται! Και δεν μπορω να πω οτι δεν ακουσα τιποτα αν με ρωτησει καποια απο αυτες! Απλως επειδη ξερω οτι καμια δεν θα παρει το μερος μου και θα μου την πουν ασχημα αν πω οτι δεν μου αρεσει αυτο που κανετε και να αλλαξουμε θεμα προτιμω να κανω πως δεν συμμετεχω στη κουβεντα τους γιατι θεωρουν τα κοριτσια που κουτσομπολευουν οτι ειναι μεγαλες προσωπικοτητες και οτι δεν πρεπει να τις χασουν απο φιλες. Εγω δεν μπορω να εμπιστευτω καμια απο αυτες πλεον να πω κατι παραπανω γιατι ξερω οτι η μια θα το πει στις υπολοιπες για να γελασουν ή απλως να βρουν μια παραπανω ευκαιρια για να ασχοληθουν μαζι μου! Και το ξερω οτι καμια απο τις 2 παρεες δεν θα με σεβεται επειδη θα λενε οτι ξερω ηδη πολλα και οτι μπορει να τα μεταφερω αλλα δεν εχουν γνωρισει το χαρακτηρα μου και για αυτο λενε αυτες τις φημες οτι ντε και καλα θα πιασω την αλλη παρεα να τους πω ο,τι λενε εκεινες! Αλλα δεν εχουν δικια τους αποψη, ειναι επηρεασμενες απο αυτες που λενε κυριως τις κατινιες!