-
Αν η ψυχιατρος σου είπε να μην κόψεις τα ηρεμιστικά, τότε για εκείνη σίγουρα έχεις κάτι ψυχο-νευρολογικό. Κατανοώ ότι πας σε γιατρό ψυχικής υγείας και θα χορηγήσει φάρμακο, αλλά εφόσον δεν σε πιάνουν 2 ηρεμηστικά γιατί δεν συζητάς μαζί της για κάτι φυτικό? Υπάρχουν και χάπια με φυτικά εκχυλίσματα για να σε ηρεμήσουν. Και μάλιστα πολλοί λένε ότι δρουν πιο γρήγορα από το ζανάξ. Υπάρχουν χάπια ή πόσιμες σταγόνες. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Ρώτησε επίσης αν με τόσο ζαναξ υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει ανθεκτικότητα, άρα όσο και να πάρεις δεν θα σε πιάσει ποτέ.. Τέλος αν με τα φυτικά δεν μπορείς να ηρεμήσεις, ρώτα αν αλληλεπιδρά με ζαναξ. Πχ εμένα μου πρότειναν πασιφλόρα ως φυτικό και μου είπαν πως αν δεν με πιάσει όταν το πάρω μπορώ στα καπάκια να πάρω ζαναξ. Αλλά το φυτικό με βοήθησε τόσο που το σταμάτησα ήδη γιατί είμαι πολύ ήρεμη.
Απ όσο ξέρω ζαναξ με αντιφλεγμονώδες (πχ medrol) μπορείς να πάρεις. Δεν ξέρω φυσικά για πόσο καιρό.. Εγώ μετά την εγχείρησή μου πήρα, ήταν όμως ζαναξ 0,25. Αλλά όπως είπες ρώτησε καλύτερα τον παθολόγο. Η άλλη λύση για τους πόνους που έχει είναι παρακεταμόλη (ντεπόν, 1gram) που σίγουρα επιτρέπεται με ζαναξ.
-
Κάνεις ψυχοθεραπεία ή πας, σου λέει δυο κουβέντες, σου δίνει αγωγή και έξω από την πόρτα; Μακάρι αυτές οι καταστάσεις να περνούσαν απλά με ένα χάπι αγαπητέ, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία παράλληλα. Αν όχι όλα, τουλάχιστον ένα 80% είναι ψυχοσωματικά από το άγχος σου. Κάνε κάτι για αυτό και άσε τις δικαιολογίες.
-
Καλημέρα highlander, ξέρεις ο πόνος στις αρθρώσεις σου μπορεί να είναι και ψυχοσωματικο.. Επειδή απ ότι κατάλαβα 2 μήνες τώρα ζεις με έντονο άγχος, αυτό σε έχει καταβάλει κ ίσως οφείλεται εκεί που νιώθεις κουρασμένος κ πεσμένος... Κ επίσης, αυτό το παθαινω κ εγώ, οταν έρχονται μαζί όλα τα αγχη κ οι φόβοι λειτουργούμε κάπως: νιώθω έτσι, άρα είμαι έτσι. Έτσι κ εσύ λες, νιώθω ετοιμοθάνατος, άρα είμαι ετοιμοθάνατος.. Κουράγιο θέλει κ υπομονή, όλα αυτά που φοβάσαι δεν θα γίνουν, είναι μόνο φόβοι.. Ελπίζω όταν βγουν τα αποτελέσματα να ηρεμήσεις κ εσύ... Στις αιματολογικες εξετάσεις είχες συμπεριλάβει κ βιταμίνες? Πχ B6, B12.. Φυσικά δεν είμαι κάποιος ειδικός για να ξέρω αλλά επειδή έπαιρνες συμπληρώματα κάποτε, όπως είπες, μπορεί ο οργανισμός σου να έχει συνηθίσει κ να μη τα παράγει πλέον μόνος του στα ίδια ποσοστά..
-
Kalhmera. Den kserw ti na sas pw. Akouw tis gnwmes sas Kai tis katanow alla kaneis den einai sto swma mou Gia na katalavei ti pernaw. O ponos pou exw sta kokala Kai stis arthrwseis einai les Kai se varane me ropalo Kai kuriws sto stithos Kai pisw apo thn plath Kai shmera eidika exw Kai duskolia sth kataposh Kai thn anapnoh. Tha prospathisw na parw Kati San depon shmera I Kati antiflegmonwdes an epitrepete na dw an me voithisei giati xthes Pali den koimithika apo toys ponous parolo pou pernw to seroquel Kai to zanax. Tha pw na ta stamatisw sth giatro mou I na mou ta allaksei afou den vlepw diafora. Oson afora tin b6 Kai tin b12 nomizw den ekana alla thumamai Gia tin b12 palia oti itan upsilh. Twra afto den kserw an afto pezei megalo rolo ston organismo mou.
-
Τι εξετασεις είναι αυτές που έκανες για τα αυτοανοσα; Δώσε καποιες πληροφοριες γιατί το ψαχνω κι εγώ.
Οσον αφορά το θέμα σου, καταρχάς προσεξε τι παιρνεις γιατί αυτά τα σκευασματα θα σου δημιουργήσουν σίγουρα θέμα καποια στιγμή, αν δεν στο έχουν δημιουργήσει ήδη. Υπερηχο για να δεις συκώτι κλπ,έχεις κανει φανταζομαι. Αλλά και η δόση των αγχολυτικων που παιρνεις είναι μεγάλη. Ισως να πας παλι στον ψυχίατρο να σου ρυθμίσει τις δόσεις και θα σε βοηθήσει να τα κοψεις και να αλλάξεις αγωγή.
-
Twra den kserw akrivws ti eksetaseis itan aftes pou mou egrapse Gia ta aftoanosa alla sigoura einai poly eidikes afou kostizan peripou 300 evrw alla Mia pou parathrisa itan legotan anososfairinh IgM Gia to sundromo gullien barre.
-
Highlander όλοι οι πόνοι που λες θυμίζουν στον καθένα μας κάτι από άγχος, στρες, πανικό. Κι εγώ όταν έχω αγχος έχω πόνο στο στήθος είτε αριστερά είτε και στις δύο πλευρές. Φοβάμαι ότι μου κόβεται η ανάσα δεν μου φτάνει ο αέρας, δεν μπορώ να καταπιώ, φοβάμαι ότι θα πνιγώ κλπ..Μην αγχώνεσαι. Καμία τεχνική χαλάρωσης με αναπνοές έχεις δοκιμάσει? Εφόσον το ζαναξ δεν σε πιανει..
-
Υπερηχο άνω κοιλιάς έχεις κανει;
-
Paidia pote den eipa oti Ola afta pou parathetete den exoun Mia dosh anxos panw mou alla afto pou prospathw na sas eksigisw einai oti den einai mono anxos. Prin tin antiviwsh Kai to emvolio pou ekana den ta eixa afta.isws uphrxe kapio provlima apo prin logw twn sublirwmarwn Kai twn anavolikwn ta opoia mporei na alilepidrasan
sto muoskeletiko Kai anosopoitiko mou sustima. Oi ponoi pou sas perigrafw den einai sto mualo mou, einai alithinoi Kai Gia afto isws ta farmaka tis psuxiatrou na min voithane dioti isws uparxei Kai pathologiko aitio sth mesh. Perimenw tis eidikes eksetaseis Kai an exw Kati ektos toy anxous Tha to deiksoun.
-
Nai ekana prin Ena mhna peripou
-
Μπορει να έκανες αλλεργική αντιδραση. Οταν παιρνεις ένα φάρμακο και βλεπεις ότι αντιδρας με διαρροιες κλπ,προφανως κάτι σε πειραξε.
Μυοσκελετικα δεν παιζει να έχεις καποιο χρόνιο πρόβλημα που να δημιουργει αυτά τα συμπτώματα;
-
Nai afto pistevw Kai egw oti I h antiviwsh ekane allergikh antidrash Kai erikse ton organismo mou Kai to emvolio to epideinwse kai erikse to anosopoitiko Kai me xtupise sta kokala. Sunithws ta aftoanwsa xtupane stis arthrwseis Kai sta nevra, Gia afto fovame oti isws exw kapio sovaro aftoanoso giati afth h kopwsh Kai aftos o ponos an itan Kati apo anxos Tha mou eixe perasei 2 mhnes twra.
-
Η αντίδραση περναει,δεν θα κρατουσε τόσο μεγάλο διάστημα. Περιμενε τις εξετάσεις και βλεπεις. Αν ήταν κάτι σοβαρό θα το βλεπαν στη crp σου, αν ήταν δλδ φλεγμονή. Κι εγώ τα ίδια έχω και χειροτερα και δεν βρισκω ακρη,είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό γιατρό. Απο κει και περα, ρύθμισε καπως το θέμα με τα ηρεμιστικα. Και αυτά απο μόνα τους μπορει να σου κάνουν συμπτωματα σε συχνή/μεγάλη δόση.
-
Den kserw Antoni eimai xalia Kai exw aganaktisei Kai den vriksw akrh Kai oloi nomizoun oti einai psuxologiko Kai oti pezw theatro. To crp itan fusiologiko mou to eixe grapsei o gastrenerologos na to kanw.vevaia oles tis eksetaseis mou mexri twra tis ekana sto ika logw oti mou eixe lhksei h asfalish alla tis perisoteres tis stelnoun giannena, den nomizw na egine kapio lathos I mperdema stis genikes eksetaseis. Twra tis eidikes anagkastika na tis plirwsw Kai pane Athina se eidiko mikroviologiko.epishs shmera parathrisa oti exw duspnoia Kai vuxa polu Kai exw parei Ena okumetro to opoio mou edeixne 93 enw alles fores eixa panw apo 95, ektos Kai an xalase Kai den einai toso aksiopisto. 30 evrw to Phra.kai epishs pistevw oti ontws ta hremistika xeirotero me kanoun, pistevw ta antiflegmonwnh kalutera Tha me voithisoun. Dioti exw parathrhsei oti I anusuxia, taxukardia Kai o panikos me pianei apo ton pono sta kokala Kai sta nevra
-
Το οξυγόνο και στα επειγοντα εμένα είχε πέσει στα 94 και δεν μου έκαναν τιποτα. Οξυμετρα έχω δυο ,αν τα χέρια σου είναι παγωμένα ή δεν κανει καλη επαφή με το δάχτυλο, δεν μετράει σωστά, αλλά ακόμα και 93 να είναι, δεν θα το αξιολογουσαν, αν πεσει κάτω απο 90 και έχεις δυσπνοια το βλεπουν. Ξαναμετρα το πιο μετα.