καλημέρα κι απο μένα....να κάτσει στ\' αυγα της να της πεις( που λέει και ο κρίνος)....εγω μπορεί να μην είμαι παντρεμένη ακόμα...αλλά είμαι αρραβωνιασμένη και μου προέκυψε κι εμένα ένα πάθος, αλλά δεν γίνεται ούτε μια φορά ούτε μισή..η μια θα γίνουν δύο και οι δύο,22...αν δεν μπορεί να αντισταθεί τώρα, δεν θα μπορεί ούτε μετά την μια φορίτσα......και ποιός μπορεί να ζήσει με τύψεις??? θα μπορεί μετά να κοιμάται ήσυχη τα βράδια δίπλα του?? όχιιιιιιιιιι!!!! εγω δεν θα μπορούσα....πάθη και πειρασμούς θα συναντήσουμε πολλά στο δρόμο μας...το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την ζωή σου για ένα πάθος...η λοξοδρόμηση πόσο θα σου κοστίσει και αν αντέχεις να πληρώσεις το τίμημα της αλλαγής της πορείας σου...όλα έχουν ένα κόστος...
αν ζήσεις μια φορά το πάθος, θα υπάρξει και συνέχεια, άσε που μετά πολύ δύσκολο μου φαίνεται να το παίζει άνετη και χαλαρή, αφου είναι γνωστοί....θα μπορέσει να αντισταθεί όταν θα τον βλέπει συνέχεια μπροστά της?? δεν το νομίζω...λίγο μονόδρομος μου φαίνεται...τα πάθη μας τα ακολουθούμε όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας όπως άντρας, παιδιά που πιθανον θα \"φορτωθούν\" τις δικές μας λοξοδρομήσεις......