Ναι αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες γι αυτό θα με ενδιέφερε.
ΟΚ, βλέπω ότι η περίληψη που έχω κατά νου υπάρχει και στο ίντερνετ. Εδώ ακριβώς.
04-01-2020, 20:17
Vox
Quote:
Originally Posted by Άντα_Στε87
Από καφέδες και τσιγάρα άλλο τίποτα...
Γιατί έτσι; Ρημάζεις το κορμάκι σου μ' αυτά. Καμία θεραπεία δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν κάνεις κατάχρηση σε διεγερτικές ουσίες. Χώρια το τσιγάρο ...
04-01-2020, 20:20
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by Vox
Γιατί έτσι; Ρημάζεις το κορμάκι σου μ' αυτά. Καμία θεραπεία δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν κάνεις κατάχρηση σε διεγερτικές ουσίες. Χώρια το τσιγάρο ...
Αν κόψω και αυτό δεν θα μου μείνει τίποτα. Χώρια που δεν μπορώ
05-01-2020, 14:50
Vox
Quote:
Αν κόψω και αυτό δεν θα μου μείνει τίποτα.
Με όλο το σεβασμό, αλλά ... σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι διεγερτικές ουσίες με φαρμακολογικό προφίλ και «δηλητήρια» (εντός και εκτός εισαγωγικών) είναι ό,τι απομένει.
Quote:
Χώρια που δεν μπορώ
Παραδέχεσαι ότι έχεις εθιστεί;
05-01-2020, 15:07
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by Vox
Με όλο το σεβασμό, αλλά ... σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι διεγερτικές ουσίες με φαρμακολογικό προφίλ και «δηλητήρια» (εντός και εκτός εισαγωγικών) είναι ό,τι απομένει.
Παραδέχεσαι ότι έχεις εθιστεί;
Στο τσιγάρο; Ναι το παραδέχομαι. Έχω εθιστεί.. Χρόνια τώρα.
06-01-2020, 11:08
Vox
Quote:
Στο τσιγάρο;
Και στον καφέ. Η καφεΐνη είναι ουσία με διάφορες ανεπιθύμητες δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, και ο εθισμός είναι μία από αυτές.
Quote:
Ναι το παραδέχομαι. Έχω εθιστεί.. Χρόνια τώρα.
Πολύ κρίμα, και το ξέρεις βέβαια.
06-01-2020, 11:45
Αλεξία10
Quote:
Originally Posted by Vox
Και στον καφέ. Η καφεΐνη είναι ουσία με διάφορες ανεπιθύμητες δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, και ο εθισμός είναι μία από αυτές.