Εξετάσεις αίματος έκανα πριν 1 χρόνο ήταν όλες πεντακάθαρες όπως πάντα τώρα αυτή την εβδομάδα θα πάω "λογικά" γιατί όλο και κάτι τυχαίνει στους γονείς μου και στην τελική δεν πάμε ποτέ
Printable View
Άρα και εγώ αυτό που πιάνω είναι λεμφαδένας πρησμένος? Εφόσον μπορώ και τον πιάνω?
Ντρέπομαι στην ηλικία που είμαι δεν χρειάζεται να πάω με τους γονείς μου?
μπορεί, μπορεί και να μην είναι, δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι, πριν πας για εξετάσεις αίματος, μπορείς να ζητήσεις κάτι πιο απλό, να σε ψηλαφήσει ένας ΩΡΛ. Εμείς και να είχαμε τη δυνατότητα να σε ψηλαφήσουμε, δεν θα είμασταν σε θέση να σου πούμε τί είναι, και αν είναι κάτι.
Αν ειχες λέμφωμα πιστεψε με θα ειχες κ ενα σωρο σύμπτωματα
[QUOTE=Νοσηρή φαντασία;1084370]Αν ειχες λέμφωμα πιστεψε με θα ειχες κ ενα σωρο σύμπτωματα[/QUOTE
Ξερω, αυτό νομιζω αν δεν λέω ψέματα παίζει να το έχω χρόνια υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και μεγαλύτερη λεμφαδένες από αυτούς που δεν μπορούμε να ψηλαφησουμε?
ούτε εγώ μπορώ τους γιατρούς. Πριν 7 χρόνια είχα κάνει υπέρηχο για θυροειδή και ήταν καθαρό. Ο Ενδοκρινολόγος που με ψηλάφησε στο λαιμό βρήκε πρησμένους λεμφαδένες, εγώ δεν τους κατάλαβα ψάχτηκα μόνος μου, μου έγραψε κάτι αιματολογικές τ3, τ4 κάτι τέτοια τελοσπάντων που δεν έκανα. Ψέμματα, πριν 8 χρόνια, άλλαξε ο χρόνος....χαλάρωσε