Ναι τυχαίνει καμιά φορά..
Printable View
Μην ανησυχείς ....τα ίδια είχα πει σε ένα γιατρό και η απάντηση του ξέρεις ποια ήταν?Ότι το 75% των εγκεφαλικών είναι τελείως ασυμπτωματικο!Δεν έχει σχέση αυτό που λες...Ένας πόνος τέτοιος και με αυχενικό μάλιστα δεν ενοχοποιεί κάτι άλλο...οπότε άσε τα εγκεφαλικά στην άκρη..Και στο κρύο εσύ ειδικά πρεπει να προφυλάσσεσαι διπλά...κασκόλ στον λαιμό,καλυμμένα αυτιά.. γενικά να ντύνεσαι ζεστά.
Ευχαριστω πολυ απαντςς..
Μπορει να εχει σχεση με καρδια το κρυο χερι ετσι που ψιλομουδιαζει;
Ελπιζω να περασουν ολα....με ηρεμια και γαληνη....πρεπει να καταπολεμησω το αγχος στο στομαχι απο εκει ξεκινανε ολα. Και τα ματια που παιζουν και τα χερια...ακομη και ο αυχενας απο το αγχος και την πιεση ξεκινησε απο οτι μου ειπε ο γιατρος.
Όσα έχεις αναφέρει , μέχρι τωρα, τα παθαίνω κι εγώ όοολα...εχω κι εγω κάνει μαγνητικες εγκεφάλου, αυχένα και σπονδυλικής στήλης ,μέσης...εχω κήλες και στη μέση και στον αυχένα...όσο για την ταχυκαρδία ειδικά όταν ξαπλώνεις που λες την κάνω κι εγω όταν εχει ενοχληθει το στομαχι μου...(κάνω παλιδρομιση) και η ταχυκαρδία και οι ενοχλησεις στην αριστερή πλευρα του στήθους ακόμα και στο αριστερο χέρι ειναι αντανακλαστικοί πόνοι απο το στομάχι...να περνουν 3 ωρες πριν πέσεις για ύπνο και απέφυγε καφέδες, σοκολάτες , όξινα τρόφιμα,αναψυκτικά,τηγανιτ ά και τα πολλά λιπαρα...όλα αυτά όπως μου λενε και μενα οι γιατροί , είναι σωματοποιημενο άγχος...