Ρε συ Γιωργο σε ευχαριστω αλλα αυτο το ******** φοβο αποτυχιας δεν μπορω να τον ελεγξω.Δλδ υπαρχει μια φωνη μεσα μου που λεει δεν θα τα καταφερεις κ ολα θα πανε στραβα.Μπορει ν φταει κ το περιβαλλον π μεγαλωσα.Οχι πολυ υποστηρικτικο
Printable View
Ρε συ Γιωργο σε ευχαριστω αλλα αυτο το ******** φοβο αποτυχιας δεν μπορω να τον ελεγξω.Δλδ υπαρχει μια φωνη μεσα μου που λεει δεν θα τα καταφερεις κ ολα θα πανε στραβα.Μπορει ν φταει κ το περιβαλλον π μεγαλωσα.Οχι πολυ υποστηρικτικο
Μικρή Ολλανδεζα4Ever! Πολλές φορές για να κάνουμε Restart χρειάζεται η αλλαγή περιβάλλοντος ιδίως αν το συγκεκριμένο περιβάλλον το έχουμε συνδέσει με καταστάσεις όχι ευχάριστες.
Ψηφίζω η Μικρή Ολλανδέζα να έρθει Αθήνα σύντομα! ;)
Αυτο ακριβως νιωθω.θενκς.Κι εγω ψηφιζω Σταυρο :)
Εν τω μεταξυ ρε γουρληδες χωρις να λεω πολλα πηγαν καλα οι συνεντευξεις και δεν το περιμενα.Πηγα χωρις προσδοκια.φινγκερς κροστ.Στειλτε απλα λιγη θετικη ενεργεια.Αυτα.
Κρατω μικρο καλαθι αλλα ναι οντως.Δεν το περιμενα.Τουλαχιστον ανεβηκε η διαθεση μου.:)
Μια χαρα μυαλο εχεις και φαινεται.Τωρα οκ ολοι λιγο καπου καπου τα κανουμε σκατα σε κπ θεματα αλλα τωρα ξεκινησαμε παρεακι παιδια.Θα ειμαστε κρατα με να σε κρατω ν ανεβουμε το βουνο.Πεφτει ο ενας ανεβαζει ο αλλος και τουμπαλιν :)